|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tiste z velikimi ritkami
25.2.2007 10:33:32   
Anonimen
Katere kavbojke vam po vašem mnenju ali po mnenju vaših user posted image najbolj sedejo (pašejo, da dobr izgleda) na rit?

Jz mislim, da mi najbolj sedejo Levi's-ke, moj pa pravi da ne. Na splošno mislim, da morajo biti žepi večji od ritnic da pomanjšajo tazadno, kavbojke brez žepov jo poudarijo,...

Zaželjene so slike user posted image user posted image

(če me naučite kako se prilima, bom pa tut kšno svojo nalepila)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tiste z velikimi ritkami
25.2.2007 10:37:31   
Anonimen
Jaz imam rada hlače s čim manj  žepi ,ker žepi samo povečajo mojo kvadraturo.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.2.2007 10:37:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: caffee

Jz mislim, da mi najbolj sedejo Levi's-ke, moj pa pravi da ne. Na splošno mislim, da morajo biti žepi večji od ritnic da pomanjšajo tazadno, kavbojke brez žepov jo poudarijo,...

Evo še ena z veliiiiiiko ritjo in se strinjam z zgornjo trditvijo. Meni so tudi vedno najbolj pasale na rit Leviske, samo med prvo nosečnostjo sem se tako zredila, da mi stare Leviske niso več prav, novih nisem dobila, da bi mi pasale in sem si ene malo bolj elastične kar od H&M kupila, ki imajo tudi kar velike žepe. Bogve, kaj bo zdaj po drugi nosečnosti. Vsekakor nisem ziher, če bom še kdaj pasala v stare kavbojke. Že zaradi odvečne kože okoli trebuha ne.user posted image  Upam, da najdem kake prave Leviske zase.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.2.2007 10:39:56   
Anonimen
Zdaj nosim ene od Mustanga,zame drage.V njih pridem,ko shujšam in ko se zredim,ker imajo noter elastin in se raztegnejo.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2007 10:41:16   
Magi*
ne vem, nouser posted image  501-ke naredijo mnogim kar večjo rito. po drugi strani pa znajo kavbojke brez žepov optično pomanjšati rit. vse je spet odvisno od kroja.

meni je en model od miss 60 zelo lepo stal, pa ene leviske tudi - pa jih nimam več in jih nikjer ne najdem. trenutno furam ene obične iz H&M in mi še kar lepo stojijo. ni pa to čisto to - stojijo že OK, samo niso tako udobne - miss 60 so mi bile kot druga koža. no ja, sam jaz nimam tako velike rite, imam pa malo širše boke - spodnji del postave je podoben MM, zgornji pa del pa kaki koščeni manekenki user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.2.2007 10:47:40   
Anonimen
Ne, sej men 501 sploh ne pašejo. Ne spomnim se več številke, vem pa da so nekaj čez 520. Te so mi fenomenalno stale.

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.2.2007 10:52:46   
Anonimen
501-ke so  že preživete, imam tud jz druge modele ampak zdele ne vem številk iz glave. Bom šla kasneje chekirat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.2.2007 10:56:31   
Magi*
ja, to že vem, da je passe. tolk stara pa spet nisem user posted image  ampak je včasih ful punc te nosilo, misleč, da dobro zgledajouser posted image

jaz se tudi ne spomnim cifre, so pa bile 520 ali nekaj takega... te so bile res dobre...

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.2.2007 11:00:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

ja, to že vem, da je passe. tolk stara pa spet nisem user posted image  ampak je včasih ful punc te nosilo, misleč, da dobro zgledajouser posted image

Uh...jz sem bila med njimiuser posted image user posted image . Kar nekaj parov 501-k sem imela v omari in na riti (ampak tiste, kreirane posebej za ženske)

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
25.2.2007 11:02:17   
Anonimen
Ja, tud jaz sem včasih mislila, da dobr zgledam v njih.user posted image  Sem imela pa samo ene, dokler se niso na riti čist strgale.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
25.2.2007 11:12:12   
Spark

jaz se tudi ne spomnim cifre, so pa bile 520 ali nekaj takega... te so bile res dobre...

Mislim da so bila 529. Sem imela ene so ble full fenomenalne. Taprava rit v njih. Pred nosečnostjo sem imela št. 28 in so mi bile res zakon. Po nosečnosti (2leti že mimo), jih pa še vedno gor ne spravim. Imam jih pa arhivirane v omari in jih ne dam stran, čeprav sem ostalo premajhno garderobo že zdavnaj stran dala. Upam, da jih bom lahko še kdaj v življenju oblekla.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.2.2007 11:35:56   
Anonimen
Jaz imam po moje tele:

user posted image
Scotch & soda

(odgovor članu Spark)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
25.2.2007 12:20:06   
Anonimen
Ne gledam na firmo,grem,probam in,če se dobro počutim v njih,če si odgovarjam sama sebi v ogledalu,jih kupim.Najraje imam tiste iz elastičnega džinsa,ker me nič ne tišči in ne veže in se ožijo in širijo z mojimi kilami vreduser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
25.2.2007 12:42:22   
Anonimen
Ja, bi morala vprašat katere IN kakšne kavbojke nosite.user posted image

Jz se tudi super počutim v kavbojkah, ki imajo vmes nekaj elastana - nič ne vežejo in za kosilo/večerjo se lahko pošteno najem, ne da bi bilo treba gumbe odpenjatuser posted image
Imam ene podarjene od Street One user posted image pa so ful super udobne. Pa še na rit mi sedejo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
25.2.2007 16:56:48   
Anonimen
Velika rit, hlače brez žepov zadaj!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.