Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako naj predlagam partnerju vibrator 25.2.2007 15:53:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Poskusi najprej čez razgovor.Začni govoriti o tem in ga vprašaj kaj misli o tistih,ki ga uporabljajo.Če bo odgovoril,da se mu ne zdi slabo,mu povej da bi tudi ti rada probala.Srečno.
|
|
|
|
RE: Kako naj predlagam partnerju vibrator 25.2.2007 16:09:22
|
|
|
|
lemavrica
|
Enostavno ga enkrat pelji v kak sex shop in si jih začni ogledovat, pa mal ga sprašuj ker se njemu zdi ok,..bo že zakapiral kaj hočeš. Hvala bogu da mene moj kar sam pelje v te nakupe.
|
|
RE: Kako naj predlagam partnerju vibrator 25.2.2007 16:14:09
|
|
|
|
Rok_LM
|
Lahko mu napišeš, narišeš ali pa preprosto poveš.
|
|
RE: Kako naj predlagam partnerju vibrator 25.2.2007 16:47:47
|
|
|
|
tulip
|
Kupi ga in ga prinesi v posteljo, pa mu povej, da si ''vama kupila darilo...'' Dvomim da ti bo zameril!
|
|
|
|
RE: Kako naj predlagam partnerju vibrator 26.2.2007 10:50:11
|
|
|
|
Zahi
|
moja je sam namignila.. pa sm ga letu narocit.. zdej se obcasno s tem spilava.. pa je fajn.. pravi pa da je vseen bols s "tapravim"
|
|
|
|
RE: Kako naj predlagam partnerju vibrator 26.2.2007 11:09:37
|
|
|
|
muška
|
jaz sem mojemu kar direkt rekla, da bi ga kupila,ampak zanj , pa je skoraj dol padel od presenečenja seveda ga noče
|
|
|
|
RE: Kako naj predlagam partnerju vibrator 26.2.2007 11:13:02
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška jaz sem mojemu kar direkt rekla, da bi ga kupila,ampak zanj , pa je skoraj dol padel od presenečenja seveda ga noče reci mu da je zate.. ampak da se bo on spilal z njim na teb
|
|
|
|
RE: Kako naj predlagam partnerju vibrator 26.2.2007 11:19:16
|
|
|
|
muška
|
v bistvu sem mu rekla, da bi imela vsak svojega sploh v položaju 69 , ki ga imava oba rada , no pa se ne pusti prepričat najbolj
|
|
|
|
RE: Kako naj predlagam partnerju vibrator 26.2.2007 11:21:52
|
|
|
|
soncece24
|
Idi ga kupi, potem ga pa samo izpod povštra potegni Upam, da je toliko samozavesten, da ne bo užaljen. Meni ga je moj sam kupil - sva šla v sex shop in sem si ga izbrala.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?