Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vse prej kot ploh!!!!!! 23.2.2007 14:59:37
|
|
|
|
Anonimen
|
evo.. jaz tud.. Če bi mela 2 številke manjše bi bla ful vesela.. ne pa da mam E.. Sem glih zadnič spet kupovala modrc - za zjokat.. Kupla sm itak lahko samo enga takega, k je čist za "stare mame".. groza..
|
|
|
|
RE: Vse prej kot ploh!!!!!! 23.2.2007 14:59:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz Tud triumph, pa včasih mi rata v S oliverju kej najdt(sam morem met res srečo). Nč bo treba shujšat. Sam jst tud k sm bla suha nism bla glih ploh Joj kaj bo šele k bom noseča pa rodila , sej me bo naprej prekuclnu
|
|
|
|
RE: Vse prej kot ploh!!!!!! 23.2.2007 15:02:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem bila na tem med nosečnostjo in dojenjem.Sem morala kar modrc,ki ga običajno babice kupujejo nabavit Takrat ni bilo take velike ponudbe čipkastih modcov,eno čisto navadno bombažno šotorsko krilo.
|
|
|
|
RE: Vse prej kot ploh!!!!!! 23.2.2007 15:05:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Lisca in Komet imata lepo izbiro nedrčkov večjih številk.Ne vem kaj je za vas drago,ti dve firmi se meni zdita kar dragi.Zanjič sem kupila od Lisce 8.000 sit,ampak je res lep s kostjo in malo čipk.
|
|
|
|
RE: Vse prej kot ploh!!!!!! 23.2.2007 15:22:39
|
|
|
|
kjava
|
Jest pa ne maram modrca s kostjo ker me žuli, pa tud težko dobim večje cifre brez kosti.
|
|
|
|
RE: Vse prej kot ploh!!!!!! 23.2.2007 15:28:38
|
|
|
|
Moyca_
|
daj meni malo stran
|
|
[Brisano sporočilo] 23.2.2007 15:43:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Vse prej kot ploh!!!!!! 23.2.2007 16:02:28
|
|
|
|
Taula
|
Joj kaj bo šele k bom noseča pa rodila , sej me bo naprej prekuclnu Sem si morala spet sedaj med nosečnostjo kupiti novega, večjega (bjak), ki ga lahko dam celo na glavo Kriza....po moje sta moji dve skupaj ravno en eno vajino. Ja nimamo vse sreče z velikimi joški. Ampka itak nikoli nisi zadovoljen z tem kar imaš.
|
|
RE: Vse prej kot ploh!!!!!! 23.2.2007 16:08:23
|
|
|
|
petja
|
Evo mene, štirka ali 80D . So punce vedno rekle, da bom imela po dojenju manjše, ja itak, pr men to ne velja . Pa sej sem se navadla, sam včasih pa kakšne srajčke res ne spravim gor oz. ne morem gumbov zapet oz. mi jih narazen vleče . Sem pa ravno prejšnji teden našla ful fajn modrce - SLOGGI. Imajo novo kolekcijo in so ful lepi, s kostjo. Sloggi je imel včasih bolj športen stil, ti zdaj so pa pravi lepi nedrčki . Dala sem pa 28 evrov za enega.
|
|
RE: Vse prej kot ploh!!!!!! 23.2.2007 16:46:00
|
|
|
|
turbo
|
živ, se pridružujem klubu, nosim 85e, res da dojim, ampak kar je preveč je res preveč, sicer tudi jaz prisegam na triumph - pri sp. perilu in kopalkah.
|
|
|
|
RE: Vse prej kot ploh!!!!!! 23.2.2007 16:46:49
|
|
|
|
turbo
|
petja, kje v lj se jih da kupiti?
|
|
|
|
RE: Vse prej kot ploh!!!!!! 23.2.2007 16:48:51
|
|
|
|
petja
|
Joj, sorry, sem jih kupila v tujini, ampak po moje bi jih kakšen Emporium moral imeti, glede na to, koliko so založeni. Men so res ful všeč, ful mi lepe prsi naredijo, res lepo oprimejo, pa cena se mi ne zdi pretirana .
|
|
RE: Vse prej kot ploh!!!!!! 23.2.2007 21:13:40
|
|
|
|
lelaval
|
daj meni malo stran In meni!!!!
|
|
RE: Vse prej kot ploh!!!!!! 23.2.2007 21:14:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval daj meni malo stran In meni!!!! Z veseljem A se kera javi še za rit? Jo mam polhno za oddat
|
|
|
|
RE: Vse prej kot ploh!!!!!! 23.2.2007 21:15:44
|
|
|
|
Naja31
|
Če ima katera kaj odveč, naj da meni Riti pa ne rabim, hvala
|
|
|
|
RE: Vse prej kot ploh!!!!!! 23.2.2007 22:51:45
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Če ima katera kaj odveč, naj da meni Riti pa ne rabim, hvala joj, a ne bi blo dobro, če bi si lahko malo sala premodeliral
|
|
RE: Vse prej kot ploh!!!!!! 23.2.2007 22:56:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Še jaz. Trenutno mam 85D in sicer čisto navaden modrc za dojenje.
|
|
|
|
RE: Vse prej kot ploh!!!!!! 24.2.2007 21:40:25
|
|
|
|
Rožica I
|
Ko sem bila mlada, luštna in (predvsem!) vitka- 75c, sedaj pa zrelih 85c. Ne vem no, malo me motijo pri teku in tako nasploh poleti, ko smo bolj na pol oblečeni.. Ampak šele zdaj sem pravzaprav vzljubila svoje atribute (pa je precej strij gor oz. dol, tudi preveč mehke so...). Gledam takole- joški so v prvem planu za dojit, moji so super opravili to funkcijo. Glede estetike pa,.. Predolgo sem bila zakompleksana zaradi (pazi!) velikih, lepih, čvrstih jošk! Sedaj nisem več, saj se počutim seksi tudi s takšnim oprsjem. IN PIKA.
|
|
RE: Vse prej kot ploh!!!!!! 24.2.2007 22:37:25
|
|
|
|
Anonimen
|
ma ja joškov za izvoz. tudi prisegam na triunf. liscinih že ful dolg tut probala nisem, ker majo za moje joške ful čudne modele. še triunfovih morem ene par probat predno dobrga dobim pa da ma dokaj normalno široke naramnice, da se vse v rame ne zarežejo! posledivca tega in cene je da je moja izbira modrcev v moji omari zelo borna!
|
|
|
|
RE: Vse prej kot ploh!!!!!! 26.2.2007 10:58:01
|
|
|
|
mala Tinka
|
Jaz sem pa zadovoljna s Playtex-ovimi modrci. Mi jih je taščina sestra prinesla iz Italije. So ful fajni, ko majo naramnice podložene, pa malo manjše joške naredijo. Zdaj, ko sem malo shujšala, so mi malce preveliki, tako da bom morala v šoping.
|
|
|
|
RE: Vse prej kot ploh!!!!!! 26.2.2007 11:07:03
|
|
|
|
Anonimen
|
CUKERČEK Je pa kar fajn ponudba ja, sam mene moti k ni iz naravnih materialov
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?