|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zobje pri 2 letnikih
26.2.2007 16:32:27   
KIKI****
Moja hči bo čez mesec dni dopolnila 2 leti.
Prvi zobek je prikukal na plano pri 11 mesecih(enke spodaj), potem do 14 meseca nič in zopet 2(zgoraj enke)
pri 18 mesecih še dva in imeli smo jih 6(zgoraj dvojke)
danes na kontroli sva z zdravnico videli štirice zgoraj
in spodaj ne raste nič
rekla je naj počakamo še par mesecev ker spodaj nič ne kaže da bi kaj rastlo in je rekla da je tud možno da se zametki zob ne naredijo-in da jih sploh ne bo imela.user posted image user posted image

Ima kdo tako izkušnjo ali pa da so zobki zrastli zares pozno???
Enkrat sva že bili pri zobozdravnici ko je imela šele 2 zobka (pri 13 mesecih) in je rekla da sicer je še čas.
Zdle jo moram pa naročit še enkrat.

Pa ne morem verjet da nas vesčas nekaj spremljauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zobje pri 2 letnikih
26.2.2007 16:49:56   
muki1
Pa kje ti hodiš, ženska, a si že deloholik?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.2.2007 17:21:44   
KIKI****
miku1
ne nisem deloholik, ko bi le bla.
ne vem zakaj mi avatarja ne kaže ?? sej sem zdle v zadnjem času objavla kr neki postov...
pa še brez službe sem ostala ker ne rabjo večuser posted image user posted image

iščem in zopet sem brez vsega...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.2.2007 17:33:53   
soncece24
KIKI, glede zobk nimam pojma, bodo že pokukali, ko bo čas za njih. Sem te htela samo pozdravit, ker te res ni dolgo bilo. Mi je žal za službo, res. Mogoče te pa kje boljša čaka, pa te zato tam ne rabijo več user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.2.2007 17:44:13   
KIKI****
sončece hvala za pozdravček :)

pa saj sem skoraj ves čas prisotna na rr, res pa je da večinoma berem in odgovarjam in ne pišem novih postov, drgač pa pod mojim profilom je kr nekaj postov...

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?