|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krema za celulit Nuxe ali Vichy..
26.2.2007 13:30:43   
ery
..katero priporočate'? Saj vem, da je telovadba potrebna in tekočina, samo tako na splošno...,pač kateri je boljši... user posted image

papa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krema za celulit Nuxe ali Vichy..
26.2.2007 13:58:06   
petja
Jaz imam sicer ful rada Nuxe kozmetiko, ampak od njihove anticelulitne kreme sem pa dobila tako alergijo (še nikoli v življenju nisem imela alergije user posted image ), da sem imela cele noge in trebuh rdeče, na koncu že v hrastah (zaradi praskanja), pa še na tablete so me dali (proti alergiji). Samo toliko v opozorilo ...

Sicer ti pa bolj priporočam Afrodita anticelulitne tretmaje. Pa še ceneje je user posted image .

Lp, petja

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.2.2007 14:02:36   
ANYU
Sprobala sem Vichy-jevo in mi je bila superuser posted image , po 2 tednih redno uporabe je bila koža lepo napeta in gladka, pa še diši mi lepo, za Nuxe pa ne vem.

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.2.2007 14:03:28   
yaris
user posted image Vichyuser posted image
Res pa je, da telovadba in pitje vode, da boljši rezultat.
Jaz sem nekaj časa po porodu uporabljala Vichy pa sem bila kar zadovoljna z njo.
Od začetka nosečnosti imam celulit, pred nosečnostjo pa ga nisem imela.user posted image
Kar groza me je, ko se bo potrebno dat poleti v kopalke.user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.2.2007 22:30:58   
*babymouse*
IZVIRNO SPOROČILO: petja

Jaz imam sicer ful rada Nuxe kozmetiko, ampak od njihove anticelulitne kreme sem pa dobila tako alergijo (še nikoli v življenju nisem imela alergije user posted image ), da sem imela cele noge in trebuh rdeče, na koncu že v hrastah (zaradi praskanja), pa še na tablete so me dali (proti alergiji). Samo toliko v opozorilo ...

Ja, tudi jaz, žal user posted image in to kakšen teden nazaj. Pa najprej nisem bila prepričana da je to vzrok, ampak v naslednjih dneh sem imela enake simptome kot Petja, srbelo me je non stop (edino tablet nisem jedla). Še danes imam nekaj hrastic po stegnih. In to naj bi bila neka ultra naravna kozmetika za 7 jurjev user posted image

Vichyjeve kreme sem tut že sprobala, koža postane po nekajkratni uporabi kar fino napeta, žal pa rezultat traja samo toliko časa, kolikor se mažeš. Od Afrodite sem imela Cekropija gel, ki ima meni dokaj neprijeten vonj, pa tiste njihove slim hlače (žabe), za katere sem vsakič rabla pol ure, da sem jih spravla nase, ker so tako ozke. S temi žabami na sebi naj bi bil potem nekaj časa fizično aktiven, sam kaj ko sem jest vso energijo porabla za oblačenje user posted image .

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.2.2007 23:06:38   
Moyca_
ok no sedaj sem tudi jaz že razmišljala o tej kremi, ampak me je sedaj kar malo strah, da bi denar kar vstran vrgla. Če ima katera doma to kremo, ki povzroča čudne reakcije in je ne bo več uporabljala se priporčam za odkup, da ravno ne mečem denarja vstranuser posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu *babymouse*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.2.2007 9:10:44   
petja
Jaz ti jo DAM, sam boš morala počakati do sredine marca, ko se vrnem v Slovenijo. Kupit jo pa ne, ker kot kažeres povzroča alergije, pa jst res nisem na NIČ DRUGEGA alergična.

Sem pozdravila alergijo in jo še enkrat sprobala, ali je bil res problem v tej kremi, pa sem bila po 10 minutah taka, da sem šla sam tablet vzet user posted image .

Lp, petja

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.2.2007 9:26:36   
Moyca_
o super petja
bom počakalauser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.2.2007 20:26:53   
Seven*
Petja, pomojem si alergicna na eno od sestavin, ni pa nujno da kdo drug odreagira enako. Ziher kaksno super-duper zelisce, razne kemije Nuxe itak nima.

Moyca, vsekakor poskusi..

Gospa sem.

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?