Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KAKO HRANITE SVOJE MALČKE 3.3.2007 11:40:01
|
|
|
|
maca24
|
Če že sama sedi jo seveda lahko daš v stolček. Če pa imate stolček za hranjenje, ki se da v več položajev, še toliko boljše. Mi smo našega otročička hranili v ležalniku, ki se je dal v sedeč položaj do šestega meseca. Nato pa smo ga dali v stolček za hranjenje.
|
|
RE: KAKO HRANITE SVOJE MALČKE 3.3.2007 11:44:33
|
|
|
|
x_srečka_x
|
Moja bo jutri stara 6mesecev pa jo še vedno hranimv naročju, čeprav že sedi sama. Tako mi je lažje pa še ne "nagaja" toliko. Ker v stolčku pa grabi stvari krožnik in žlico pa ima prveč časa za okrog gledat
|
|
|
|
RE: KAKO HRANITE SVOJE MALČKE 3.3.2007 11:51:28
|
|
|
|
Maleal
|
Jaz sem ga hranla v ležalniku,je najbolj simpl.
|
|
RE: KAKO HRANITE SVOJE MALČKE 3.3.2007 22:39:33
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Gosto hrano smo začeli uvajati pri 4m, od takrat tud je v stolčku za hranjenje (najprej s spuščenim naklonom in malo podloženimi nogami).
|
|
RE: KAKO HRANITE SVOJE MALČKE 4.3.2007 12:35:32
|
|
|
|
lenika
|
Gosto hrano smo začeli uvajat pri 5. mesecih. Na začetku je bil v ležalniku, okli 6. meseca pa je šel v stolček za hranjenje.
|
|
|
|
RE: KAKO HRANITE SVOJE MALČKE 4.3.2007 22:12:22
|
|
|
|
eya
|
Mi smo začeli pri 5,5 mesecih, najprej v ležalniku, čez kak mesec pa je že bil v trip-trapu.
|
|
RE: KAKO HRANITE SVOJE MALČKE 6.3.2007 12:28:01
|
|
|
|
borovnička
|
Z GH sva začela zelo zelo počasi po 4. mesecu. V bistvu je blo bolj okušanje nove hrane. Hranim ga pa vedno v lupinici, ker se jo da namestit tudi v sedeč položaj. Če ga hranim v naročju, potem mi grabi žličko pa skodelico in vse bi rad že sam. Pravi lump je. Pozdravček
|
|
RE: KAKO HRANITE SVOJE MALČKE 8.3.2007 23:18:02
|
|
|
|
lojzika
|
Začela sem ga hraniti v ležalniku, nato sem ga prestavila v stolček no danes pa tudi včasih po celem stanovanju letam za njim z žlico
|
|
|
|
RE: KAKO HRANITE SVOJE MALČKE 9.3.2007 15:51:44
|
|
|
|
Baucka
|
Mi smo začeli pri 6,5 mesecev in je sedala v stolčku bumbo. Še sedaj jo večkrat v njega dam, če jo samo jaz hranim. Ko pa imava kosilo in si pomaga tudi sama, tako da košče sama je in potrebuje mizico, pa jo dam v ta veliki stolček.
|
|
RE: KAKO HRANITE SVOJE MALČKE 9.3.2007 21:53:59
|
|
|
|
klaja
|
Jaz jo hranim v ležalniku že od 4. meseca.
|
|
|
| Stran: [1] |
hitra hrana??hibelaali pogosto v družini jeste hitro hrano??vedno (
4%)
nisem še slišal za to (
0%)
včasih (
78%)
nikoli (
18%)
Število vseh glasov: 375Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!