Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Voziček podoben Hartan Racer XLS-u? 28.2.2007 21:45:20
|
|
|
|
rojena pod srečno zv
|
Naj vas pozdravim in povem vnaprej, da še ne pričakujemo , delamo pa na tem,... sedaj me pa zanima, kje bi se dalo kupiti voziček, da ga opišem; a.) tist ročaj je premikajoč, da ga lahko obračaš, b.) ročaj je cel nima samo ročk za roke, c.) koleščke ima majhne, premikajoče, d.) RACER XLS, na tejle strani je 6. http://www.comfortbaby.com/strolli.htm upam, da me razumete kaj mislim, ker tale mi je kar všeč, razen, ker ima ta se mi zdi, da se ne da ročaja premikat, ker bi potem morali biti koleščki na obe strani majhni, se spomnem da so bli pred 10. leti zelo popularni... hvala za odgovore...
< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 7.3.2007 22:41:32 >
|
|
RE: vozički ponovno 1.3.2007 9:30:57
|
|
|
|
karin412
|
Model je lep, samo jaz bi ti priporočala, da najdeš tak voziček, kjer se da ročaj premikati. Jaz bi samo še tak voziček iskala, ker je v vetru nemogoče peljat, ker piha direktno v otroka.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.