|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   quinny freestayle xl
27.2.2007 13:25:22   
sju
če mi katera lhako pomaga bom zelo vesela
imam voziček quinny freestayle xl in sem slišala že zečlo različna mnenja.....ali je res da če voziček damo čisto v ležečo lego ga lahko uporablajmo že od rojstva (se pravi da je dovolj ravno dno) ...ali je potrbno še kakšno dodatna vreča ki ima ravno dano???
če ni primerno že od rojstva od kdaj naprej ste ga uporabljale brez vreče

v dveh različnih trgovinah so mi svetovali rugače in sedaj ne vem kaj bi user posted image

Hvala za pomoč user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: quinny freestayle xl
27.2.2007 13:57:25   
cofek
mi imamo sicer speedyja - tega res ne moreš uporabljat od rojstva, zato smo mi kupili še košaro, ki smo jo uporabljali točno 2M, ker je bilo potem že prevroče in se je skoraj skuhal notri user posted image .No, košare ti res ni treba kupovat, če imaš lupinico maxi cosi, ki se lepo namontira - to smo potem uporabljali do 5,5M, ko smo ga dali v športni del, ker mu je bilo dolgčas.
Poznam pa ene par mamic, ki imajo vašo varianto vozička in so ful zadovoljne že od začetka. Če pa nisi najbolj ziher, pa lahko uporabljaš tudi lupinico - od začetka. user posted image

(odgovor članu sju)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.2.2007 14:01:34   
viv_
Mi imamo freestyla, ampak še 4XL - 4kolesarja. Če imaš tega novega 3 kolesnika, in ne stari model, potem res ne rabiš košare. Hrbtišče gre v ležeč položaj. Jaz imam dve zimski punci, pa pri nobeni nisem imela košare. Samo vrečo in je super. Pa fajn je potem, okoli 4 mesecev, ko bi imeli včasih malo vzdignjeno bučko user posted image  Ga za 10 minut malo dvigneš, potem pa spet položiš v ležeč položaj.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.2.2007 16:20:11   
Peli
No jest mam sicer mal starejši model, moram pa rečt da košara res nebi bla potrebna, saj gre voziček čisto v ležeč položaj, pa tud prot sebi maš loh obrnjenega, če pa je hladno pa mislim da je dovolj tudi samo zimska vreča.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.2.2007 16:34:13   
Anonimen
Nismo še sprobali, ker pri prvi smo imeli od začetka speedija, pa smo kasneje za freestylea zamenjali, bomo pa julija sprobali za drugega. Meni se zdi popolnoma primeren za novorojenčka, ker gre čisto v raven položaj.

(odgovor članu Peli)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
27.2.2007 20:24:47   
andrejaz
Pri tvojem vprašanju je zelo pomembno ali gre za model quinny freestyle 3xl ali pa za model quinny freestyle 3xl comfort. Ta beseda comfort je zelo pomembna saj se oba modela kar precej razlikujeta. Comfort je novejši model. Med seboj ju najhitreje ločiš tako, da ima star model samo gibljivo sprednje kolo, comfort pa ima vrtljivo sprednje kolo.

Jaz imam še od ta prvega quinny star model (brez oznake comfort). Pri temu hrbtišče ne gre čisto v vodoraven položaj in ni primeren že od rojstva. Jaz sem pri taprvem v začetku uporabljala lupinico, pa sem kmalu rajši kupila košaro. V športni del je šel pri 6,5 mesecih. Je pa mali zmeraj zaspal v vozičku.
Sedaj v drugo pa smo košaro uporabljali do 5,5 meseca.je pa tudi mala zmeraj spala v vozičku.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu sju)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.2.2007 21:02:31   
Nisaa
Mi mamo  3xl  confort  in je od  rojstva že lepo noter brez košare ker gre čist v ležči položaj še povšterček ma zraven lohk ga pa tud dol daš,tko da če maš nov voziček oz. lansko predlanski model je ok  ker moj je predlanski model -samo zaradi barve je pa isto tak kot jih sedaj prodajajo.Našemu se kolo čist vrti!

Papa Nina
27.8.2006 je na svet pokukal najin Maj
11.7.2007 pa je prišel čudežni herojček Gaj

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?