Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali se bo samo sčistilo? 29.3.2007 12:04:07
|
|
|
|
Motoristka
|
Najprej morava dobiti menstruacijo , bohve kdaj bo prišla.No potem pa bova odštevali te "tete", najbrž pa bo malo strahu, da se ne bo ponovilo-mene sigurno bo:).Upam, da bomo kaj na medenih tednih ustvarjali, samo da ne bo menstruacija prišla 7.7.-takrat se poročim, pa potem ko grem na Djerbo-čeprav imam občutek da bo ravno takrat prišla . Lovorjeve kapljice-prvič slišim, no če ti kaj pomagajo je super , tudi če samo psihično-samo da ti:)
|
|
|
|
RE: Ali se bo samo sčistilo? 29.3.2007 18:06:41
|
|
|
|
naja2
|
hojla, čestitke za poroko in držim pestke, da vama bo ratalo na medenih . Jaz moram v ponedeljek spet na kontrolo - sem poklicala u staro porodnišnico. Verjetno ker mora biti ßhCG pod 10. l.p.
|
|
|
|
RE: Ali se bo samo sčistilo? 2.4.2007 22:29:33
|
|
|
|
naja2
|
pa se spet javljam. Danes sem bila na kontroli in ßhcg mam 9,9 Praktično že pod mejo in sem zelo vesela . Počasi čakam še .
|
|
|
|
RE: Ali se bo samo sčistilo? 3.4.2007 14:46:29
|
|
|
|
Motoristka
|
No super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Meni pa se je začel en rjav izcedek in ga je še zelo malo...mogoče pa prihaja -upam. Bova skupaj odštevale
|
|
|
|
RE: Ali se bo samo sčistilo? 3.4.2007 22:26:32
|
|
|
|
naja2
|
Super - verjetno tvoja že prihaja - . Bova skupaj odštevali - tako kot si rekla. p.s. Kako pa kaj vajine priprave na poroko - (ali je to mogoče tisti datum, ko se je zeloooo dobro poročiti - sem nekje na TV slišala - ali pa si nisem čist prav zapomnila).
|
|
|
|
RE: Ali se bo samo sčistilo? 4.4.2007 8:33:33
|
|
|
|
naja2
|
Se takoj javim, ker imam tudi jaz že rdeč izcedek (danes zjutraj) in tudi pri meni zgleda da bo prišla . Drživa pestke, da jo dobiva obe.
|
|
|
|
RE: Ali se bo samo sčistilo? 4.4.2007 12:06:47
|
|
|
|
Motoristka
|
Meni pa je izcedek izginil...mogoče pa bo spet prišel čez par dni:) Poročim se 7.7.......vidim da je ta datum zelo oblegan...midva sva se spomnila prejšne leto na morju enkrat junija..sva se kar odločila da se bova poročila...pa sva potem gledala datume pa vidiva da je 7.7. prišel na soboto...sva se mal nasmejala, pa sva se kar odločila takrat..imava vse že rezerviran, tako da samo še odštevamo...samo upam da ne bo prišla na tisti dan..potem pa greva za 2 tedna na honey moon na Djerbo. Če lahko vprašam...iz kje si?
|
|
|
|
RE: Ali se bo samo sčistilo? 4.4.2007 13:08:57
|
|
|
|
Motoristka
|
Grem na wc in zagledam počasi se bližajočo , zgleda da bo res prišla....zato pa sem tako nekam čudna-razpoloženje...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?