Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nakupovati je potrebno znati 27.2.2007 18:21:25
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Jaz sem dobila danes Broadway kavbojke (superca za mojo rit ) v Celovcu za 24€ -70% + nisem se mogla upreti in sem si kupila zelen pas z lobanjo gor
|
|
|
|
RE: Nakupovati je potrebno znati 27.2.2007 19:06:50
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Jaz sem dobila danes Broadway kavbojke (superca za mojo rit ) v Celovcu za 24€ -70% + nisem se mogla upreti in sem si kupila zelen pas z lobanjo gor temu se reče pameten nakup .....pa brez tiste lobanje mislim,.... MAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
RE: Nakupovati je potrebno znati 27.2.2007 21:48:58
|
|
|
|
1ksantipa
|
Tosja, si ti obiskovala šolo za ploskanje v Kumrovcu?
|
|
|
|
RE: Nakupovati je potrebno znati 27.2.2007 21:52:22
|
|
|
|
petja
|
Ne, šolo za ploskanje je obiskovala pri svojih starših in ti so zelo dobro opravili svojo nalogo! Za razliko od tvojih ...
|
|
RE: Nakupovati je potrebno znati 27.2.2007 21:53:19
|
|
|
|
muška
|
Daj ksantipa umiri se, zakaj si tako provokativna povsod?
|
|
|
|
RE: Nakupovati je potrebno znati 27.2.2007 21:57:07
|
|
|
|
1ksantipa
|
Ne vem, zakaj bi bila provokativna, če čisto lepo vprašam kako stvar? Takšna pač sem. A če človek pove, kar misli in ne ploska za vsako stvar, je pa kar provokativen?
|
|
|
|
RE: Nakupovati je potrebno znati 27.2.2007 22:03:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: 1ksantipa Tosja, si ti obiskovala šolo za ploskanje v Kumrovcu? , ta pa je ena boljših do sedaj prebranih.
|
|
|
|
RE: Nakupovati je potrebno znati 28.2.2007 8:17:28
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
|
|
|
|
RE: Nakupovati je potrebno znati 28.2.2007 10:54:20
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: 1ksantipa Tosja, si ti obiskovala šolo za ploskanje v Kumrovcu? , ta pa je ena boljših do sedaj prebranih. O, hudo!
|
|
|
|
RE: Nakupovati je potrebno znati 28.2.2007 23:51:42
|
|
|
|
* Mateja *
|
Če se lotim še prek neta kaj kupovat bom bankrotirala. Trgovina na dosegu roke cel dan??!! Ojoj, to bi bila kriza, dobro da ne znam nemško...
|
|
|
RisankeMichonne RRAli otroku vsak dan dovolite, da gleda risanko/e?Da (
56%)
Ne (
44%)
Število vseh glasov: 25Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!