|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mojemu nekaj škodi
27.2.2007 14:08:38   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

z tipom sva skupaj 2leti. nevem kaj je narobe, ampak njemu ni do seksa, pa če jaz zganjam nevem kaj vse. vedno me zavrne z besedami samo danes ne, kot neka ****. jaz sem full mlada za njega, pa nevem če imajo leta tu kako vlogo. on 40,jaz 25. na začetkun sva bila kot zajca, pa verjemite, da je zmogel več kot jaz. Kaj pa se je zdaj zgodilo pa nimam pojma. Seksama 1x na 3 mesece, pa še takrat mu med seksom pade korenjak skupaj. HELP. nimam pojma kaj naj naredim, hočem mu pomagat, ker vem da tudi on zaradi tega trpi, jaz pa itak. Hvala tistemu, ki je vibrator izumil.user posted image user posted image kaj naj naredimuser posted image user posted image user posted image

Ja novega dečka treba poiskat...user posted image
Aja,sam men se ful čudno zdi,da imaš sam ti največ problemo kar se tiče spolnosti na tem forumuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
27.2.2007 16:40:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.

Ja novega dečka treba poiskat...user posted image
Aja,sam men se ful čudno zdi,da imaš sam ti največ problemo kar se tiče spolnosti na tem forumuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa če sam pri seksu ne štima, drugače pa je idealen. Ja kaj naj zdaj, če imam težave pri tem, kaj nebi smela vprašat za nasvet ali pomoč, ali kaj te zdaj moti??????

(odgovor članu bt08)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
27.2.2007 18:16:38   
snake
pa če sam pri seksu ne štima, drugače pa je idealen. Ja kaj naj zdaj, če imam težave pri tem, kaj nebi smela vprašat za nasvet ali pomoč, ali kaj te zdaj moti??????user posted image user posted image user posted image user posted image

ja ma res barbara.a., ne vem kaj sereš................

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
27.2.2007 21:34:49   
Anonimen
moj je tudi čez 40, pa ima vzdevek zaspanček user posted image

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
28.2.2007 6:35:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

z tipom sva skupaj 2leti. nevem kaj je narobe, ampak njemu ni do seksa, pa če jaz zganjam nevem kaj vse. vedno me zavrne z besedami samo danes ne, kot neka ****. jaz sem full mlada za njega, pa nevem če imajo leta tu kako vlogo. on 40,jaz 25. na začetkun sva bila kot zajca, pa verjemite, da je zmogel več kot jaz. Kaj pa se je zdaj zgodilo pa nimam pojma. Seksama 1x na 3 mesece, pa še takrat mu med seksom pade korenjak skupaj. HELP. nimam pojma kaj naj naredim, hočem mu pomagat, ker vem da tudi on zaradi tega trpi, jaz pa itak. Hvala tistemu, ki je vibrator izumil.user posted image user posted image kaj naj naredimuser posted image user posted image user posted image

Kaj le bi lahko bilo? Poglej, spoznala sta se ko je tip imel 38, verjetno bil orgn v krizi srednjih let, željan za dokazovanje, ti mlada, stara 23, željna in voljna starejšega od sebe (pa ne toliko starejšega ti packa), zgodilo se je in jasno, da je vse švigalo na vse strani, zdaj pa je ded stopil na realna tla, se zagledal malo okoli sebe, spregledal realnost in končno ugotovil razliko v letih. In? Kaj se čudiš? Zdaj si pa najdi enega vsaj pod 30, za božjo voljo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
28.2.2007 20:29:20   
Anonimen
pa ni mi drugega tipa za iskat, pismo leta me ne motijo, sex pa. Še nune več sexajo. bemti.  ma sem čitala da obstajajo neke kreme, da bi stal, pa si ne znam predstavljati kak bi me gledal, da bi mu nakaj začela gor mazat.hahahahahuser posted image user posted image user posted image .
ma ljubim ga, pa mislim da on mene tudi, ko pa se hočem pogovorit  glede tega, pa spremeni temo in pravi da nisem jaz nič kriva.  Oba si želiva otroka, ampak za to je treba seksat kajne??????? nevem če ga res nebom peljala k bioenergetiku, pa magari pol 3x na dan.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
2.3.2007 8:02:25   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ja, verjetno ima težave z erekcijo, pa te raje na tak način odvrača, kot da bi priznal, da je nekaj narobe.

Pa za žlehtne eno vprašanje;
A 40 letni pa naj ne bi več seksali, ali kaj?

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?