|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kaj naj si mislim, hoče ali noče otroka?
26.2.2007 21:41:56   
Tanyka
JE PA RESuser posted image
Mislim.......................

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu *SINI*)
Neposredna povezava do sporočila: 76
26.2.2007 21:57:55   
Anonimen
ej oprosti za velike črke, nisem se mislila dret, drugace pa cist tako bay the way mam slovenščino 4, no vcasih dobim tudi kaksno petico. karin hvala za prevod si mi olajsala delo, ker se mi res ne da tipkat vec, se morem ucit pa vmes med pauzicami skocem pogledat kaj je novga, drgac pa da ne bote mislene da sem neodgovorna, znam se ucit, prilagajat, bit razumljiva,... no vglavnem piste se kej jaz se grem nazaj ucit, pa ne blefiram, ceprav je ura mal manj kot 22.00. ja pa itq sporocim vam kako je bit mamica, ampak sele enkrat aprila, maja 2008. papa

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 77
26.2.2007 22:08:36   
Tanyka
enkrat si anonimna ,drugič spet neuser posted image user posted image user posted image
Ne da se mi več obadat

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 78
26.2.2007 22:35:50   
Meceno
Ufff, ste se pa potrudile RRjevke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mislim, da je Bog ( če obstaja ) za to pamet, s prazno vrečo otresal, ali pa je praktično pozabil na njo.user posted image

Oprosti anonimna user posted image

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 79
26.2.2007 23:02:19   
*Karmen*
Uf, hudo! Veš, anonimna, mogoče pa bi le razmislila o tem, da tvoj fant zelo zrelo razmišlja. Bilo bi veliko bolje, da sedaj najprej posvetiš čas učenju in narediš maturo. Potem pa si začneta urejati in opremljati stanovanje. Šele ko bosta nekaj časa živela skupaj, bosta dojela, da to ni mačji kašelj. Kaj šele imeti otroka. Ko dva živita skupaj, zares živita skupaj. To življenje ima mnogo lepih stvari: vedno greš spat in se zbudiš ob osebi, ki jo ljubiš, ni se ti več treba vsak dan voziti k ljubljeni osebi na obisk ali na zmenek, skupaj lahko jesta, gledata filme, se gresta kakšne družabne igre, nikoli vama ni dolgčas... Žal pa v tem življenju spoznaš tudi obveznosti: položnice je potrebno plačevati vsak mesec, ko se v odnosu kaj zalomi, se ne moreš kar obrniti in oditi domov, potrebno je vsak dan skuhati kosilo, pripraviti zajtrk in večerjo, pospravljati stanovanje, ga vzdrževati in obnavljati, moraš se znati tudi prilagoditi drugemu... In bilo bi lepo, da se najprej naučita tega. Verjemi, urejanje in opremljanje stanovanja je zelo zanimiva izkušnja. In začeti živeti v dvoje tudi. Šele, ko bosta doživela ti dve prijetni izkušnji, si pa omislita še novega družinskega člana, ki bo imel že "rezervirano" in urejeno otroško sobico v vajinem stanovanju in ki bo imel starša, ki znata živeti skupaj in v tem uživata. Želim ti čimveč uspeha pri maturi in pri vsem kar bo maturi sledilo. LP.

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 80
27.2.2007 8:07:57   
kalbo
tako bay the way mam slovenščino 4

Bravo za štiricouser posted image , sam sem jo imel v svojih časih......u, kje je že to....samo dve.

Življenje je lepo, samo je pa še vedno borba. Zdej ti je OK, ko ti tipček pride na dom ves spedenan in dišeč. Draga moja, moški tud prdi v naslanjač, po prepitem dnevu vonjave iz ust niso ravno prijetne, pa še kaj bi se našlo. Si prepričana, da bo idilična zaljubljenost še tu, ko bosta oba v minusu s spanjem par noči? Pa ko bo otroku vročina skočila čez 40, pa ne bosta vedla kaj narest?

Razmisli, ker v Ameriških filmih so otroci vedno tiho in lepo smeje sedijo staršem v naročju. Pa ni vedno tako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 81
27.2.2007 9:06:04   
nejar
Zanimivo, da še vedno obstajajo naivne ženske.
Glede tega, da bosta vedno skupaj tega zagotovo ne veš.
Če jaz pogledam nazaj, bivšega fanta ali pa sedanjega npr primerjavo prvih sedem mesecev je sigurno drugače kot po petih letih skupnega življenja.
Jaz sem poročena pa ne rečem kaj takega, ker v današnjih časih ne veš za dan naprej.
Počakajta še malo, saj se nikamor ne mudi, kaj vse vaju še čaka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 82
1.3.2007 14:18:32   
Anonimen
Sem šele zdej prebrala celotno temo. pa sem totalno šokirana nad to punco. otrok bo imel otroka.....

Vsi odgovori so bli pa prav lepo namerno napisani, tako da sprijaznit se je treba s tem, kar je napisano.user posted image  Ker itak take osebe tega ne berejo in gredo z glavo skozi zid.

(odgovor članu nejar)
  Neposredna povezava do sporočila: 83
2.3.2007 15:41:45   
romy
Napisala si da si stara 21 let, delaš pa maturo in nisi nikoli padla user posted image  

Kakšno maturo pa delaš, saj niso marca roki mature? A mogoče delaš v izrednem roku, ker pač ne moreš spacat neke srednje šole in raje razmišljaš o otroku?

Tudi jaz sem delala program 3+2, vendar pri 19 letih sem naredila maturo.
Kje sta torej tvoji dve leti rezervi user posted image

In vsak normalen človek si lahko izračuna da če gre pri 14 letih v srednjo šolo jo je po programu 3+2 konec pri 19! Konec in pika.

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 84
2.3.2007 16:25:53   
Anonimen
WTF??user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa dej no,Anonimna po 7h mesecih zveze(enkratno srečanje na teden) pa praviš,da bota vedno skupaj?? user posted image user posted image user posted image user posted image

Vic stoletja!!

Raje prvo porihtaj šolo, nato službo, pa stanovanje, pol pa otrok... Nič ne prehitevaj, ker samo z eno plačo in socialno podporo ne bosta imela dovolj denarja da bi otroku nudila to kar potrebuje... Skuliraj se.. Pa sem jaz stara 19,pa bolj zrelejša od tebe uhh...
No,sma midva s fantom tudi po 8h mesecih zveze šla na svoje, ampak samo ZA PROBO!!! Nama je šlo odlično in zdaj sem user posted image Prvo ga spoznaj, kaj pa veš, lahko da se dobiva še z drugimi puncami, če ga vidiš samo enkrat na teden.. Premisli, spoznaj ga...

(odgovor članu romy)
  Neposredna povezava do sporočila: 85
2.3.2007 17:29:04   
Micy
IZVIRNO SPOROČILO: romy

Napisala si da si stara 21 let, delaš pa maturo in nisi nikoli padla user posted image  

Kakšno maturo pa delaš, saj niso marca roki mature? A mogoče delaš v izrednem roku, ker pač ne moreš spacat neke srednje šole in raje razmišljaš o otroku?

Tudi jaz sem delala program 3+2, vendar pri 19 letih sem naredila maturo.
Kje sta torej tvoji dve leti rezervi user posted image

In vsak normalen človek si lahko izračuna da če gre pri 14 letih v srednjo šolo jo je po programu 3+2 konec pri 19! Konec in pika.

Točno tako tudi jaz sem opravila 3+2 program in sem ga zaključila pri 19.
In takrat sem bila že 1 mesec noseča.
In prosim stara bom 22 let imam prečudovito eno letnico, in mi ni žal da jo imam pa čeprav sem mlada. Nimam še službe in ne stanovanja, ampak to še vse pride. Moj je  S.P.  in blablabla, tiste ki me poznate veste o meni veliko. Sm velik pisala o sebi kle gor.

Take neodgovornice k je pa ta Sabina al banisa al kuga že mi grejo pa na kozlanje, ker mečejo slabo luč na mlade mamice, naprimer take k sm jest.

Verjetn nimaš pojma, kaj pomeni imeti otroka.
To ne pomeni da ga samo po rokah nosiš pol ure in to je to.
Otroka nosiš v sebi 9 mesecev in ko pride na svet je tvoj 24 ur na dan, ne pa samo pol ure.
Jaz sem si tudi vse z lahkoto predstavljala, pa midva sva jo načrtno nardila, ne tko k ti neki kle planiraš Noče Hoče.

Otroka si moraš želeti in biti nanj pripravlen 100%. Čeprav to nikoli nismo.

Meni in moji hčerki ne manka hvala bogu nič, ker imava zlatega atija in možeka in ker sva se zanjo zavestno odločila.

Ti pa svetujem da si res najprej ubodeš psa.
Ribica in ostale so ti lepo odgovorle.

Si en navadn otročaj.

odvisno pa kako bo to pri tebi.

Love is in di er.

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 86
2.3.2007 18:00:43   
iva01
nisem prebrala vseh postov, anonimna ampak sori, jaz bi ti rekla da nisi čist na realnih tleh, lepo je ko ti otok reče mama ampak to ni vse, je še mnogo manj lepih zgodb preden otrok sploh izgovori to besedo. Otroka imet in ga naredit ni problem, problem je otroka vzgajat in ga vzgojit v dobro in pošteno osebo, zato fejst premisli še preden se v kaj spuščaš, ko enkrat že imaš otoka več ni možnosti za premislek.
Odločitev je seveda vajina; tvoja in partnerjeva, upam da se bosta odločila pravilno.

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 87
2.3.2007 18:41:26   
dory
halo? to kdaj bosta imela otroka in kdaj bosta predvsem pripraljena pa mi ne moramo vedet ane...in po tvojem pisanju sodec si / sta se veliko premlada za tako odgovornost...resno...k sreci vsaj tvoj lover pametno razmislja...

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 88
6.3.2007 10:23:33   
atanja
Jaz bom tudi vedno z mojim..........razen če ne bom. user posted image No ja delam na tem da bom.

Jaz bi ti pša rada povedala da malo prehitevaš-samo to. Pa ne zardari tega ker moraš še toliko naredit v življenju.
Sam sem si tudi želela imeti otročka čimprej, Ampak sem si najprej zrihtala službo za NEDOLOČEN ČAS...  In čeprav sem jo dobila, lubica, ti povem da sm mela osnovno plačo in da porodniška ni glih za pohvalit se. Zraven študiram in ni ravno lahko-sm si tud jaz predstavljala da bom mela tok energije da bom kar vriskala. Ampak ker nikoli ne moreš predvidevati stvari tudi to nisem predvidevala da me bo nosečnost izčrpala in da bom prve 3 mesece več ali manj skoz bolana in nisem naredila tok izpitov kot bi jih lahko... Ampak sem pač tudi malo pomislila za vsak slučaj če si mi kaj podobnega zgodi in sem se pripravila na to in mi ni nič žal za mojega žabca.

Hočem ti povedat da najprej sama sebi doka da si to res želiš in naredi vse da bo tvojemu otročku čimlepše s teboj....
Vse se da... na eni podlagi. ne moreš si zadat da boš noseča, nardila šolo, iskala službo, in še uživala z dojenčkom...
Jaz na tvojem mestu bi najprej naredila šolo, nato služba-sam tok da tvoje življenje gre v eno smer-. potem jo lahko dokončaš z otrokom.

Edina stvar ki jo pa res ne štekam: jaz mam dohodke pa še vedno mora moj dajati več-to je edina stvar ki me v slabo voljo spravlja. Ker bi rada jaz najraje vse sama dala za otroka pa ne morem. Zato sem še toliko bolj odločna da zdaj pa res končam faks. Ti pa si brez dohodkov in hočeš vse to preložit na svojga....HAlooo! To maraš porihtat....

ČE KAJ HOČEŠ POTEM NAREDI ZA TO KEJ....ne pa da od drugega pričakuješ da bo naredil to zate.

KEr če si res želiš otroka potem verjemi da hočeš zanjga največ.

Saj bo

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 89
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?