|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tečnoba v nosečnosti
1.3.2007 14:17:19   
Maleal
Ste tudi vi bolj tečne med nosečnostjo kot ponavadi?user posted image  Meni gre vsaka malenkost na živce,pol žlahte še komaj gledam,od domačih vsakega nahrulim brezveze ,če imam 5 minut časa.user posted image Skratka nisem ponosna na to svoje obnašanje,upam,da nem taka ostala po rojstvu.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tečnoba v nosečnosti
1.3.2007 14:19:44   
lemavrica
Na momente me popade tečnoba. Mislim da mene zato ker sem počasi sita slabega počutja in potem težim ampak predvsem mojmu. Širši okolici ne.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.3.2007 14:25:08   
živa
Meni grejo na živce samo moji in moževi starši user posted image  in do njih sem občasno pravi  user posted image , tako da me je kar sramuser posted image . Pa še izgovora nimam, ker njegovi sploh še ne vejo, da sem noseča ... 

Lp,

živa

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.3.2007 14:49:23   
x_srečka_x
Mogoče malo user posted image  user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.3.2007 14:55:09   
Miško
He he, že v prvi nosečnosti sem mojega najdražjega skor skozi vrata vrgla, zdaj v drugi se pa kregam že s šefom, ne samo z mojim najdražjim. Pa menda smo ja do tega upravičene, ko že zaradi hormonov nismo baš prištevne. user posted image

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.3.2007 15:09:48   
Anonimen
A ste tečne samo v nosečnosti, a ste ble tud že v tistem času, ko ste čakale na to ali se bo prikazala user posted image ali user posted image

(odgovor članu Miško)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
1.3.2007 15:12:53   
rožica81
Jaz kar naprej svojo sitnobo nad dragim stresam. Bogi revež. Saj me tudi hitro mine, ampak besede pa še kar donijo v glavi... Kar nekaj kompliciram. Komaj čakam, da se hormoni malo umirijo user posted image

LP

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.3.2007 16:47:37   
majrim
no ja,meni moj dragi pravi,da sem tečka nosečka...mogoče sem res malo bolj zahtevna kot prej,pa tudi čustveno malo bolj občutljiva in se lahko za vsak drek jočem...kdov ve,mogoče so vsi ti hormoni  krivi za to...pa saj to je del življenja...in v ljubezni je že tako,da moraš malo potrpet:))
...bo potem toliko lepše,ko se bo pridružil otroški jokuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.3.2007 17:41:57   
guppy
Joj, jaz sem pa od zanositve naprej bolj prijazna in umirjena kot prej. Mogoče je povezano s tem, da sem ponavadi pod močnim stresom, zdaj sem pa doma na bolniški. Ne vem, mene je tale nosečnost čisto pomirila user posted image .

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.3.2007 18:40:18   
AnaB.
Jaz sem tudi opazila, da sem bolj mirna, oziroma se bolj mirno odzivam na kakšne konflikte. Prej sem zelo hitro izgubila živce, sedaj pa sploh ne user posted image . Pa še to... pred user posted image  sem imela hude težave z želodcem, sedaj pa ne duha ne sluha o kakšni kislini user posted image  - dokaz, da je vse sam psiha. Zdaj sem tako srečna, da se sploh nočem kregat ali pa kaj sekirat.user posted image user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.3.2007 19:26:18   
Lejci
Js sm najbolj zoprna do tistih, ki se brez veze vtaknejo vame s kakšnim bednim razlogom. Ali pripombo - seveda obvezno zdravstveno in zelo strokovno user posted image , izjemno koristnim nasvetom... Zelo hitro in ne preveč prijazno opravim z njimi, ker mi je pomembno, da se dobro počutim in da se napetost ne nabira v meni. Seveda sem pol js tista ta-zoprna.

Drugač pa mam napade vsake toliko tut do moža, ampak za to krivim bolj kot ne hormone user posted image . Bo minilo, še par dni je do roka user posted image

(odgovor članu AnaB.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.3.2007 8:04:18   
soncia
Hormoni delajo 100 na uro. Pri prvi nosecnosti se mi zdi, da sem bila bolj sproscena in manj tecna. Pri ta drugi, pa v drugem do tretjem mesecu vcasih prav kolericna. Sem izbruhnila v trenutku, za cisto nepomembne stvari. Tako, da sem se morala prav zavestno brzdati. To mi je bilo res malo neprijetno, vendar se je potem umirilo. Tecnoba (ampak druge vrste) je sledila proti koncu nosecnosti, ko res ze komaj cakas na PDP. Jaz ti predlagam, cim manj sekiranja in cim vec sprostitve in ce si v prvih mesecih nosecnosti si privosci kaksno easy rekreacijo, ki sprosca (sprehod, plavanje ipd.).

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.3.2007 8:10:05   
Marogica
Tečna sem vedno, pa če sem noseča ali neuser posted image .

Se pa mi je zdelo, da sem bila v prvi nosečnosti nekje do 3 meseca bolj razdražljiva kot drugače. Kasneje pa bolj občutljiva. v drugi nosečnosti pa se mi je zdelo, da sem samo bolj občutljiva.

Mislim pa, da bi na to najbolje odgovoril moj mož, ki me je moral prenašati (oz. me še vedno prenaša)user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu soncia)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.3.2007 9:33:18   
BAMBINA_
Tečna? Kdo? Jaz?
Ah, dejte no, dejte.... user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.3.2007 9:43:57   
Anonimen
Tečka..ja no, baje, tako moj pravi. Ja saj kako ne bi bla, če mi je non stop slabo. Pred mesecem pa sva se še preselila in imava non stop obiske..jih jih nisem najbolj vesela, čeprav vsi nekaj prnesejo, ampak se mi zdi, da mi bolj paše mir. Zdaj pa moram non stop nekoga streči, ko odidejo pa en kup posode za pomivat - ko bi le imela pomivalni stroj. Pa še obiskom kar ne bo konca, zdaj še je mimo rojstni dan mojega in moje diplomiranje, tako, da bova spet morala nekoga vabit. Saj bi blo vse ok, če mi še zraven vsega ne bi bilo tako slabo. Po dveh urah obiskov že komaj čakam, da nekam grejo pol pa se spravim na svojega bogega reveža, ko mu brezveze težim..pa bodo naši fantje oz. možje že nekako potrpeli.

(odgovor članu BAMBINA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
2.3.2007 13:26:59   
lunca2
Tudi jaz sem občasno bolj tečna in mi gre skoraj vse na živce. Mojega na hitro kaj razjezim in se včasih skregava samo zaradi mene ker mi gre vse na živce. Upam, da bo to hitro minilo.
Hormoni v user posted image delujejo nimam kaj!user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.9.2009 23:48:34   
Barabinca
Jaz sem v prvih tednih nosečnosti in moram priznat, da sama sebe težko prenašam. Takoj mi gre na jok. Danes me je skoraj šef v jok spravil, pa čeprav bi običajno rekla samo "ja,prav" in izpeljala zadevo.
Z mojim sva non stop na bojni nogi... Spi se mi in karkoli je narobe sem takoj v joku.. Samo spala bi, pol ko se uležem, ne morem spat. Spim popoldan, zvečer potem ne morem... :S Joj! Sama sebi sem tečna full!!!
In mojemu seveda tudi, brez dvoma...

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.9.2009 13:53:04   
tulpek
Js sem v zadnjih dneh nosečnosti (upam) in sem že sama sebi tečna, ostali okrog mene so pa že pogruntali, da je najboljše, da se me izogibajo in me pustijo pri miru, dokler sama ne nakažem očitne želje po druženju user posted image user posted image .

Pa čez celo nosečnost sem bila tudi malo bolj tečna kot sicer, ampak ni bilo neke krize. Edino večji jokec sem bila user posted image .

(odgovor članu Barabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?