ronja
|
Ma punce, hvala 1000x, super ste! Maja, točno to sem hotela vedet, kako je s to varnostjo, kaj je ta razlika. Sva se že po drugih postih bolj nagibala k PP, zdaj sva se pa kar odločila - ker dojenček verjetno ni kaj bolj varen, če bolj ven vidi - kaj pa lahko naredi, če se kdo v nas zabije ali če mami čudno vozi no, mal heca, ampak res mi je važno, od kod razlika... Ker te nove PP Vaggio SIP imajo stransko oporo in se mi zdi, da bi to moralo bit ok, mislim, ni mi zgledalo nič kaj drugače kot MC... Glede dizajna nisva preveč picajzlasta, nama te zadeve niso ne lepe ne grde, sedež pač , predvsem se nama zdijo pa vsi isti, hehe, se vidi, da sma bolj v naravoslovju, hehe. Če je podstavek v avtu skoz, se mi zdi fajn, praktično, pa to, da se da zataknit na voziček ali nakupovalni voziček sta tudi definitivno +, čeprav nimam pojma, koliko bom to uporabljala. V trgovini so rekli, da to ljudje kar uporabljajo, je pa odvisno od ... To, da lahko potem nesem kot stolček še kam drugam, se mi zdi tudi ok, če bomo recimo šli k očetu na Primorsko, pa otrok v avtu zaspi in jo samo odneseva gor... koliko bom to dejansko uporabljala, nimam pojma, samo se mi zdi ok met možnost, če bi slučajno pa v avtu vedno zaspala... zdaj res ne morem vedet, kake navade bo mel moj (zaenkrat nič ne spi in skoz brca:), lupinico pa pač moram kupit že prej... Glede velikosti jaz nisem videla kake velike razlike, verjetno pa zato, ker sem gledala novi model od PP, ta ki je bočno bolj zaščiten in je večji. Je pa fino, da si me opozorila na to, ajda, ker se splača prej preverit. Sicer se mi zdi, da se zelo zna zgoditi, da bova rabila dva stolčka naenkrat - enega večjega in eno lupinico... Če bo šla najina družinica še naprej po planih Tako da bova itak morala kupit tudi večji stolček, če bo po očiju (je velik), pač kak mesec prej...
|