|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mercatorjeva posoda-chic
24.2.2007 15:55:04   
noe
A je kupila katera posodo v Mercatorju za točke, Chic?
Jaz sem kupila eno ponev in tisto kozico s pokrovom -18 cm.
Danes sem jo drugič uporabila in ugotovila , da ima ful ranjeno dno, uporabljala pa sem samo kuhalnico.
Ali je vaša  ok ali imate tudi ve probleme z  njo?
Mater sem jeznauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mercatorjeva posoda-chic
24.2.2007 16:00:12   
Anonimen
Ja pri meni je podobno.Uporabljala sem samo leseno kuhalnico.Ne vem kaj je to,zgleda da je slaba kvaliteta.
Baje,da v taki posodi ni več zdravo kuhati.Zgleda,da bo šla v smeti.

(odgovor članu noe)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.2.2007 16:05:37   
noe
Jaz sem imela podobno Tefalovo tri leta, pa je pol po nesreči ratala risasta, ko je ena gospa hotla tamali dat samo pol zrezka za jest in je kar v njej prerezala mesouser posted image , seveda je šla v koš.
Sam to  da zdrži pa ta eno rižoto pa ene bučke, je pa mal huda.Pa 12,50 E stane, najraje bi jo nazaj nesla, pa ne najdem računauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.2.2007 16:09:37   
Anonimen
Pa še veliko denarja moraš zapraviti,da dobiš nalepke ane?Poskusi jo nesti nazaj,tudi če nimaš računa.
Jaz bom nesla v Merkur tiste pekače za pice peči.Zadnjič sem kupila dva za 4.400 in samo enkrat spekla pico,pa sta že oguljena.Isti material kot v Merkatorju.Za to imam vsaj račun.
Mater kaj vse prodajajo.user posted image

(odgovor članu noe)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.2.2007 17:45:12   
kobacaj

Ojla!
Tudi jaz sem včeraj kupila eno malo posodo s pokrovom v Mercatorju in ko sem danes v njej skuhala krompir smo na koncu jedli pire krompir z teflonom. Je pa res, da je fant v njej potlačil krompir in ga z žlico naložil na krožnike. Samo ankrat sva jedla v njej in je že vsa spraskana pa  to res brez zelo agresivnih posegov. Res je zanič, pa še zelo draga + pike.

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.2.2007 17:58:29   
yaris
Mi pa imamo od Chica navadno ponev in kozico. Pa smo z njimi zaenkrat zadovoljni. Sam zunanjost ponve je težko oprat, ker se vsa umazanija na njo prilepi.

(odgovor članu kobacaj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.2.2007 20:30:42   
bamby

Jaz sem zaenkrat še z obema zadovoljna, ker še nobene nisem preizkusila user posted image user posted image user posted image . Upam pa, da ne bosta samo za enkratno uporabo. Aja, imam pa vok in oglato ponev.

(odgovor članu yaris)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.2.2007 14:19:32   
bamby
Danes sem pa sprobala obe. Obe sta se dobro obnesli. Kaknih napak ni bilo še občutiti.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.2.2007 14:12:55   
sergy
Jaz kuham v tisti ko ima pokrov za odcejat in sem zelo zadovoljna. Nič se ne prime in nič še ni uničena.
Aja pa perem jo v pomivalnem stroju in res nimam težav z njo.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.2.2007 14:26:11   
StBarbara
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

Ja pri meni je podobno.Uporabljala sem samo leseno kuhalnico.Ne vem kaj je to,zgleda da je slaba kvaliteta.
Baje,da v taki posodi ni več zdravo kuhati.Zgleda,da bo šla v smeti.

isto pri meni ...imam eno tefalovo že 3 leta, pa je čist ok, ta je pa poden od podna user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.3.2007 12:58:56   
Badeja
Jaz imam tudi dve. Tista velika s pokrovom user posted image user posted image user posted image user posted image  in tista manjša brez pokrova groza, uporabljala vedno samo kuhalnico pa se lušči. Sem tudi jezna kot user posted image .
Najboljši so mi bili itak oni kompleti krožnikov, ki si jih dobil za znamkice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.3.2007 10:06:56   
Alisa
Jaz uporabljam ponev in obedve posodi z pokrovo, pa zaenkrat so še ok. Sem zadovoljna z njimi.
Ste mi pa dale zdaj mislit, ker sem hotela še kakšno kupit, ker če bo šel teflon dol pol je pa škoda dnar stran metatuser posted image .

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Badeja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.3.2007 10:24:28   
tanikaa
Meni je tudi tašča kupila dve ponvi, pa sem že nekaj krat delala z njima, pa zaenkrat se nobena ne lušči. Sem ful zadovoljna z njima. V bistvu sem one stare dale v shrambo in uporabljam izključno ti dve. Nič se ne sprijema, nič se ne lušči...v glavnem super sta.

A je mogoče, da so ene ok, druge pa poden? Bom tudi zdaj bolj pozorna. Sicer pa vedno uporabljam izključno lesen pribor.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.3.2007 10:26:57   
Anonimen
Jaz sem si kupila veliko s pokrovom in ponev pa sem zelo zadovljna z njima in se mi nič ne luščita.user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
8.3.2007 15:00:15   
romy
Tudi jaz sem z ponvijo zelo, zelo zadovoljna user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.3.2007 19:52:26   
crci06
a bi mogoče lahko časovno predelile, kdaj ste kupiel posodo...
na začetku akcije ali na koncu?
je možno, da je bila prva serija boljša?

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.3.2007 10:48:02   
pajčolanka
jaz imam doma dve majhni pa eno veliko s pokrovom pa uno oglato z rebrastim dnom. v ta veliki še nisem kuhala, v ta majhni sem enkrat pa se je fajn obneslo, uno oglato rebratso pa itak obožujem. do sedaj sem na morje vlačila samo ponev za palačinke pečt, sedaj bom pa še tole, ker je KRASNA. Velika, in tako fajn se speče..enostavno jo obožujem...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.3.2007 10:50:10   
pajčolanka
aja uporabljam pa plastičen pribor, une bele trde plastične kuhle pa lopatke.

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.3.2007 10:59:33   
Anonimen
a bi mogoče lahko časovno predelile, kdaj ste kupiel posodo...
na začetku akcije ali na koncu?
je možno, da je bila prva serija boljša?

Jaz sem jih kupila januarja.

(odgovor članu crci06)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
12.3.2007 11:02:35   
pajčolanka
hm kupla sem je nekje konca januaraja se mi zdi, tu nekje januar februar...eno pa še čakam in sicer uno veliko z pokrovom ki ma cedilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.3.2007 0:14:52   
Nattka
Meni je posoda zanič. Z vsakim kuhanjem slabša.

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?