|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plavanje in naši mali škratki
1.3.2007 14:41:15   
Sergia
Razmišljam, da bi našega 8 mesecev starega Mtica peljala na plavanje, ki poteka v Atlantisu ali pa na Fakulteti za šport. Bi mi mogoče lahko katera kaj več povedala o tem? Ste bile zadovoljne s programom? LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: plavanje in naši mali škratki
1.3.2007 15:16:02   
nuala
Pozdravljena,

jaz bi ti priporočila, da vpišeš otroka na plavanje na program, ki je v centru Soča ( žal zdaj ne vem, kdo ga izvaja, če ne boš našla lahko poiščem ).
Ker je edino tam res toplo ( voda in zrak ) in po moje tudi zelo varno.

Na Difu in v Atlantisu se otroci zelo hitro prehladijo, sploh tako mali.

(odgovor članu Sergia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.3.2007 15:32:16   
MoonEve
Ima katera izkušnje s plavalnim tečajem za dojenčke v Kranju?

Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.3.2007 20:20:55   
issa
ali pa za plavanje v mariboru?

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.3.2007 20:49:51   
Arabela
Plavanje v MB poteka na Fontani... nov tečaj začne nekje v začetku aprila... se je pa fajn hitro prijavit ker so termini kar hitro zasedeni...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.3.2007 8:10:06   
Naja30
V Žusterni se pa začne plavalni tečaj za dojenčke 5.aprila, ampak je baje ful mrzla voda sem slišala. Če katera ve kaj več, naj pove user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.3.2007 20:17:00   
Sergia
Nuala hvala ti za Sočo. Sva se prijavila. Če katera rabi tel. št. jo z veseljem posredujem.

(odgovor članu Sergia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.3.2007 20:25:32   
zima07
Ja, Sergia, jaz bi prosila za kontakt za Soco-midve bova sicer sli cez 2-3 mesece, ko bo pikica dovolj stara, ampak vseeno...

Hvala in lp!

(odgovor članu Sergia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.3.2007 13:11:40   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Sergia

Razmišljam, da bi našega 8 mesecev starega Mtica peljala na plavanje, ki poteka v Atlantisu ali pa na Fakulteti za šport. Bi mi mogoče lahko katera kaj več povedala o tem? Ste bile zadovoljne s programom? LP

Mi smo bili slaba tri leta nazaj na dif-u. Super je bilo. In v garderobi in bazenu je bilo toplo in naš ni bil zaradi plavanja nikoli prehlajen. Je bilo pa res, da so nekatere mamice otročka že čist oblekle, so bili reveži že v bundicah, same so pa še v kopalkah okoli letale. Na difu meniedino problemi s parkiranjem niso bili povšeči, tako da gremo marca plavat v Atlantis.
V glavnem ob uri, smo šle v garderobe, se problekle, naštimale bejbote, potem so nam pa vaditeljice pmagale bejbote v obroče pripet in v vodo. Pa smo peli, pa igrice smo se šli, pa otroci so se med sabo mal spoznavali. naš Miha je res užival, in še sedaj ga komaj spravim iz bazena, iz banje. Ma važno da je v vodi user posted image
Upam, da bo tud mala tok uživala.

(odgovor članu Sergia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.3.2007 21:23:59   
Sergia
Zima07 pošiljam ti tel. št. od Soče: 031 507 305. Če te zanima si greš lahko prej pogledat oz. enkrat greš za probo.... Vso opremo si lahko tam tudi sposodiš ali pa jo lahko kupiš, drugače pa 10 obiskov stane 85 eur ....midva z Maticem začneva konec marca tako da ti takrat napišem bolj podrobno.
lp

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.3.2007 2:06:15   
zima07
Sergia, najlepsa hvala za info...in ja, se priporocam za nadaljne porocanje, ko boste zaceli s tecajem...

Lahko noc!

(odgovor članu Sergia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.3.2007 22:57:49   
Sergia
Ok! Za nami je prva ura tečaja plavanja za naše male škratke v rehabilitacijskem centru Soča. Kratko in jedernato.... super je......Voda ima 32 stopinj in ozračje 33 stopinj tako da ni bojazni da bi kogarkoli zeblo oz. da bi se kdo prehladil. Samo malo je potrebno potem paziti da je otrok dovolj oblečen ko gre ven.....glede na velikost bazena je ljudi ravno prav......tečaj vodita 2 vaditelja. Eden skrbi za naše starejše otroke, drugi pa za tiste čisto majčkene. Tako da gre lahko migati vsa družinica naenkrat.....
Če še koga kaj zanima mu z veseljem odgovorim
Lp  

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.4.2007 10:31:42   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: MoonEve

Ima katera izkušnje s plavalnim tečajem za dojenčke v Kranju?

Ja. Sva bla z našmu user posted image 1. pred enim tednom in je ful užival, danes greva spet in že komaj čakam-sem že vse pripravla za s sabouser posted image .
Tud jaz sem prej ful premišljevala al se splača al ne in zdaj mi res ni žal, ko sem vidla kako mali uživa, samo da sva prišla v vodo je že brcal in čofotal, da sva bla oba čisto mokra, no pa saj je doma tud tako ko se kopamo-poplavauser posted image user posted image user posted image . Aja no nisem napisala koliko je star- konec tedna jih bo 8 mesecev.

Toliko z moje strani!
Lp

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.