|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nakup pralnega stroja
26.2.2007 13:28:34   
darjatimci
Kot pove naslov,kupujemo pralni stroj,vem,da je ponudbe kolikor hočeš.Povejte mi prosim iz izkušenj,kateri so v redu,meni ne vem kaka elektronika ni pomembna,se razume,da bi rada stroj,ki kvalitetno pere,je varčen in ima tiste funkcije,ki jih res lahko doma pri pranju rabiš.Saj veste kako je,če ti crkne 25 let star stroj,ki ima dva gumba,temperaturno stikalo in vklop in izklop centrifuge.Prosim za nasvete,pa hvala in čao.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nakup pralnega stroja
26.2.2007 13:31:53   
Anonimen
Jaz imam gorenje, brez raznih lcd-jev ipd.
Super zadovoljna.

(odgovor članu darjatimci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.2.2007 13:33:40   
soncece24
Jaz imam Zanussija za 89 starih jurjev in sem zadovoljna. LAstnosti:
Razred A
1200 obratov
5 programov (od bombaža pa do občutljivega perila)
nastavitve med 30 in 90 stopinj
izbira moči centrifuge
Zamik vklopa (da dam zvečer prat, nastavim uro in zjutraj sveže oprano ven vzamem).

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

Neposredna povezava do sporočila: 3
26.2.2007 13:49:10   
darjatimci
Pozabila sem napisati,da sem videla ponudbo od 40.000,seveda govorim v tolarjih dalje.Ne iščemo najcenejšega,ampak nekaj podobnega kot pišeta,lcd-ja pa res ne rabim.Kaj pa firme jaz sicer prisegam bolj na tiste znane-preizkušene,Gorenje,Candy,Bosch,Elektrolux,pa tudi Zanussi,pa še jih je nekaj.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.2.2007 14:23:37   
BLAŽIKA
Kupi stroj, ki ima čim manj elektronike in centrifugo max. 1200 obratov. Dober stroj je gorenje pa kakšen bosch.

Neposredna povezava do sporočila: 5
26.2.2007 16:40:00   
smrček
Jaz imam Gorenjevega na 2000 obratov, perilo vzameš skoraj suho ven iz stroja, tako da potem sušilc prej posuši in prihraniš na elektriki. Drag je kot 100user posted image  opere pa ravno tako kot on za 80 ali 90 starih čukov.

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.2.2007 18:50:32   
darjatimci
Izgleda,da bomo imeli tudi mi Zanussija,podobnega kot soncece24.Izmed vse ponudbe nama je ta za to ceno 333 in še nekaj centov ali skoraj 80.000sit,najbolj primeren.

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?