Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Napad je najboljša obramba 27.2.2007 12:18:31
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Napad je najboljša obramba 27.2.2007 12:26:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, pa še to, draga annimna: jaz poste, katerih se avtorji izražajo z raznimi zmerljivkami, kar preskočim. Zavedaj se, da način izražanja nekoga ne odraža tebe, čeprav se post neposredno nanaša nate, temveč uporabljeno izrazoslovje izraža avtorja. Če nekdo torej uporablja zmerljivke, potem ima sam določene probleme. O anonimnosti kar tako ne bi izgubljala besed.
|
|
|
|
RE: Napad je najboljša obramba 27.2.2007 12:28:17
|
|
|
|
Nattka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica Aja, pa še to, draga annimna: jaz poste, katerih se avtorji izražajo z raznimi zmerljivkami, kar preskočim. Zavedaj se, da način izražanja nekoga ne odraža tebe, čeprav se post neposredno nanaša nate, temveč uporabljeno izrazoslovje izraža avtorja. Če nekdo torej uporablja zmerljivke, potem ima sam določene probleme. O anonimnosti kar tako ne bi izgubljala besed. Se podpišem pod tole
|
|
|
|
RE: Napad je najboljša obramba 27.2.2007 12:32:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ops se opravičujem.Zgornja slikica je bila namenjena nekam drugam,sem napačno pritisnila. Še enkrat oprostite
|
|
|
|
RE: Napad je najboljša obramba 27.2.2007 12:34:49
|
|
|
|
srki
|
Žal tudi jaz dobim včasih tak občutek. Če pa sem kdaj katero užalila, se opravičujem. Če kaj grdega napišem, napišem v trenutku jeze, ko se pomirim, je vse drugače.
|
|
|
|
RE: Napad je najboljša obramba 27.2.2007 12:37:26
|
|
|
|
romy
|
DALIJA ne opravičuj se... se mi zdi da nič drugega ne bi bolj pasalo zdaj in tukaj kot tvoja slikica
|
|
|
|
RE: Napad je najboljša obramba 27.2.2007 12:41:14
|
|
|
|
Kuba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Vsak ima pravico do svojega mnenja, do svojih stališč, do svojega življenja, pa kakršno koli pač to je. Se mi zdi, da si s tem stavkom odgovorila na bistvo svoje teme.
|
|
|
|
RE: Napad je najboljša obramba 27.2.2007 13:47:28
|
|
|
|
Anonimen
|
V življenju je marsikaj dobrega in slabega. zavedati se morate, da nismo vse enake, zato tudi reakcije nasprotne padajo tu gor. Jaz nimam ljubimca, ker mi je to ogabno, enim pa pač to paše...no, to je bil konkretni primer. Mi je pa čisto vseeno, ali ste anonimne ali z nickom, itak vas več ali manj ne poznam. Sam da ne bo danes tu gor hmhm, saj veste kaj. Tisto, kar že dolgo ni bilo.
|
|
|
|
RE: Napad je najboljša obramba 27.2.2007 13:51:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz se pa strinjam z Anonimno, glede tega kar je napisala.. Poleg tega pa,usak ima pravico pisat pod Anonimnico, saj vam niti ni treba vedet kdo je ta oseba... Je pa kot vidim, opazila da nekatere odgovarjate malce grdo... Lepo je,da napišete svoje mnenje a malo se lahk brzdate a ne... Nič pametnga več ni tu gor, sami kregi...
|
|
|
|
RE: Napad je najboljša obramba 27.2.2007 17:52:47
|
|
|
|
Wahoo RR
|
Tema je zaklenjena, ker ne paše na ta forum. Avtor naj jo odpre na primernem forumu. Naš vsakdan, čvekanje v tri dni...
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?