|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pediatri v Škofji Loki
1.3.2007 17:45:54   
Evik
Drage punce - tiste, ki imate pediatrinjo v Škofji Loki - prosim če ste tako prijazne in mi na zs svetujete, katero naj izberem.

hvala!

Evik

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pediatri v Škofji Loki
1.3.2007 18:41:35   
x_srečka_x
Midve imava Avsenikovo pa mi ni preveč všeč user posted image  Niti mi ni simpatična pa nisem preveč zadovoljna z njo, če bi izbirala lahko bi izbrala Šarfovo, tako pa nima več posvetovalnico user posted image

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.3.2007 19:11:30   
ElaM
A ni bilo rečeno, da Avsenikova gre stran? Tudi midve sva bili enkrat pri njej in meni tud ni bila všeč. Tako pusta in hladna.
Mi imamo Rusovo, vendar jo trenutno ni. Nadomešča jo Omejčeva, ki je super zdravnica. Samo najbrž samo v posvetovalnici, kako je pa, če je otrok bolan pa ne vem.
Je pa kar kriza s pediatri v Šk. Loki.

:)

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
1.3.2007 19:55:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ElaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.3.2007 20:41:15   
cicido
Mi imamo Pircevo, ki enim tudi ni vsec, zame pa je zelo dobra. Drugace pa, ce se vpisuje, bi poskusila pri dr. Rusovi. Je enkratna pediatrinja in se res zavzame za vsakega.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.3.2007 20:55:53   
maychika
Rusova itak še neki časa ne bo. Avsenikove (katero smo imeli mi) ni več, za ostale pa ne vem kaki so. Tudi jaz nisem bila najprej zadovoljna pa sem se jo privadila. Zdej jo pa itak deset drugih štuka...zadnjič smo imeli eno upokojeno gospo, ki je bila v Lj šolska zdravnica...bi blo vseen če bi tamalo kar sestre pregledale, ker jih je itak ves čas spraševala kako in kaj...no ja...ampak je bla prijazna in smo opravili za kar smo prišli. To pa tudi nekaj šteje... Jaz samo upam, da kmalu dobijo kakega pediatra, ker je res kriza v Škofji loki.

Kolikor pa vem sta samo Rusova in Avsenikova vpisovali, druge pa ne več. Ne vem ali so to zdaj kaj spremenili...bi bilo najbolje da kar v ZD vprašaš kdo sploh vpisuje in pol mogoče povprašaš po tem kateri je v redu...

(odgovor članu cicido)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.3.2007 10:26:59   
SaaS
Mi smo pri Pirčevi in smo zelo zadovoljni. Mislim pa, da ne sprejema več novih.

Enkrat sem bila pri Rusovi in dvakrat pri Jeranko. Obe sta mi bili vredu.

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.3.2007 18:46:57   
Anonimen
Jst sm imela dr.Avsenikovo,in mi je res zal k je sla,bla je skrbna in temeljita,dala me je skos na cist vse preiskave,nikoli ni sparala...a katera ve zakaj je sla?
nazadnje sm bla pa pri dr.sarfovi tut uredu

(odgovor članu SaaS)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?