Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ena res dobra krema za telo 23.2.2007 14:54:47
|
|
|
|
2 Sraki
|
Jest uporabljam za obraz in za celo telo od Nive-je Q10 Lotion, je v Sparu 1800sit, in je ful velika embalaža. Mi je najboljša stvarca, ker mi sede na mojo kožo.
|
|
|
|
RE: Ena res dobra krema za telo 23.2.2007 15:28:01
|
|
|
|
Moyca_
|
samo Nivea tesira na živalih
|
|
RE: Ena res dobra krema za telo 23.2.2007 15:35:53
|
|
|
|
soncece24
|
Meni Nive smrdi Jaz mam za pozimi od Garnieja Ta rdečo pakungo za suho kožo, za ostale letne čase pa L´oreal nutri soft.
|
|
RE: Ena res dobra krema za telo 23.2.2007 17:45:18
|
|
|
|
dory
|
jst imam za telo od loccitane kremo s karitejevim maslom...moja koza pa kot od dojencka ritka :) drugace pa posezem tudi po otroskih oljih ali pa od vichy lipidiose2...q10 pa naredi kaj? meni je dovolj mehka in prozna koza,kar pa dobim ze z zgoraj omenjenim...samo vsakodnevno se mors packat pa je :)
|
|
|
|
RE: Ena res dobra krema za telo 23.2.2007 21:18:19
|
|
|
|
Naja31
|
Jaz imam za telo kremo od Dove in sem zadovoljna. trenutno se pa mažem s kremo od Clarinsa za učvrstitev telesa. Sem jo dobila za darilo. bom potem čist čvrsta
|
|
|
|
RE: Ena res dobra krema za telo 23.2.2007 21:45:31
|
|
|
|
pinkiponki
|
Zame je zaenkrat Dove zakon(ker je tudi cenovno zelo ugodna)- mislim mleko za telo....je koža tako zelo mehka, res občutiš razliko zjutraj, če si se oz nisi zvečer namazal.
|
|
RE: Ena res dobra krema za telo 23.2.2007 21:48:11
|
|
|
|
juniorka
|
Jaz pa večkrat zamenjam, gledam pa, da ni notri nič, kar se konča na paraben..., ker so to baje rakotvorne snovi, pa neplodnost povzročajo!-tudi pri moških, če jih uporabljajo!
|
|
|
|
RE: Ena res dobra krema za telo 23.2.2007 22:40:20
|
|
|
|
tanaja*
|
Jaz pa uporabljam od Decleor-a Systeme Corps. Nora krema, koža je kot svila!
|
|
RE: Ena res dobra krema za telo 24.2.2007 0:07:37
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanaja* Jaz pa uporabljam od Decleor-a Systeme Corps. Nora krema, koža je kot svila! decleor je drag ko pes
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.