Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: tiste z velikimi ritkami 25.2.2007 10:37:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam rada hlače s čim manj žepi ,ker žepi samo povečajo mojo kvadraturo.
|
|
|
|
RE: tiste z velikimi ritkami 25.2.2007 10:37:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: caffee Jz mislim, da mi najbolj sedejo Levi's-ke, moj pa pravi da ne. Na splošno mislim, da morajo biti žepi večji od ritnic da pomanjšajo tazadno, kavbojke brez žepov jo poudarijo,... Evo še ena z veliiiiiiko ritjo in se strinjam z zgornjo trditvijo. Meni so tudi vedno najbolj pasale na rit Leviske, samo med prvo nosečnostjo sem se tako zredila, da mi stare Leviske niso več prav, novih nisem dobila, da bi mi pasale in sem si ene malo bolj elastične kar od H&M kupila, ki imajo tudi kar velike žepe. Bogve, kaj bo zdaj po drugi nosečnosti. Vsekakor nisem ziher, če bom še kdaj pasala v stare kavbojke. Že zaradi odvečne kože okoli trebuha ne. Upam, da najdem kake prave Leviske zase.
|
|
|
|
RE: tiste z velikimi ritkami 25.2.2007 10:39:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj nosim ene od Mustanga,zame drage.V njih pridem,ko shujšam in ko se zredim,ker imajo noter elastin in se raztegnejo.
|
|
|
|
RE: tiste z velikimi ritkami 25.2.2007 10:41:16
|
|
|
|
Magi*
|
ne vem, no 501-ke naredijo mnogim kar večjo rito. po drugi strani pa znajo kavbojke brez žepov optično pomanjšati rit. vse je spet odvisno od kroja. meni je en model od miss 60 zelo lepo stal, pa ene leviske tudi - pa jih nimam več in jih nikjer ne najdem. trenutno furam ene obične iz H&M in mi še kar lepo stojijo. ni pa to čisto to - stojijo že OK, samo niso tako udobne - miss 60 so mi bile kot druga koža. no ja, sam jaz nimam tako velike rite, imam pa malo širše boke - spodnji del postave je podoben MM, zgornji pa del pa kaki koščeni manekenki
|
|
RE: tiste z velikimi ritkami 25.2.2007 10:47:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, sej men 501 sploh ne pašejo. Ne spomnim se več številke, vem pa da so nekaj čez 520. Te so mi fenomenalno stale.
|
|
|
|
RE: tiste z velikimi ritkami 25.2.2007 10:52:46
|
|
|
|
Anonimen
|
501-ke so že preživete, imam tud jz druge modele ampak zdele ne vem številk iz glave. Bom šla kasneje chekirat.
|
|
|
|
RE: tiste z velikimi ritkami 25.2.2007 10:56:31
|
|
|
|
Magi*
|
ja, to že vem, da je passe. tolk stara pa spet nisem ampak je včasih ful punc te nosilo, misleč, da dobro zgledajo jaz se tudi ne spomnim cifre, so pa bile 520 ali nekaj takega... te so bile res dobre...
|
|
RE: tiste z velikimi ritkami 25.2.2007 11:00:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* ja, to že vem, da je passe. tolk stara pa spet nisem ampak je včasih ful punc te nosilo, misleč, da dobro zgledajo Uh...jz sem bila med njimi . Kar nekaj parov 501-k sem imela v omari in na riti (ampak tiste, kreirane posebej za ženske)
|
|
|
|
RE: tiste z velikimi ritkami 25.2.2007 11:02:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, tud jaz sem včasih mislila, da dobr zgledam v njih. Sem imela pa samo ene, dokler se niso na riti čist strgale.
|
|
|
|
RE: tiste z velikimi ritkami 25.2.2007 11:35:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam po moje tele: Scotch & soda
|
|
|
|
RE: tiste z velikimi ritkami 25.2.2007 12:20:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne gledam na firmo,grem,probam in,če se dobro počutim v njih,če si odgovarjam sama sebi v ogledalu,jih kupim.Najraje imam tiste iz elastičnega džinsa,ker me nič ne tišči in ne veže in se ožijo in širijo z mojimi kilami vred
|
|
|
|
RE: tiste z velikimi ritkami 25.2.2007 12:42:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, bi morala vprašat katere IN kakšne kavbojke nosite. Jz se tudi super počutim v kavbojkah, ki imajo vmes nekaj elastana - nič ne vežejo in za kosilo/večerjo se lahko pošteno najem, ne da bi bilo treba gumbe odpenjat Imam ene podarjene od Street One pa so ful super udobne. Pa še na rit mi sedejo
|
|
|
|
RE: tiste z velikimi ritkami 25.2.2007 16:56:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Velika rit, hlače brez žepov zadaj!!
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.