Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
4.mesece,kaj za večerni obrok 24.2.2007 10:21:57
|
|
|
|
naja78
|
punce! rabim par informacij in nasvetov. imam 4 mesečnika,ki kaže zanimanje po gosti hrani(ko vidi žlico znori,prav tako kozarec,.....) za nočni obrok bi mu rada dajala v adaptirano mleko-novalac par žlic kašice,pa se ne morem odločiti katere. za 1x imamo rižolino.večjih težav ni,zaprt za 1x še ni.mu dam 2 veliki žliici rižolinota v 150,včasih v 180ml.poje v šusu. glede spanja nimamo problemov jemo 1x na noč se pravi zadnji obrok ob 21 potem spi tja do 3.00-tudi do 4.00.res redko se zbudi že prej. gledam kašice od hippa z okusom jbolka,ne vem kako je z milupinimi kašicami,.....zato bi vas prosila da mi date kak nasvet. od hippa se meša z vodo,ima pa že delno prilagojeno mleko v prahu notri in me je kr malo strah,če bi mu dala samo to. rada bi mu dajala kaj v novalac mleko.
|
|
|
|
RE: 4.mesece,kaj za večerni obrok 24.2.2007 11:22:42
|
|
|
|
x_srečka_x
|
Moja ima rajše kašicood bebivite mislim da je breskev, moraš pa pazit da ne kupiš take ki se samo z vodo zmeša. Pa tudi rižolinota se ni branila, imaš toliko vrst da kar težko izbereš
|
|
|
|
RE: 4.mesece,kaj za večerni obrok 24.2.2007 19:12:38
|
|
|
|
biba77
|
Jaz sem mu kupovala kasice vseh vrst, ampak Hippove sem hitro nehala, ker so za moj okus bile vse absolutno presladke (sem vedno probala). Drugace pa smo kupovali vse: Alnaturine, Bebi, DM, Milupine,... (navadne in sadne)... S tem, da pazi, ker vcasih na skatli pise, npr. da je primerna za 4 mesece, pa vseeno vsebuje gluten. Pac, preberi drobni tisk. Jaz sem na zacetku kupovala samo kasice, ki se mesajo z mlekom in jih delala na adaptiranem mleku, ki ga je jedel do tedaj. Nekje pri 6 mesecih pa smo zaceli kupovati tudi tiste, ki so mleko ze imele in so se pripravljale z vodo. Mi nismo imeli prav nobenih tezav s kasicami, bauc pa je jedel od zacetka vse kasice na zlicko (goste, da je zlicka pokonci stala) - druge obroke pa je bil dojen.
|
|
RE: 4.mesece,kaj za večerni obrok 25.2.2007 12:00:59
|
|
|
|
naja78
|
hvala. imam pa občutek da se zvečer preveč naje in težko zaspi,je to možno.....ko zaspi spi celih 6 ur.samo po večerji pa še 1,5 ure ne more.
|
|
|
| Stran: [1] |
Katero ime izbrati za punčko?mmmvKaj vam je lepšeMaša (
63%)
Tjaša (
37%)
Število vseh glasov: 257Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!