|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Konice las
26.2.2007 12:53:46   
Maleal
Kaj si date na suhe lasne konice?Začela sem  se barvat na svetlo,pri tem si splajhala lase,se malo postrigla,a vseeno opažam,da imam suhe konjce.user posted image Enkrat sem si dala olje za konice,a pol so bile mastne kot da sem plavala v olju.Imela sem  poly kur za konice,s tem sem bila zadovoljna tak,tak.Kaj pa ve uporabljate in kako bjonde negujete svoje lase?

< Sporočilo je popravil lmarcel -- 26.2.2007 13:00:14 >

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Konjice las
26.2.2007 12:56:35   
Anonimen
Nič kej dost ne pomagauser posted image

Razen striženjeuser posted image

Lahko pa probaš z olivnim oljem jih namazat čez noč pol pa oprat, sam k so konice enkrat vničene ti nič več ne pomaga.

Jaz uporabljam samo balzam pa trikat letno se strižem in to je to. Sam mam take lase da se mi glih ne cepjo dost.

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.2.2007 12:57:28   
amalija
- olivno olje, smao na konice - poviješ s folijo + brisačo čez - greš spat, zjutraj normalno opereš lase (če je zjutraj prevelika gužva, pa imej olje gor vsaj kaki 2 uri)
- Alfa part kristali (ne vem, kje v Mb to prodajajo, vem samo za Lj)
- silikon za konice od Klasa (redna uporaba - tj. po vsakem pranju las)

PS za koNICE (brez j )

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.2.2007 13:01:25   
Anonimen
za slovenski konJice ..nimam nasveta (hec user posted image user posted image user posted image )

za lasne konice pa olivno olje gor. Deluje.

(odgovor članu amalija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.2.2007 13:32:48   
BLAŽIKA
Kapljice od welle. Zelo so dobre. Sem tudi pobarvana blondinka in nimam razcepljenih ter uničenih konic, le suhe imam zelooo zaradi barve seveda. Probala vse mogoče kapljice in te so res edine pomagale, pa likanje las seveda.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.2.2007 13:34:13   
BLAŽIKA
Se pa te kapljice nanesejo na oprane suhe lase , pa tudi mastnega izgleda nimajo, če jih pravilno naneseš.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.2.2007 13:43:33   
dulcinea
Jaz imam šampon in balzam od Tigija za suhe in poškodovane lasi (z medom in pšeničnimi kalčki), potem pa še silikon gel OSIS+ od Schwazkopfa. Oboje pa kupim pri frizerki direkt. Ne vem, če je kje na policah.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.2.2007 15:43:03   
paris
Evo, sem šla prav pogledat. Na embalaži piše, Subrina hair line- Fluid za suhe lase in konice, 2-3 kapljice si kaneš na roko, razmažeš in vtreš v mokre ali suhe lase. Jaz ga vedno uporabljam na suhih laseh, je super, še nikoli nisem imela scepljenih konic. Lepo diši in lasje se ti po uporabi lepo svetijo.

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Konjice las
26.2.2007 18:59:26   
Indiana
Mogoče si s preveč vročim fenom sušiš lase! Probaj si regulirat temperaturo ali pa sploh pusti, da se ti same posušijo.

Js mam kar precej dolge barvane lase. Frizerka mi las ne striže s škarjami ampak mi samo z neko toplotno napravo odstrani tisto dolžino las k so uničeni lasje oz. konice. Super je in še dolžina las se mi daljša.

Uporabljam izdelke Gliss kur in sm ful zadovolna.

user posted image

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Nakup igrač preko interneta
nada56

Katere igrače bi kupovali preko interneta?

Kvalitetne (35%)

Velike (2%)

Brez doplačila dostave (23%)

Vseeno (7%)

Ne bi kupoval nič (34%)

Število vseh glasov: 176

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!