Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Tiste,ki ste se več zredile... 14.3.2007 15:57:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Zredila sem se za 33 kg. Sedaj, 26 mesecev po porodu, imam še cca. 5 kg viška. Brez diete, brez kakršnegakoli odrekanja. Iz porodnišnice sem prišla z 28 kg viška. Torej sem izgubila samo težo otroka in še cca. 600 gramov. Se pa tolažim z enaki kot jana73.
|
|
|
|
RE: Tiste,ki ste se več zredile... 23.3.2007 20:49:32
|
|
|
|
Tanyka
|
ups
< Sporočilo je popravil Tanyka -- 23.3.2007 20:55:18 >
|
|
RE: Tiste,ki ste se več zredile... 23.3.2007 20:53:56
|
|
|
|
Tanyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatam Rodit sem šla z okroglimi 100kg!!Rabla potem 2 leti,da sem prišla nazaj na 60kg. Torej je upanje tudi za mene. Prvič sem se zredila za 29 kg.Teža pred zanositvijo 60 kg. Naj nižje kaj mi je uspelo prit s kg je bilo 84 kg.S temi sem tudi v drugo zanosila, in šla rodit s 104 kg .Sedaj 6 mesecev po porodu jih imam še vedno 97 . V glavnem v 4 letih sem pridelala +44 kg-pridna Upam, da mi uspe shujšat. Sem pa se tudi jaz sploh v prvi nosečnosti dobesedno nažirala, ko krava
|
|
RE: Tiste,ki ste se več zredile... 25.3.2007 14:25:58
|
|
|
|
ema79
|
V nosečnosti sem jih pridelala 18. Šla sem rodit z 92 kg. 10 jih je šlo kr dol, sedaj po 5 mesecih jim imam za zgubit še 2, da bom na stari teži, ki pa je tud kr velika (74). Ostalih šest sem dobila dol z dieto (nisem več dojila).
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?