|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj za zajtrk
28.2.2007 21:01:50   
tati2
Kaj ponudite za zajtrk 10 mesečniku. Poleg mleka mislim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj za zajtrk
28.2.2007 21:04:43   
Anonimen
ponavadi zmaže kak jogurt, najraje tistega s kosmiči. obožuje tudi vmešano jajce pa zraven jogurt in kruhek. ali pa kako skutko, zelo redko čokolino ker ga je za večerjo, al pa gres. moram ji pa kak dan ponudit kruh s kakim namazom recimo topljen sirček al pa marmelado al pa kak namaz.

(odgovor članu tati2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.2.2007 21:11:36   
tati2
Pri nas jajca odpade, ker smo nanjo alergični. Lara kakšne namaze za na kruh pa ti daješ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.2.2007 21:19:36   
Marogica
Pri ta večjem je bil do skoraj 4,5 leta aktualen izključno Čokolinouser posted image , sedaj, ca. 1 leto, se je to spremenilo. Ler ta mlajši to vidi, je tudi on še kaj drugega razne Čokolino-na srečo.

Torej, oba sta pri 10 mes jedla Čokolino.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu tati2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.2.2007 21:21:37   
Anonimen
hehe no naše uvajanje goste hrane je za marsikoga ki se drži vseh novodobnih teorij verjetno čisto zgrešeno in človek mogoče postane zgrožen če ve da 9 mesečni otrok je pleskavice in podeobne zadeve. pač en košček daš za foro probat potem pa svoje bejbi hrane več noče pa zelenavne župce ampka hoče začinjen mes :) poleg tega je naš otrok tak da ko vid enga k je pa čeprav je ravnokar zmazala cel obrok čisto pošizi in more dobit vsaj za probat. če slučajno ta ista oseba je na kavču pride k njej vstane in se te drži za nogo in cvili in joka in teži ko ssestradan kuža da dobi :)

od namazov..ne vem kot sem rekla topljen sirček, kaki ti smtanovi namazi, tudi evrokrem je že jedla da sem jo komi ustavla, pa marmelada pa puterček, med ne do enga leta! to se pa držim! s paštetami tut ne mislim še začet pa hrenovke pa to..to bo še mal počakala. kak namaz bi lahko tut doma nardila iz skute in kakih zelšč, al pa zmikan piščanc k ostane od prejšnega dne skislo smtano al pa skuto...

(odgovor članu tati2)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
1.3.2007 8:31:59   
tulip
Za zajtrk:
Namazi za na kruh: Skuta, sirni namaz (Tamar npr.), zmečkana banana, marmelada...
Jaz sem mu dajala tudi sadje, različno - jabolka, hruške, breskve, banane...takrat verjetno še naribane, ko pa je že dobro grizel pa kar košček v roko.user posted image
Pa bebi piškote, puding, riž na mleku, gres na mleku...kot je bila inspiracija.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.3.2007 9:33:48   
nuala
Ja, kruh. Ali pa banano. 

(odgovor članu tati2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.3.2007 11:16:45   
mojsoncek
Pa kislo smetanco tudi lahko na kruh namazes. Pa mogoce malo popecen toast s sirckom, ali pa malo popecenega kruhka z margarino ali putrckom (samo toliko, da je malo toplo, da ni prevec trdo in ostro). Nas poje vse, samo, da je kruh user posted image .

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 1.3.2007 11:22:16 >

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.3.2007 16:04:31   
Baucka
Mi smo tudi stari 10 mesecev in smo začeli z kruhom. Namežem ji topljen sirček (zdenka), čez pa ji ponudim še jogurt in je sita. Pred zajtrkom pa se še dojiva.

Kdaj ste pa dali kakšno klobaso. Recimo piščančjo šunko ali kaj takšnega, nemastnega?

Gremo veselo.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.