Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako naj predlagam partnerju vibrator 25.2.2007 15:53:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Poskusi najprej čez razgovor.Začni govoriti o tem in ga vprašaj kaj misli o tistih,ki ga uporabljajo.Če bo odgovoril,da se mu ne zdi slabo,mu povej da bi tudi ti rada probala.Srečno.
|
|
|
|
RE: Kako naj predlagam partnerju vibrator 25.2.2007 16:09:22
|
|
|
|
lemavrica
|
Enostavno ga enkrat pelji v kak sex shop in si jih začni ogledovat, pa mal ga sprašuj ker se njemu zdi ok,..bo že zakapiral kaj hočeš. Hvala bogu da mene moj kar sam pelje v te nakupe.
|
|
RE: Kako naj predlagam partnerju vibrator 25.2.2007 16:14:09
|
|
|
|
Rok_LM
|
Lahko mu napišeš, narišeš ali pa preprosto poveš.
|
|
RE: Kako naj predlagam partnerju vibrator 25.2.2007 16:47:47
|
|
|
|
tulip
|
Kupi ga in ga prinesi v posteljo, pa mu povej, da si ''vama kupila darilo...'' Dvomim da ti bo zameril!
|
|
|
|
RE: Kako naj predlagam partnerju vibrator 26.2.2007 10:50:11
|
|
|
|
Zahi
|
moja je sam namignila.. pa sm ga letu narocit.. zdej se obcasno s tem spilava.. pa je fajn.. pravi pa da je vseen bols s "tapravim"
|
|
|
|
RE: Kako naj predlagam partnerju vibrator 26.2.2007 11:09:37
|
|
|
|
muška
|
jaz sem mojemu kar direkt rekla, da bi ga kupila,ampak zanj , pa je skoraj dol padel od presenečenja seveda ga noče
|
|
|
|
RE: Kako naj predlagam partnerju vibrator 26.2.2007 11:13:02
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška jaz sem mojemu kar direkt rekla, da bi ga kupila,ampak zanj , pa je skoraj dol padel od presenečenja seveda ga noče reci mu da je zate.. ampak da se bo on spilal z njim na teb
|
|
|
|
RE: Kako naj predlagam partnerju vibrator 26.2.2007 11:19:16
|
|
|
|
muška
|
v bistvu sem mu rekla, da bi imela vsak svojega sploh v položaju 69 , ki ga imava oba rada , no pa se ne pusti prepričat najbolj
|
|
|
|
RE: Kako naj predlagam partnerju vibrator 26.2.2007 11:21:52
|
|
|
|
soncece24
|
Idi ga kupi, potem ga pa samo izpod povštra potegni Upam, da je toliko samozavesten, da ne bo užaljen. Meni ga je moj sam kupil - sva šla v sex shop in sem si ga izbrala.
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Prihaja nova serija logopedskih LahkonočnicEvropski dan logopedije je namenjen ozaveščanju o jeziku, govoru, komunikaciji, motnjah požiranja in vlogi logopedov. Sl...
3 pravljični družinski izletiV članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
Vprašanje.
пеперутка16
Ali ima kdo od vas doma krave? Če ima, kaj naredite z mlekom? Ne hecam se, resno sprašujem, ne vem kaj naj z mlekom?