|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nakupovati je potrebno znati
27.2.2007 18:21:25   
Strawberrie Cherrie
Jaz sem dobila danes Broadway kavbojke (superca za mojo rituser posted image ) v Celovcu za 24€ -70% user posted image user posted image user posted image
+ nisem se mogla upreti in sem si kupila zelen pas z lobanjo gor user posted image

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 26
27.2.2007 19:06:50   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Jaz sem dobila danes Broadway kavbojke (superca za mojo rituser posted image ) v Celovcu za 24€ -70% user posted image user posted image user posted image
+ nisem se mogla upreti in sem si kupila zelen pas z lobanjo gor user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  temu se reče pameten nakup user posted image  user posted image  user posted image

.....pa brez tiste lobanje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  mislim,....user posted image user posted image

MAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 27
27.2.2007 21:48:58   
1ksantipa
Tosja, si ti obiskovala šolo za ploskanje v Kumrovcu?

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 28
27.2.2007 21:52:22   
petja
Ne, šolo za ploskanje je obiskovala pri svojih starših in ti so zelo dobro opravili svojo nalogo!

Za razliko od tvojih ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, petja

(odgovor članu 1ksantipa)
Neposredna povezava do sporočila: 29
27.2.2007 21:53:19   
muška
Daj ksantipa umiri se, zakaj si tako provokativna povsod? 

Neposredna povezava do sporočila: 30
27.2.2007 21:57:07   
1ksantipa
Ne vem, zakaj bi bila provokativna, če čisto lepo vprašam kako stvar? Takšna pač sem. A če človek pove, kar misli in ne ploska za vsako stvar, je pa kar provokativen?

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 31
27.2.2007 22:03:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: 1ksantipa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ta pa je ena boljših do sedaj prebranih.

Neposredna povezava do sporočila: 32
28.2.2007 8:17:28   
Strawberrie Cherrie
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
28.2.2007 10:54:20   
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

IZVIRNO SPOROČILO: 1ksantipa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ta pa je ena boljših do sedaj prebranih.

O, hudo!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
28.2.2007 23:51:42   
* Mateja *
Če se lotim še prek neta kaj kupovat bom bankrotirala. Trgovina na dosegu roke cel dan??!! Ojoj, to bi bila kriza, dobro da ne znam nemško...

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 35
1.3.2007 2:28:41   
Annny
Se strinjam.
Po drugi strani mislim, da imamo vrsto trgovin z nekvalitetnimi oblačili, ki nimajo nič manjših marž...se jim izogibam.
Sem zgleda hohštaplercauser posted image user posted image user posted image  Who cares

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke
Michonne RR

Ali otroku vsak dan dovolite, da gleda risanko/e?

Da (56%)

Ne (44%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!