|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Peugeot 206
3.3.2007 13:14:19   
mala maja
mi smo imeli 206 karavana. Super avto samo malo majhen za pet člansko družino user posted image  in edini avto pri hiši.

Sej je luštkan samo full lahek in se sploh ne drži ceste. Vedno smo se hevali, da bi mu mogli v mašimno dat dve železni plošči vsaki po 50 kg, da bi se bolje ceste držal. kar pa se tiče okvar samo ena... teden dni preden je bil star dve leti so začele v armaturi vse lučke žmigat in goreti lučka stop. So tudi na servisu rabili, da so pogruntal kaj je narobe. Šla je pa ena varovalka pri ventilatorju in je avto zaznaval hudo napako na motrojuuser posted image user posted image .  ja pa kadar sem šla tankati ke čez pol ure začela goreti lučka za katalizator. beje zato ker sem vedno porabila ves bencin in baje ne petrolov čisto zanič in pridejo smetke. Sem kar ene parkrat morala počakat par minut predno sem sploh lahko vžgala avto in peljala naprej.

(odgovor članu pinkiponki)
Neposredna povezava do sporočila: 26
3.3.2007 13:29:20   
Seven*
Jaz sem zelo nezadovoljna. Imam ga 6 let, v tem casu sem menjala:
-stiri stabilizatorje
-kompletni lonec za aspuf 2x
-varjenje auspufa 1x
-kapica na motorju al nekaj podobnega, bilo nemarno drago, se ne spoznam, ampak placala sem 60 jurjev

Pa se nekaj stvari bi se naslo..

Pa glede na ceno, sem dosti DOSTI DOSTI bolj zadovoljna z nasim drugim avtomobilom SKODA FABIA COMBI. Ima namrec FUL VELIK prtljaznik, pa za skoraj podobno ceno sem dobila se gretje zicov, strasno udobno voznjo in nevemkaksno opremo. Moja 206-ta pa nima niti KLIME. Crknilo je pa glede na KM dosti manj stvari.

Moje mnenje je, da placas VECINO znamki in ne kvaliteti. Vsaj v tem primeru ne.

TopGear portal za avtomobile je delal raziskavo kako so kupci zadovoljni s kvaliteto avtomobilov v primerjavi z denarjem, koliko so pac odsteli za avtomobil. V raziskavi je sodelovalo 67000 ljudi neodvisnih mnenj. Peugeot je bil ZADNJI!

http://www.topgear.com/content/carsurvey/2006/features/01/1.html

Jaz osebno bom imela vsaj eno Skodo med druzinskimi avtomobili. user posted image Aja, SKODA je zmagala. user posted image user posted image user posted image Kar nekaj Skodilakov imamo na RR, ane Jancika? user posted image user posted image

Gospa sem.

Neposredna povezava do sporočila: 27
3.3.2007 21:25:56   
pinkiponki
Ja Seven, mi smo tudi Škodilaki user posted image , kot sem rekla imamo že družinski avto - Škodo Octavio karavan user posted image , in smo z njo zelo zadovoljni, ampak kaj ko je pa nič doma ni user posted image , ima moj fant tako službo, da naredi tudi po 5.000km v 14 dneh, kadar je kriza, pol veste, da res rabim svojega user posted image

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
4.3.2007 14:50:01   
sasula
Jaz ga imam zdaj skoraj eno leto in sem zelo zadovoljna.
Peljala sem ga na servis redni enkrat, ker sem kupila rabljenega in to je to.
Saša

Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?