|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mini bikini (54) - B
25.2.2007 9:12:06   
darčica
Pozdravljene!

Danes je moj 29 dan - VODNI...................
Ve ste malo pred mano, pa bi prosila za kakšen nasvet. Kako preživeti ta dan?
Jaz sem si za zajtrk naredila sok iz grenivke.......
Ste to ve tudi prakticirale???

Zdaj pa mal otelovadit, vam jutri sporočim, kako uspešna sem bila....

Dalija- vrni se....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mini bikini (54) - B
25.2.2007 10:52:54   
darčica
Kje ste kaj punce? Upam, da ne kuhate.......jaz danes ne se bomo k babici šlepal, jaz grem pa tja na vodo........

Sicer sem iz Celja, mamica dveh otrok......
Želim, da bi bila letošnje poletje bolj zadovoljna s sabo.....
Sam bo potrebno tudi kaj telovadit.
A ve kaj telovadite???

Lep dan
user posted image

(odgovor članu darčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.2.2007 10:58:32   
cmokec
Živjo.

Jaz sem pa danes na mesku. Pečem kar celega piščanca, ker nas je veliko na kosilu.

Vodnega dneva sem se jaz prav bala, pa mi je šlo brez problemov. Za kosilo sem popila več kot 1/2l juhe, drugače se pila pa čaj. ko sem začutila lakoto, sem na eks popila 3dl tekočine, pa me je minilo.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu darčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.2.2007 11:09:52   
BELINEA
Tudi jaz sem mamica dveh punčk( 4in pol let in 3 mesečne), tudi hujšam in mislim da lahko največ narediš s telovadbo! Čeprav se je težko zraven spravit.Jaz imam orbitrek in še kolo in ko je le čas telovadim. Pa zvečer ne jem razen jabolka. Vse ti uspe če si to želiš! V življenju so bolj pomembne stvari, srečne bodimo , da imamo zdrave otroke. Kile bodo že šle dol!user posted image user posted image Lep pozdrav in veselo nedeljo vsem.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2007 11:42:10   
trixi
Ojla,
jaz sem še tuki. Za zajtrk je bila kava, pa še ene par prepečencev  -  ups, baje, da se ne sme povedat grehov, ma kaj. Bolj imam problem kosilo, jaz bi piščanca, moj user posted image ki je danes glavni kuhar si je pa zamislil široke rezance z dimljenim lososom. A naj sam lososa ven bezam, k mi itak ni ušeč, pa jem zelenjavo zravenuser posted image Itak bo užaljen...Najboljš, da dan zamenjam, a lahko? Al kaj naj naredim? Al naj grem na en kazenski tek po kosilu? Ma imam jaz probleme...
Sem se pa bolj resno spravila k telovadbi, je res težko začet, ampak je pa potem občutek božanskiuser posted image

Čau čau, lepo nedeljo vam želim
pa oglaste se kaj

(odgovor članu BELINEA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.2.2007 13:32:21   
kepa*
Helou!

Jaz sem tudi tuki. Se veselim meseka.
Me pa neki zobobol daje in sem cela sitna.

Hja, kar se tiče telovadbe, pa sem fuuuul lena. Vem, da bi morala nekaj spremenit, a se kr neki obiram.

Aja, Trixi, pač pojej to kosilo, boš pa zvečer bolj pridna, a ne.

Letos pa bo!

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.2.2007 13:36:23   
cmokec
Jaz tudi nisem za telovadit. Rada hodim, plavam, kolesarim, amapk, ko imam za to dan. Da bi pa nekaj oraniziranega počela - sem prelena in raje manj jem.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.2.2007 13:38:24   
trixi
IZVIRNO SPOROČILO: kepa*

Aja, Trixi, pač pojej to kosilo, boš pa zvečer bolj pridna, a ne.

sem ga žeuser posted image user posted image
zdaj grem pa ven, sicer s tamalim, tako,da kaj dosti tekla ne bom, ampak upam, da bova šla še z user posted image  zvečer tečt 

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.2.2007 13:54:04   
Anonimen
Jas se tudi javljam čeprav danes malo bolj pozno.

Danes sem veliko imela za kuhat, ker imamo delavce.
Pojedla sem malo mesa in solate.
Sem iz Celja, imam tri otroke.

Dalija oglasi se.

(odgovor članu trixi)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
25.2.2007 13:58:19   
Anonimen
Ja še to telovadba, če imam same moške pri hiši je to kar nekaj telovadbe. Drugače se pa veliko sprehajam z najmlajšim sinom, kolikor mi čas dopušča.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Operater mobilne telefonije
Sanikaa

Po telefonskih številkah več sploh ne vemo kdo je pri katerem mobilnem operaterju! Prosim povejte pri katerem ste vi in kako ste zadovoljni?

Mobitel (52%)

Simobil (33%)

Debitel (2%)

Tuš (10%)

T2 (1%)

dr...? (2%)

Število vseh glasov: 246

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!