|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   menstruacija zamuja test negativen
27.2.2007 18:32:35   
assumpta
Ali je kateri izmed vas menstruacija zamujala več kot 18 dni, test pa je pokazal negativno. Ali je nosečnost možna, ker se mi je pri prejšni nosečnosti takoj pojavil plus mi sedaj to ni čist nič jasno.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: menstruacija zamuja test negativen
27.2.2007 18:35:10   
Lunc_a
Kaj pa ,če nisi pač noseča.Možno je ja

(odgovor članu assumpta)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.2.2007 19:54:06   
Anonimen
Meni tudi zamuja že 12 dni test - (oba). V četrtek imam pregled pri g, če ne bo prej M. Me kar malo skrbi kaj je narobe. A ti je že večkrat takole zamujala?

(odgovor članu Lunc_a)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.2.2007 20:28:25   
Tejči
Meni je zamujala, mislim da 14 dni, pa sem naredila 3 teste in so bili vsi negativni..potem sem se spravla h G, da bi dobila tablete za M, pa mi je rekla, da sem nosečkauser posted image  Torej, vse je možno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.2.2007 20:38:28   
Marogica
Lahko pa da imaš kakšne hormonske motnje. Najbolje, da greš do ginekologa. Karkoli je, pri njem boš sigurno izvedela za pravi razloguser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu assumpta)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.2.2007 9:23:39   
assumpta
Meni do sedaj ni nikoli zamujala, prav nasprotno točna ko urica. Sicer sem govorila z ginekologinjo in mi je rekla naj počakam, do user posted image  ali do naslednjega datuma user posted image , ko naj se oglasim pri njej če je ne dobim, tako da mi sedaj ne preostane drugega kot počakati 10 dni, potem pa bomo videli. Midva upava nauser posted image , čeprav mal neplaniran.

LP vsem in hvala za odgovore.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.3.2007 17:43:17   
Anonimen
Tudi meni zamuja, sicer šele nekaj dni, pa vendar. Naredila sem že tri teste, od tega je bil eden popolnoma negativen, pri dveh se je po desetih minutah pokazala tako rahla črtica, da jo vidiš le pri direktni svetlobi. Nimam nobenih posebnih nosečniških znakov razen špikanja tam spodaj in me je pošteno strah, da ni kaka izvenmaternična.

(odgovor članu assumpta)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
8.3.2007 12:26:06   
Anonimen
Tako, danes se je ulilo. In to "pune ture". Zjutraj sem naredila še en test in ta je bil tokrat praktično negativen. Potem sem v službi odšla na WC in v dveh vlivih se mi je izlilo cca pol dl ali nekaj več krvi (v kepah). Menstruacija mi je zamujala cca 1 teden. Skoraj se upam trditi, da gre v mojem primeru za SS. Nikoli mi namreč ni zamujala in glede na to, da je bil (sta bila) test sicer dvomljivo pozitiven oz. negativen (zelo zelo rahla črtica) mislim, da je šlo po naravni poti naprej Zanimivo je, da mi trenutno ne lije, ampak se vlije, ko grem na WC in še to v kepah. Ima katera podobno izkušnjo? Mislite, da bi morala k zdravniku?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
2.6.2011 21:08:25   
čarobna vila
Pozdravljene vse mamice in bodoče mamice!

Kar nekaj časa sem potrebovala, da sem pisala na forum..imam namreč eno težavico.. Stara sem 24 let in nasplošno imam zelo nerden ciklus user posted image ( včasih prehiteva, včasih zamuja tudi 6 dni ). Sedaj pa mi zamuja že 18 dni. Opravila sem že 4 različne nosečniške test ( CB, BC mini, First sign... ) in vsi so pokazali en velik  - .  Naročila sem se na pregled h ginekologu, a je zaradi bolezni sam odsoten do konca mesca.  Me pa že kar nekaj dni špika v trebuhu, včasih se mi zazdi da me boli jajčnik...ampak morda si že vse to sama domišljam, ker samo čakam ali bo menstruacija prišla ali pa sem kooooončno user posted image ..

prosim vas za iskren odgovor..ali obstaja možnost, da semuser posted image ali ne, kljub temu, da je še včeraj zvečer test pokazal -.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.