|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nega stopal
24.2.2007 20:16:05   
Timica
Mene pa zanima koliko pozornosti namenjate stopalom in  kako si jih negujete?

lp 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nega stopal
24.2.2007 20:22:33   
Anonimen
Vsakič ko se stuširam (to je vsak dan) si s tistim belim kamnom še pete in podplate zmasiram. Po tuširanju se vedno namažem in vključim tudi stopala. Nohte si strižem tedensko, ko naredim tudi peeling.Enkrat mesečno si nohte tudi pilim. Lakiram si jih na cca. 14 dni poleti pa vsak teden. Všeč mi je natur lak ali pa kar francoska manikura.

(odgovor članu Timica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.2.2007 10:33:19   
Anonimen
Uh, ful slabo. Ko se mi zdi že pretrda koža, si jo zbrusim s kamnom, pa vsake kvatre mi možek zmasira stopala, drugače pa nič. Ampak se tudi na tem področju popravljam, kot sem se v zadnjem času glih po zaslugi tegale foruma malo bolj začela posvečat negi telesa. Tašči sem že naročila kopeli in kremo za stopala od Justa. Baje sta fenomenalni in delata čudeže. Bomo videli.
Pa na pedikuro se moram en dan naročit, se spravljam že dva tedna. Še nikoli nisem bila, pa imam zdaj ful probleme z nohti, odkar sem se zredila v prvi nosečnosti kot slon in si težko sama pedenam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.2.2007 11:26:03   
petja
Kadar je panika, si pete uredim s klinco - to je cca 4x na leto. Sicer pa ccca 3x na teden pete namažem s Schrunden Salbe od Scholla-a (to je proti razpokani koži na petah), 1x na teden si stopala namažem s Foot Balance od Scholl-a in dam njihove nogavičke gor in tako pustim čez noč, zjutraj (kadar utegnem) si stopala namažem s Fusspuder Lotion od Efasit-a (fino hladi, pa puder preprečuje potenje nog).

Nohte si postrižem na cca 14 dni, uredim tudi obnohtno kožico, nohte na nogi pa si lakiram samo poleti - s prozornim ali bež lakom.

Lp, petja

(odgovor članu Timica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2007 14:06:28   
tinkamiška
U, jst tudi nisem ravno pridna, no sej zanemarjenih nohtov nimamuser posted image ampak bi si jih lahko malo večkrat polakirala(tudi z naravno barvo), poleti sem se eneparkrat opogumila in jih tudi malo bolj poudarila...

Taši dej poročaj kako deluje tista kopel, ki si jo privoščila taščiuser posted image

Tudi jst se opdravljam na pedikuro, ampak me kr malo skrbi, mene namreč grozno žgečka, če me kdo za podplate prijemauser posted image user posted image user posted image user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.2.2007 14:27:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

Taši dej poročaj kako deluje tista kopel, ki si jo privoščila taščiuser posted image

Ne ne, tašča bo to men privoščila.user posted image  Ona se je odločila, da me vso Justovo kozmetiko, ki jo hočem met, časti. In jaz to izkoristim.user posted image  No, sej je tako, da sem njej par stvari naročila, ko sem izvedela, da pozna eno svetovalko za Just, ko sem jo pa vprašala, koliko sem ji dolžna, je pa rekla, da ni šans, da nič. Pa ji naročim drugič, misleč, da zdej ji bom pa plačala in bo tud hotla vzet, da je blo prvič čist tko, dober dan, je spet rekla, da nič, in da dokler bo ona lahko, bo vse ona častila in noče sploh slišat vprašanja, kolk sem dolžna. No, sej za kakšno stvar je tud dobra. Uh, sem žleht.user posted image
Ko dobim žavbice za noge, poročam.user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.2.2007 14:42:52   
tinkamiška
user posted image user posted image user posted image to si pa ne bi mislila o tvoji taščiuser posted image user posted image sem jest tudi žleht

no poročaj, si bom mogoče jst tudi kej privoščila, a bi tašča tudi zame kej naročila, sam jst bi ji plačalauser posted image user posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.2.2007 12:40:56   
Anonimen
Ja seveda, povej kaj rabiš.user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?