Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Priprava oblačil za v službo 2.3.2007 15:42:38
|
|
|
|
dulcinea
|
Jaz si ponavadi pripravim zvečer, samo kaj ko je zjutraj čisto drugačno razpoloženje, pa potem spreminjam, če se le da.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Priprava oblačil za v službo 2.3.2007 15:48:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Spomnim se že včasih zvečer, ampak potem itak zjutraj niti tega več ne vem, da sem se sploh kaj spomnila ... Tako da zjutraj, ja.
|
|
|
|
RE: Priprava oblačil za v službo 2.3.2007 18:47:59
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 A si jih pripravite zvečer, ali zjutraj? Jaz imam ponavadi zjutraj probleme, ker nikakor ne najdem kaj fajnega, da bi skombinirala. Nekaj vedno manja, pa naj so to čevlji, jopica,... Se pa trudim, da to opravim zvečer, ampak mi ne znese vedno. A ve tudi dolgo časa stojite kot kip pred omaro in jamrate, da nimate nič pametnega za oblečt? jaz imam ist problem kot ti
|
|
RE: Priprava oblačil za v službo 2.3.2007 18:51:36
|
|
|
|
Anonimen
|
En dan naprej, kr se vsatnem par minutk, predn morem nekam it, nimam še cajta za omaro
|
|
|
|
RE: Priprava oblačil za v službo 2.3.2007 19:29:37
|
|
|
|
paris
|
Se trudim, da se že zvečer spomnim in pripravim, kaj bom oblekla, ker po navadi si moram še zlikat! Zjutraj moram pa res zgodaj vstati, tako, da če si ne pripravim, je kriza.
|
|
RE: Priprava oblačil za v službo 2.3.2007 20:42:24
|
|
|
|
MojcaG
|
zjutraj. gledam v omaro in težim, da nimam nič za oblečt. cot pa cel kup. rabila bi osebnega stilista, ki zna kombinirat, potem bi pa imela ogromnooo za oblečt. ampak za hčerko pa vedno pripravim zvečer. komplet vse, še rezervo za vrtec.
|
|
|
|
RE: Priprava oblačil za v službo 2.3.2007 22:37:09
|
|
|
|
spacey
|
Zjutraj, pa saj nimam take izbire v omari..
|
|
RE: Priprava oblačil za v službo 3.3.2007 10:38:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Mam tako zelo malo izbire, da to opravim kar zjutraj. Ponavadi si edino zvečer v glavi zamislim, kaj bom oblekla, vedno pa tudi to ne. Mi je zdajle kapnilo, zakaj nimam hudih problemov s tem. Ker skoraj nikoli ne delam zjutraj, sem vedno zvečer. Je do popoldne še dovolj časa, da kaj najdem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?