Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mini bikini (56-dan)-OH 27.2.2007 7:32:52
|
|
|
|
Julija08
|
Hojla, jaz bom pa danes: Z: jabolko M: jabolko K: 1/2 zelenjavne pizze V: nekaj sladkega, ali pa tud nič, ker bo ful pozno kosilo
|
|
|
|
RE: Mini bikini (56-dan)-OH 27.2.2007 8:20:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene! Moj najljubsi dan je OH Z:sadje K: pica ali pa testenine V:sladoled
|
|
|
|
RE: Mini bikini (56-dan)-OH 27.2.2007 8:47:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Za kosilo bom špagete, za večerjo pa kakšen keks pojedla.
|
|
|
|
RE: Mini bikini (56-dan)-OH 27.2.2007 8:56:26
|
|
|
|
sonjah
|
Mmmmm! Jaz pa ananas za zajtrk. Zdaj pa malo na sprehod z mojo nagajivko. Najini so šli smučat.Na žalost je miška premajhna, da bi šli lahko zraven . Bova pa skuhali eno super kosilo : široke rezance s šparglji .Njam njam- komaj čakam! Uživajte na sončku!
|
|
|
|
RE: Mini bikini (56-dan)-OH 27.2.2007 10:05:26
|
|
|
|
kepa*
|
Ojla! No, zdaj pa upam, da sem spet na starih dobrih tirih, torej na dieti. Me je pogled na tehtnico danes zjutraj streznil. Par dni sem ga sračkala, pa imam kar 1,5 kg več. Hja, hitro izgubljeno, hitro pridobljeno. No, moj jedilnik danes: Z: pomaranči K: testenine V: neki sladkega
|
|
RE: Mini bikini (56-dan)-OH 27.2.2007 10:13:20
|
|
|
|
darčica
|
Punce, če ste za to sporočite jutri zjutraj - kg pa bom naredila tako kot zadnjič......
|
|
|
| Stran: [1] |
Datum porodaendrinaKako je prišlo do datuma poroda?počakala sem na popadke (
70%)
sprožili so mi ga zaradi medicinske indikacije (
20%)
spro (
10%)
Število vseh glasov: 258Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!