ronja
|
Najverjetneje je tvoj izcedek ugnezditvena krvavitev, torej se trenutno tvoj mali trudi ugnezdit v maternico, ta pa zato včasih zakrvavi. Sploh je to verjetno, ker praviš, da krvi ni veliko in je bolj rjavkasta. Tudi krči so verjetno zato. K zdravniku ti zato verjetno ni treba hodit, ker če sem prav razumela Pušenjaka, pravi, da tako zgodaj itak nimajo kaj naredit, če se obdrži se, če pa ne, pa ne. Ampak ta krvavitev je po moje res ugnezditvena, ker spontani splav precej drugače zgleda... Sem ga mela in je krvi kar precej, je svetlo rdeča in boli ko , jaz sem komaj hodila... Tak da tistega ne bi spregledala. Če ti je kaj v spodbudo, tako sem jaz nastala, mami je tudi mela tako mini krvavitev, čez 7-8 mesecev pa mene (sem prezgodaj rojena)... Zato tudi še nimaš nobenih znakov, dokler se zarodek ne ugnezdi, ne moreš met znakov nosečnosti, potem ti jih pa želim čim manj, ker večinoma niso ne vem kako prijetni - verjemi nekomu, ki že 5 mesecev vsak dan bruha... Po moje bo vse v redu, v torek ti bojo lepo naredili še uz in boš pomirjena šla domov . Probaj čez vikend za vsak slučaj malo več počivat, pa ne česa težkega dvigovat - čeprav Pušenjak pravi, da šport ne vpliva na verjetnost spontanega splava oz. na to, ali bo zarodek preživel. AMpak recimo dolgoprogašice zelo težko zanosijo in obdržijo otroka, ker je telo v prevelikem stresu. Tako da se probaj ne sekirat, pa verjemi mi, da je to ugnezditvena krvavitev, ker ima tako tudi sicer tvoj piki največ možnosti, če boš ti to verjela in se ne sekirala... pa res mislim, da je to to, je veliko punc to opisovalo in majo zdaj doma! Bres skrbi torej, ok? pa le pogumno naprej!
|