|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ko njemu ni do sexa
1.3.2007 23:45:48   
Anonimen
ko se vsak vecer obrne na svoj konec, ko si izmenjava le par besed, in ko cakas a se mu bo nocoj dalo sexat.... al se bo samo obrnil... in tako iz dneva v dan.. in takrat ko sexava, je vse neki na hitro, in enolicno..... Kaj naj nardim...zmeraj je pospan, zmeraj je zmatran, pa zmeraj rece, bova v petek, al pa ker drug dan.. ko pa pride ta dan.. je pa ista pesem... zmeraj kao nekaj pride vmes...

Zdaj sem upala da bova sexala, pa se  njemu spet kot ponavadi neda... sem se vstala in sla za racunalni,.. mal me je cukasto pogledal.... Povejte mi, kaj naj naredim, da se koncno malo zamisli,.. nebi mu vec rada tezila, da sexava vec.. ker to mi ze preseda... pa tudi pobude delat se mi neda... Ne vem kaj naj nardim.. vsak nasvet mi bo dobro prisel.

Hvala punce!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ko njemu ni do sexa
2.3.2007 6:07:45   
čaki
nimam pojma kaj češ nardit- pri nama sem pa to jaz, ki sem vedno pospana in se mi ne da....user posted image user posted image
...pa nimam druzga...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.3.2007 6:09:43   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

pa tudi pobude delat se mi neda...

Zakaj bi mora pa on dajat pobudo.....ti bi pa samo čakala????

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.3.2007 6:53:03   
srki
Začnit ga rajcat, obleci kakšno sexi perilo, zapleši malo pred njim, sama s sabo se začni igrat v njegovi prisotnosti. Ni hudič, da se ne bo zbudil, on in njegov prijatelj.

Saj mogoče je bila že to lekcija, da si vstala in šla k računalniku. Ali pa si v njegovi prisotnosti poglej kakšno hot revijo, ali pa kakšen žgečkljiv film.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.3.2007 7:33:05   
Angellina
Ma zgrabi eno kumaro al pa jajčevec, tut koreje ne bi znal bit švoh, pa se drglajsi po njem.
Mah kaj, kr celo košaro zelenjave si prnes v postlo. Najprej vzemi en strok fižola, se mau požgački in mu ga vrž na glavo, pol korenček, se poigrej, ga odgizni  in še njega vpraši če je lačen, pol pa dokončaj zadevo z jajčevcem in vriskej zraven: toooo šeeee nategni me ti velika razvratna seks mašinaaaaaa! Na koncu vstani, si speči jajčevec, če seveda nebo preveč deformiran in ga pojej v postelji. Ne pozabi ga vprašat, če bi še on malo user posted image . Ne vem, sam skor ziher sem, da bo skapiral, da te je treba ornk obdelat, če ne kmalu mislil, da živi na zelenjavnem vrtu user posted image .

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.3.2007 7:54:19   
srki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.3.2007 7:57:08   
Anonimen
Angellina ti pa si faca.Dobro da nas nekdo nasmeji v tem žalostnem in deževnem jutru.user posted image user posted image
Če bom rabila nasvet,se ziher nate obrnem,če druga ne, se bom vsaj nasmejala.user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.3.2007 10:02:19   
Tia27
se strinjam z srki, ni vrag da to ne bi vžgal, uštimaj se,kupi si kakšno lepo perilo, naredi frizuro, depilacijo, in gremo v napad, če to ne rata,pol pa ti ne znam več pomagat,pol je pa res neki orng narobe,pa veliko uspehov,javi če ti rata,lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.3.2007 11:38:19   
srki
Ali pa mu pošlji kak sms z zgečkljivo vsebino.

(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.3.2007 15:04:25   
snake
ma rečimu da ti gre na živce, da je tak.....ne vem  zakaj je tako težko rečt svojemu partnerju, ki ga poznaš dobro, da te nekaj moti in naj nekaj naredi, da bo obema vredu....vprašaj ga ali ga kaj boli, če ima kakšne težave, ali mu je nerodno povedat...če reče da ne....pol pa ima drugo al mu ni več do tebe ne vem.....

če ni zdravstvenih razlogov in če kolkortolko štima služba in odnos s tabo, ne vem zakaj se mu ne bi dalo seksat, pa sej moški ki je zdrav misli samo na seks....

v glavnem  srečnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.3.2007 15:10:32   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina

Ma zgrabi eno kumaro al pa jajčevec, tut koreje ne bi znal bit švoh, pa se drglajsi po njem.
Mah kaj, kr celo košaro zelenjave si prnes v postlo. Najprej vzemi en strok fižola, se mau požgački in mu ga vrž na glavo, pol korenček, se poigrej, ga odgizni  in še njega vpraši če je lačen, pol pa dokončaj zadevo z jajčevcem in vriskej zraven: toooo šeeee nategni me ti velika razvratna seks mašinaaaaaa! Na koncu vstani, si speči jajčevec, če seveda nebo preveč deformiran in ga pojej v postelji. Ne pozabi ga vprašat, če bi še on malo user posted image . Ne vem, sam skor ziher sem, da bo skapiral, da te je treba ornk obdelat, če ne kmalu mislil, da živi na zelenjavnem vrtu user posted image .

user posted image user posted image user posted image  Ti pa mas domisljijo, ni kej!

Anonimna, naskoc ga, pa bo. Mogoce pa on misli, da ti ni do sexa, ker ne das nikoli pobude, pa ti da raje mir.

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.3.2007 23:19:49   
Moyca_
eto imam rešitev:

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.3.2007 23:21:02   
Moyca_
ok, samo hec, drugače pa se mi zdi s tvojim tipom nekaj hudo narobe. Ali je bolan, ali pa ima drugo. Kolikor jaz poznam moške, ni da ne biuser posted image user posted image user posted image  ki češ, kdaj češuser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.3.2007 22:07:40   
sami_y
anonimna imamva isti problem. Mojemu tudi ni do sexa. Sma lani sexala samo dva x, pa še to je samo ležal in čakal da ga zadovoljim, jaz pa nisem pomembna. Sem skozi rinla v njega pa se sexi oblačla itd, pa nič ni pomagalo, al sploh ne pride v posteljo (je za računalnikom do enajstih zvečer), al pa pride pa takoj zaspi. Pa mi je zadnjič prekipelo in sem hotla konkreten odgovor, ker si ga zaslužim. Verjetno veš, kako hudo je, ko si te partner ne želi... Pa je rekel, da ni problem v meni ampak v njemu, da enostavno ne čuti potrebe in da ima v glavi blokado, ker mu vedno prehitro pride in da zato zablokira in mu sploh ni do sexa...

Tak da že gledam katerega dildota si bom kupla. Mi lahko katera kakega priporoča? user posted image

lp
jelena

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.3.2007 9:29:25   
snake
sami najdi drugega, kaj boš večno čakala da se mu odblokira blokada......user posted image user posted image user posted image

ne vem no........tako jaz mislim, še nekako potrpiš če te par krat zavrne  ma kot si napisala se to nonstop dogaja.......srečnouser posted image

(odgovor članu sami_y)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?