Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako do kreditne kartice, če nisi zaposlen? 28.2.2007 11:36:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim da lahko sam moraš imeti redne dohodke.
|
|
|
|
RE: Kako do kreditne kartice, če nisi zaposlen? 28.2.2007 11:41:46
|
|
|
|
soncece24
|
To itak mam, samo zaposlena nisem Upam, da bi bo še kakšna odgovorila, ki na banki dela.
|
|
RE: Kako do kreditne kartice, če nisi zaposlen? 28.2.2007 13:28:31
|
|
|
|
Naja31
|
Jaz sem jo dobila, dokler sem bila študentka. Takrat je bilo tako, da je moral nekdo, ki im odprt TR pri isti banki, podpisati, da bo pokril račun kreditne kartice, če ti na tvojem TR ne bi imela dovolj denarja. Meni je to podpisal brat.
|
|
|
|
RE: Kako do kreditne kartice, če nisi zaposlen? 28.2.2007 14:18:07
|
|
|
|
paris
|
Da se tudi tako, da te nekdo pooblasti na njegov račun. Jaz sem pooblastila svojo sestro, in tako lahko ima tudi ona eno kartico, ( ne bom je imenovala), ki je drugače ne more imeti, ker dela na konkurenčni banki. Skratka, meni z mojega računa trgajo za obe kartici, mojo in njeno. V bistvu sem jamčila plačilo s svojega računa.
|
|
RE: Kako do kreditne kartice, če nisi zaposlen? 28.2.2007 20:52:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem dobila Diners Club kartico še ko sem bila študentka. Izpolnila sem formular in to je bilo to. Od prilivov sem takrat imela samo solidno štipendijo. Poskusi še na American Express. Diners in AMEX namreč nista banki, zato imata lahko manj stroga pravila od bančnikov. Mesečni strošek v tem primeru plačuješ preko položnice in ne preko bančnega trajnika.
|
|
|
|
RE: Kako do kreditne kartice, če nisi zaposlen? 4.3.2007 11:58:27
|
|
|
|
petja
|
Jaz sem tudi dobila Diners, pa sem bila še študentka. Ne vem pa, kako imajo zdaj. Sem pa z Dinersom zelo zadovoljna, ker lahko zadeve kupujem na obroke, pa še mesečnega limita nimam.
|
|
RE: Kako do kreditne kartice, če nisi zaposlen? 5.3.2007 10:17:59
|
|
|
|
elizabeta p
|
Pri Dnevniku imajop eno foro, da če si njihov naročnik lahko dobiš kartico American Express z limiton 500.000 SIT- ne vem kok evrov je to . vem, da ne gledajo koliko prilivov maš, ne vem pa če moraš bit zaposlen.
|
|
|
|
RE: Kako do kreditne kartice, če nisi zaposlen? 9.3.2007 10:37:58
|
|
|
|
NinKa
|
Pri dinersu moraš sedaj imet ne vem koliko plače in še redna mora bit. Potem jo dobiš za eno leto...če je vse ok s plačili in če jo redno uporabljaš dobiš za naslednjo kartico za 3 leta in odobren revolving. Glede na plačila in porabo pa ti ga oni določijo. Jo pa lahko kot študentka dobiš. Družinsko preko recimo jaz moža, ki jo že ima. Mislim, pa da na NLBju lahko dobiš Mastercard ampak mora zate nekdo podpisat, da jamči, da v primeru premalo denarja na računu poravna on račune. Ista finta.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.