Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mini bikini 58 (VODNI DAN- dva) 1.3.2007 8:31:36
|
|
|
|
kepa*
|
Ojla! jaz sem tu. Zaenkrat odločena, da bom imela vodni dan. K sreči mi danes za druge člane ne bo treba posebej kuhati, tako da bo lažje. Aja, moj jedilnik danes: voda in še enkrat voda.
|
|
RE: Mini bikini 58 (VODNI DAN- dva) 1.3.2007 8:35:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, jaz bom tudi na vodi. Se mi je zdelo,d a je danes vodni dan, sem ravno hotela vprašat. Tako da bo voda, kava brez vsega in čaj.
|
|
|
|
RE: Mini bikini 58 (VODNI DAN- dva) 1.3.2007 10:01:35
|
|
|
|
cmokec
|
Jaz si bom vodni dan zamaknila, da bom zdrava. Bom danes kar mesek. Vam pa vsem želim veliko volje, da uspete preživet dan.
|
|
RE: Mini bikini 58 (VODNI DAN- dva) 1.3.2007 14:33:27
|
|
|
|
trixi
|
Jaz pa ravno ugotavljam, da sploh nisem še imela vodni dan, zato, ker sem začela 15. 1. in imam vse skupi zamaknjeno. K ste ga ve mele prvič, sem se nakako prešlepala člez, da se mi ni porušu vrstni red, pol sem pa kar pozabila. Mah, saj itak ne bi zdržala, bi se zvečer sigurno nažrla. No, za danas sem se odločila, da bom imela kar B in jutri tudi, ker mislim, da je B v tej dieti premalo in preveč Oh in škroba. Pa to je moje mnenje in ga nobenemu ne vsiljujem. OK žabice, držte se, eno za srečo
|
|
|
|
RE: Mini bikini 58 (VODNI DAN- dva) 1.3.2007 16:31:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Še jas se vam javljam. Samo čaj danes.
|
|
|
| Stran: [1] |
IMESkepsa7Katero ime bi izbrali za fantka (sestrica je Ema)?Jan (
41%)
Tim (
31%)
Nobeno (
28%)
Število vseh glasov: 390Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!