|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   srbečica
24.9.2004 21:30:54   
Natas@
pozdravljene,

noseča 38 tednov in me že 2 dni močno srbi trebuh, ter zunanja in notranja sttran stegen. Ne pomaga pa nič ne mazanje , ne masaža, ne praskanje. A je imela oz ima še kakšna te probleme in ali to pomeni da bo porod kaj prej?
Pa še en problem, bolečina v spodnjem delu trebuha, včasih tako močna da komaj sedim, ležim ali stojim, ki po kratkem času mine. Pojavi pa se večkrat na dan že par dni.
Da ne omenjam močnega tiščanja navzdol, čim malo več hodim. Včeraj popoldan sem šla na sprehod (prbl 2 km) in sem mislila, da bom kar rodila tako me je tiščalo navzdol, danes je bolje.
Dejte me malo potolažit oz povedat svoje izkušnje kako ste premagovale te težave.
Sicer pa komaj čakam da zagledam svojega otročička v živo.
LP,
NAtas
Neposredna povezava do sporočila: 1
   srbečica
24.9.2004 21:59:15   
JASNA D
Ja, vse to je zelo dobro znano...

Za premagovanje tovrstnih težav ti lahko priporočam samo še kavč ali posteljo, proti srbenju pa kakšno olje ali mleko....

Saj bo - tudi mene še čakata dva tedna - pol bo šele hudič!

Lp, Jasna

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   srbečica
24.9.2004 23:37:45   
Anonimen
Vse drugo je res, le srbenje čimprej omeni G. Že kar jutri, saj je to lahko znak težav z delovanjem jeter!
Srečno!
Pozdravček, Nojči 39 1/7

(odgovor članu Natas@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   srbečica
25.9.2004 8:00:05   
JASNA D
Joj, ne me strašit, jaz sem cela spočohana tako me srbi že več kot polovico nosečnosti. nič mi niso omenili tega. Ali delajo kakšne teste s krvnimi preiskavami glede jeter?

LP, Jasna

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   srbečica
25.9.2004 12:51:53   
zoja
no, da ti še jaz zaupam moje probleme s srbenjem!
nekje v 33 t. me je začelo močno srbeti po nogah, nato pa še po celem telesu:((ko sem to omenila svoji G., me je dala na krvne preizkave- jetrni encimi, žolčna kislina,...,vse pa je bilo močno povišano, tako da sem za 14 dni pristala v bolnišnici:(tam so mi kljub žolčni dijeti vse te vrednosti kar rastle, nato pa so se umirile.:bravo:in sem bila odpuščena domov.
ker pa vsa ta zadeva ni nič prijetna ne zame ne za našo :duda:,s mo se dogovorili, da mi po dopolnjenem 37 t. sprožijo porod, saj se:duda: takrat že smatra kot donošen in razvit.tako grem drug teden v porodnišnico, da se končno rešim teh "srbečih" nadlog in končno spoznam našega:angel:
tudi tebi svetujem, da to čimprej poveš svoji G.,saj mi je tudi dr.Pušenjak svetoval,da se v teh primerih porod sproži, saj je okvara oz. napačno delovanje jeter lahko nevarno tudi za tvojo:duda:
upam, da boš sporočila, kaj se bo zgodilo, če pa te še kaj zanima, mi lahko pišeš na privat.
LP OD ZOJE IN :duda:

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?