|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sprožitev in partner?
27.2.2007 20:38:51   
malecka_mateja
jutri mi sprožijo porod zjutraj ob 8 morem biti v porodni sobi!in me zanima ali bo partner lahko zraven skoz tudi ko bom dobila gel in popadke umetne ali ga bodo nagnali n rekli naj pride ko se bo kaj začelo dogajat???
zelo bi rada da bi bil skoz poleg mene!da mi nebo dolg čas da me bo tolažil in bil z mano v teh trenutkih??
rodila bom v MB!!

pa havla za odgovore!!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sprožitev in partner?
27.2.2007 20:41:27   
Lunc_a
Moja mami je bila z mano,ko so mi vodo predrlii n vse.Odvisno od babice se mi zdi

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.2.2007 20:41:35   
mily
Ne vem, verjetno če boš res izrazila željo, da bi ostal, bo lahko, drugače ga pa pošlejo domov. Vsaj pri meni je bilo tako. takrat se itak še nič ne dogaja in v tem času te samo pripravljajo na porod.

Pa srečno jutri user posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.2.2007 20:57:47   
sazi
Meni so napovedali sprožitev poroda in me naročili, naj pridem ob 7. uri zjutraj. Že prej so mi opisali, kako bo to zgledalo in mi je bilo predstavljeno, da se dolgo ne bo dogajalo nič (verjetno je odvisno, zakaj ti bodo porod sprožili). Tako me je zjutraj mož peljal tja, sam pa odšel v službo (saj nisem želela, da bi tam zabil cel dan, ker mi je bilo predstavljeno, da vsaj 10 ur ne bo nič dogajanja in da verjetno ne bom rodila na tisti dan). Dopoldne so mi vstavili neko tableto (za mehčanje materničnega vratu) in potem sem ležala na oddelku za nosečnice - spala, brala revije in klepetala s "cimrami". Ob 16. uri sem imela gin pregled, kjer so ugotovili, da sem 3 cm odprta. Takrat so me poslali v porodno sobo in poklicala sem moža. V porodno sobo sva prišla okoli 18. ure in je bil zraven ves čas, ko sem ga potrebovala in se je kaj dogajalo.

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.2.2007 21:06:35   
Anonimen
Meni so prvi gel vstavili zvečer, drugega zjutraj, rodila sem pa b 16. uri popoldne, pa še to s CR, ker ni nikamor šlo. Tako da najbrž partner ne bo ob tebi ves čas, saj po vsej verjetnosti tudi ne boš v porodni sobi, ampak na oddelku, kjer boš čakala, da se bo kaj začelo dogajai. Tam pa je pač tak red kot za vse ostale. Obiski ob času obiskov in to. Tole sprožitev je treba bolj na izi jemati, to lahko še dolgo traja in bodi pripravljena na to. Vzemi s seboj magri kakšno knjigo. Jaz nisem bila, ker mi nihče ni ničesar povedal, tako da se mi je res blazno vleklo vse skupaj in sem bila z živci že čito na koncu. Če bi vedela za postopek, kako to gre, ne bi bila. Pa samo par besed bi bilo potrebnih ...

(odgovor članu sazi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
27.2.2007 21:15:07   
Anonimen
Mene so naročili ob 5.30. Do 6.30 smo izpolnili vso papirologijo, potem so mojega poslali na kavo, mene sklistirali, ko se je vrnil, sem že bila na umetnih popadkih in cel čas je bil z mano. Celo kosilo je dobil. Vse do operracijske ob 18.35. Potem je sledil urgentni CR, ker se naš fant ni mogel prebiti skozi medenično kost.

Pa vso srečo jutri. In nič bat. Je kar luštnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
27.2.2007 21:40:00   
Anonimen
MaleckaMateja: že ves čas berem februarčice in tudi jaz navijam zate, da bo vse OK.
Babice v MB porodnišnici so res super, posebej super je Rozi.

Želim ti čim manj naporen in čim krajši porod, držim pesti še dalje zate!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
27.2.2007 22:01:14   
malecka_mateja
punce hvala vsem!vendar jaz nebom ležala na odelku ampak kar v porodni ker sem 14 dni čez rok!tako da pri meni nebo trajalo tako dolgo ker po 16 urah so mi napovedali CR!tako da upam da bo dragi lahko zraven!

pa hvala vsem za lepe želje!upam da mi noč hitro mine da bi se mogoče kaj smao začelo dogajat in da mi jutri čimprej mine!

papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.