|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vračam se...
25.9.2004 18:44:32   
Urša76
Drage moje punce!
Vrnila sem se. Sem imela naporen terenski teden z delovnim časom od pol 6-h zjutraj do devetih zvečer. Sem imela neke vrste "kontrolo" iz Nemčije. V glavnem sem totalno crknjena.
Kaj je novega?
Kaj naj rečem? Test sem naredila (Mini baby check), pa sem prvič videla rahlo črtico in, ker nisem bila ziher sem test ponovila. In? Ni bilo dveh črtic. Mislim, da sem od prevelike želje po :duda: že kar privide "fasala". In zdaj? Zanima me kaj mislite o zanesljivosti konkretnega testa oz., če kaj veste o tem. Itak pa s Samčijem skoz :sloncek: :sloncek: :sloncek:, tako da ni panike, da enkrat ne bo ratal...
A ne?!?!?!

LP, vsem
Urša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vračam se...
25.9.2004 19:13:12   
morskadeklica
čao urša

jest sem 2 tedna po izostanku m delala test clearblue, ki mi je pokazal negativno:(:(:(. čez dva tedna sem poizkusila znova s testi ki jih omenjaš in sta ob a pokazala +:bravo::bravo::bravo::bravo:. dej čez par dni probej še enkrat, pa kar s tem testom.

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vračam se...
25.9.2004 19:16:27   
Anitka
Hoj URŠA!
Sem se že spraševala kje se kaj potepaš, pa tako nestrpno smo pričakovale tvoje novičke. Koliko ti zdaj M že zamuja?
Veš jaz ti priporočam, da test čez kaka dva dni ponoviš in upam, da se bo tista rahla črtica prelevila v bleščečo :modri: 8seveda na drugem novem testu:)- )

Držim pesti:miska::miska::miska:

Anitka:metulj:

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vračam se...
26.9.2004 21:44:10   
puncica
A M ti še vedno zamuja al kako. Prav jet ako da ne se sekirat enkrat sigurno bo, držim pesti:bravo:

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vračam se...
27.9.2004 8:46:30   
Maša26
Oj!
Moram ti rečt, da je meni tudi že mBC pokazal neko sled črtice tam, kjer naj bi bila, pa nisem bila noseča. Ampak, če ti M še vedno zamuja, ni še nič rečenega..

Na :duda:!

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vračam se...
27.9.2004 14:27:18   
Urša76
Hoj punce!
A veste, da sem na bolniški od danes dalje. Me je nekaj v hrbtenici zvilo, kar pripisujem lanskoletni prometni nesreči. Pa je moj dr. totalno popenil, ker sem hotela samo ene tablete proti bolečinam, pa se popokat ju3 na šiht. Je rekel, da bom vsaj 1 mesec doma, ker moram na fizioterapijo. Po moje se mi bo doma strgalo... Šef je bil že ves paničen in me je že vsaj 100x danes klical.

Aja, sprašujete koliko časa mi zdaj zamuja... Mogla bi jo dobit 11.9., kar torej pomeni...16 dni. Kar dobro, a ne?!?!?! Še vedno imam iste znake, kot prej, samo slabo mi ni več vsak dan.
Thanks za vaše komentarčke & da ste mislile name, ko me ni bilo "na sceni".

LP, Urša

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vračam se...
27.9.2004 14:33:56   
Anitka
Hoj!
No punca lepo počivaj in upam, da bodo bolečine hitro minile.

In kdaj boš ponovila test? Jaz mislim, da si ti kar naša srečka nosečka.:miska::miska::miska::miska:

Anitka:metulj:

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Vračam se...
27.9.2004 14:50:35   
Urša76
Anitka,
bom ponovila s CB-jem enkrat konec tedna. Sporočim, če je kaj novega.

Zdaj grem pa mal ajat, ker ne morem več sedet.

LP, pa enga velikega lupčka vsem,
Urša

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Vračam se...
27.9.2004 17:07:52   
Jessy 1
Urša!
Jaz sem si kar sposodila tvojo:hudicek:, ki si mi jo zadnjič ponujala! In res sem jo dobila!!!:bravo::bravo::bravo:

Tako, da je ti sedaj sigurno ne moreš dobit, ker jo imam jaz:):):):)!Ha, ha! Še eno :hudicek: počakam pa bomo spet nadaljevali s:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Jupi!!!!!!

Držim pesti, da ti je uspelo!:miska::miska::miska:

Lp
Jessy1

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?