|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj začnejo izpadat mlečni zobki?
27.2.2007 9:20:14   
n*a*
Torej do kdaj ima otrok mlečne zobe?
Naša ima tako slabe, da komaj čakam, da ji izpadejo in začnejo rast stalni.
Kdaj bo to?user posted image  Okrog 5, 6 letauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj začnejo izpadat mlečni zobki?
27.2.2007 11:28:28   
srki
A ima črne? Takšne je imela sosedova punčka, ti zobje ji sploh niso odpadli, kot odpade zob, ampak so te črne "škrbinice" kar zginile oz. se še malo poznajo, stara pa bo 5 let. To pa sploh baje ni povezano s tem, da bi otrok samo sladko jedel. Takšna zasnova.

Izpadanje pa je po moje čisto odvisno od posameznika do posameznika. Moji sestri je zobozdravnik rekel, da ima en zob še vedno mlečen, pa bo stara 30 let. Saj ne vem, ali je res, ali se je zezaluser posted image .

(odgovor članu n*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.2.2007 21:15:37   
hariba
Mojim trem okrog 6. leta, par mescov prej. Moj tastarejši je imel zgornje 4 zobe črne že pri dveh. Je zobozdravnica rekla da od flše in antibiotikov, ki jih je prva 3 leta ogromno pojedel. Okrog 6.leta so tiste škrbinice izpadle. Sedaj je star 11 let in ima zelo lepe in močne stalne zobe, nekaj ima pa še mlečnih.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.2.2007 22:19:33   
takero
pri nas pa smo ravno danes zgubili drugi zobek,stara pa je 5,5let...spet bo zobna miška na pohodu...user posted image user posted image user posted image

BARBI

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.3.2007 8:18:02   
ajrin
Našemu tastarejšemu je prvi zobek (spodnji) izpadel prejšnji mesec, pa je bil novembra star že sedem let, vse ostale pa ima še čisto lepe. Komaj čaka, da izgubi še katerega, zaradi zobne miške seveda!user posted image
Irena

(odgovor članu n*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.3.2007 1:38:39   
KODA
Pri 6 letih in pol,mu je izpadel prvi zobek.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu ajrin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.4.2007 10:10:29   
san
moji hčeri je prvi izpdel že zelo kmalu, dva meseca pred 5 rojstnim dnem. kmalu nato še drugi.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.4.2007 20:49:12   
flecker1
Kolk pa je mlečnih zobkov? Naši je že 6 mlečnih izpadlo, sedaj še 2 ji maje, kolk pa še?user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.4.2007 13:30:09   
san
Kolk pa je mlečnih zobkov? Naši je že 6 mlečnih izpadlo, sedaj še 2 ji maje, kolk pa še?

user posted image
ja, 20 jih je - se pravi 5 na vsaki strani zgoraj in spodaj

lp, s

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.