Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mercatorjeva posoda-chic 24.2.2007 16:00:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja pri meni je podobno.Uporabljala sem samo leseno kuhalnico.Ne vem kaj je to,zgleda da je slaba kvaliteta. Baje,da v taki posodi ni več zdravo kuhati.Zgleda,da bo šla v smeti.
|
|
|
|
RE: Mercatorjeva posoda-chic 24.2.2007 16:05:37
|
|
|
|
noe
|
Jaz sem imela podobno Tefalovo tri leta, pa je pol po nesreči ratala risasta, ko je ena gospa hotla tamali dat samo pol zrezka za jest in je kar v njej prerezala meso , seveda je šla v koš. Sam to da zdrži pa ta eno rižoto pa ene bučke, je pa mal huda.Pa 12,50 E stane, najraje bi jo nazaj nesla, pa ne najdem računa
|
|
|
|
RE: Mercatorjeva posoda-chic 24.2.2007 16:09:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa še veliko denarja moraš zapraviti,da dobiš nalepke ane?Poskusi jo nesti nazaj,tudi če nimaš računa. Jaz bom nesla v Merkur tiste pekače za pice peči.Zadnjič sem kupila dva za 4.400 in samo enkrat spekla pico,pa sta že oguljena.Isti material kot v Merkatorju.Za to imam vsaj račun. Mater kaj vse prodajajo.
|
|
|
|
RE: Mercatorjeva posoda-chic 24.2.2007 17:45:12
|
|
|
|
kobacaj
|
Ojla! Tudi jaz sem včeraj kupila eno malo posodo s pokrovom v Mercatorju in ko sem danes v njej skuhala krompir smo na koncu jedli pire krompir z teflonom. Je pa res, da je fant v njej potlačil krompir in ga z žlico naložil na krožnike. Samo ankrat sva jedla v njej in je že vsa spraskana pa to res brez zelo agresivnih posegov. Res je zanič, pa še zelo draga + pike.
|
|
|
|
RE: Mercatorjeva posoda-chic 24.2.2007 17:58:29
|
|
|
|
yaris
|
Mi pa imamo od Chica navadno ponev in kozico. Pa smo z njimi zaenkrat zadovoljni. Sam zunanjost ponve je težko oprat, ker se vsa umazanija na njo prilepi.
|
|
|
|
RE: Mercatorjeva posoda-chic 24.2.2007 20:30:42
|
|
|
|
bamby
|
Jaz sem zaenkrat še z obema zadovoljna, ker še nobene nisem preizkusila . Upam pa, da ne bosta samo za enkratno uporabo. Aja, imam pa vok in oglato ponev.
|
|
|
|
RE: Mercatorjeva posoda-chic 25.2.2007 14:19:32
|
|
|
|
bamby
|
Danes sem pa sprobala obe. Obe sta se dobro obnesli. Kaknih napak ni bilo še občutiti.
|
|
|
|
RE: Mercatorjeva posoda-chic 26.2.2007 14:12:55
|
|
|
|
sergy
|
Jaz kuham v tisti ko ima pokrov za odcejat in sem zelo zadovoljna. Nič se ne prime in nič še ni uničena. Aja pa perem jo v pomivalnem stroju in res nimam težav z njo.
|
|
|
|
RE: Mercatorjeva posoda-chic 26.2.2007 14:26:11
|
|
|
|
StBarbara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija Ja pri meni je podobno.Uporabljala sem samo leseno kuhalnico.Ne vem kaj je to,zgleda da je slaba kvaliteta. Baje,da v taki posodi ni več zdravo kuhati.Zgleda,da bo šla v smeti. isto pri meni ...imam eno tefalovo že 3 leta, pa je čist ok, ta je pa poden od podna
|
|
RE: Mercatorjeva posoda-chic 6.3.2007 12:58:56
|
|
|
|
Badeja
|
Jaz imam tudi dve. Tista velika s pokrovom in tista manjša brez pokrova groza, uporabljala vedno samo kuhalnico pa se lušči. Sem tudi jezna kot . Najboljši so mi bili itak oni kompleti krožnikov, ki si jih dobil za znamkice
|
|
|
|
RE: Mercatorjeva posoda-chic 8.3.2007 10:06:56
|
|
|
|
Alisa
|
Jaz uporabljam ponev in obedve posodi z pokrovo, pa zaenkrat so še ok. Sem zadovoljna z njimi. Ste mi pa dale zdaj mislit, ker sem hotela še kakšno kupit, ker če bo šel teflon dol pol je pa škoda dnar stran metat .
|
|
RE: Mercatorjeva posoda-chic 8.3.2007 10:24:28
|
|
|
|
tanikaa
|
Meni je tudi tašča kupila dve ponvi, pa sem že nekaj krat delala z njima, pa zaenkrat se nobena ne lušči. Sem ful zadovoljna z njima. V bistvu sem one stare dale v shrambo in uporabljam izključno ti dve. Nič se ne sprijema, nič se ne lušči...v glavnem super sta. A je mogoče, da so ene ok, druge pa poden? Bom tudi zdaj bolj pozorna. Sicer pa vedno uporabljam izključno lesen pribor.
|
|
RE: Mercatorjeva posoda-chic 8.3.2007 10:26:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem si kupila veliko s pokrovom in ponev pa sem zelo zadovljna z njima in se mi nič ne luščita.
|
|
|
|
RE: Mercatorjeva posoda-chic 8.3.2007 15:00:15
|
|
|
|
romy
|
Tudi jaz sem z ponvijo zelo, zelo zadovoljna
|
|
|
|
RE: Mercatorjeva posoda-chic 11.3.2007 19:52:26
|
|
|
|
crci06
|
a bi mogoče lahko časovno predelile, kdaj ste kupiel posodo... na začetku akcije ali na koncu? je možno, da je bila prva serija boljša?
|
|
|
|
RE: Mercatorjeva posoda-chic 12.3.2007 10:48:02
|
|
|
|
pajčolanka
|
jaz imam doma dve majhni pa eno veliko s pokrovom pa uno oglato z rebrastim dnom. v ta veliki še nisem kuhala, v ta majhni sem enkrat pa se je fajn obneslo, uno oglato rebratso pa itak obožujem. do sedaj sem na morje vlačila samo ponev za palačinke pečt, sedaj bom pa še tole, ker je KRASNA. Velika, in tako fajn se speče..enostavno jo obožujem...
|
|
|
|
RE: Mercatorjeva posoda-chic 12.3.2007 10:50:10
|
|
|
|
pajčolanka
|
aja uporabljam pa plastičen pribor, une bele trde plastične kuhle pa lopatke.
|
|
|
|
RE: Mercatorjeva posoda-chic 12.3.2007 10:59:33
|
|
|
|
Anonimen
|
a bi mogoče lahko časovno predelile, kdaj ste kupiel posodo... na začetku akcije ali na koncu? je možno, da je bila prva serija boljša? Jaz sem jih kupila januarja.
|
|
|
|
RE: Mercatorjeva posoda-chic 12.3.2007 11:02:35
|
|
|
|
pajčolanka
|
hm kupla sem je nekje konca januaraja se mi zdi, tu nekje januar februar...eno pa še čakam in sicer uno veliko z pokrovom ki ma cedilo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?