Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Rojstvo dvojčkov v Ljubljani 28.2.2007 22:58:01
|
|
|
|
max23
|
Ojla, sem pred 5 meseci rodila dvojčici v LJ porodnišnici in sem bila z vsem osebjem zelo zadovoljna. Rodila sem v 1 uri, brez kakšnih zapletov. Osebje je bilo zelo prijazno, še zdravniki so nas hodili gledat pol v sobo, kako smo in če je vse ok. Bila sem v 3 nadstropju, kjer so bili full prijazni in ustrežljivi. Res je, da imam enega že od prej in da niso bile punce zahtevne, pa nobenih posebnih težav nismo imele, zato nisem potrebovala veliko pomoči. So bili pa v primerjavi z prvim porodom vsi bolj prijazni, nasmejani in dostopni.Ker takrat se mi je nasmejala samo čistilka in strežnica hrane, če sem dovolj hitro uspela pojesti. Bile smo pa noter en teden. So me kar mal čudno gledal ker sem tolk malkrat zvonila, ker nekatere kličejo za vsak "drek". Mislim da kakor se ti obnašaš do njih, se tudi oni do tebe. Prav zaprav so pa plačani, da opravljajo tako delo in so si ga sami izbrali. Dejstvo pa je, da se lahko postavimo v njihovo kožo in ne bo nam luštno. ( predvsem mislim, da jih je premalo in delajo po dve izmeni skupaj,..) Ampak to je že druga zgodba
|
|
|
| Stran: [1] |
službaksenciste zadovoljni s svojo službo?da, zelo (
26%)
da, še kar (
24%)
tako, tako (
20%)
ne preveč (
11%)
niti malo (
19%)
Število vseh glasov: 259Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!