Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mini Bikini(52) 23.2.07-OH 23.2.2007 8:12:26
|
|
|
|
darčica
|
Pozdravljena Dalija! Si me mal prehitela...... počakaj na ponedeljek, ko grem zopet v službo, potem bom pa vedno jaz prva.OK?!?!?!?!? Danes: Z: Banana (še z zaprtimi očmi) K: testenine z zelenjavno omako (bučke in korenje) V: torta (grem na eno fešto) Še eno vprašanje. Včeraj je bil Š dan. In jaz niti slučajno zvečer nisem spravila vase riža.........sem pa pojedla eno pomarančo......A je to fejst narobe....je bolje tda to ne delam več, al se ve ne bi sekirale.... Lep dan
|
|
|
|
RE: Mini Bikini(52) 23.2.07-OH 23.2.2007 8:18:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim da ni nič narobe.Obstajajo še večji grehi Če ti nekaj ne paše,je brez veze,da se mučiš. Sama tudi večkrat zvečer pojem kakšno sadje,sploh kadar so na vrsti sladice,ker meni sladica paše takrat,ko nebi smela
|
|
|
|
RE: Mini Bikini(52) 23.2.07-OH 23.2.2007 8:43:25
|
|
|
|
Julija08
|
Hojla bikinke, jaz imam pa danes: Z: jabolko K: testenine s paradižnikovo polivko V: nekaj sladkega (mogoče jagodni sladoled iz McDonaldsa) Ampak za OH dan pa res nimam nobenih pametnih idej za kosilo. Problem je tudi v tem, da si vzamem s seboj v službo in pojem hladno. Tako, da če ima katera kako idejo, je več kot dobrodošla.
|
|
|
|
RE: Mini Bikini(52) 23.2.07-OH 23.2.2007 8:57:21
|
|
|
|
darčica
|
Jaz na OH dan, največkrat prakticiram kosilo v gostilni. Imam srečo, da je služba v središču mesta in si navadno privoščim testeniine z zelenjavo ali pico s paradižniki in malancani. Če je pa v službi gužva, grem pa ven in kupim kebab ( brez mesa in brez omak) tisto fino lepinjo not pa paradižnik, zelena solata in sveže zelje pa malo soli. NAjprej me je un stric mal čudn gledal, zdaj pa ne več........ Drugih idej pa jaz za službo nimam. l
|
|
|
|
RE: Mini Bikini(52) 23.2.07-OH 23.2.2007 12:11:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Z:jabolko K:špageti, solata V:sladica
|
|
|
|
RE: Mini Bikini(52) 23.2.07-OH 23.2.2007 15:41:44
|
|
|
|
kepa*
|
Oooo, pupike, I am back! Še vedno sem z vami. Smo ravno prišli iz Moravskih toplic in se moram pohvaliti, da nisem nič hudo grešila. Sicer na tehtnico nisem stopila, bom jutri zjutraj, upam, da je šla kaka deka dol. Sem pa zadovoljna, ker imam še vedno dovolj motivacije in vem, da bom vztrajala do konca. Vidim pa res, da nas je vedno manj. A nič zato. Glavno, da me vztrajamo. Kakšen grehec gor ali dol. No, zdaj se bom tudi jaz pridno javljala, sploh naslednji teden, ker sem na bolniški. So nas obiskale vodene koze. Moj jedilnik danes: Z: 2 pomaranči K: makaroni s paradižnikom in gobicami V: prekmurska gibanica (sem si jo v Moravskih kupila in se je veselim) Punce, je naslednji teden vodni dan? Kdaj?
|
|
RE: Mini Bikini(52) 23.2.07-OH 23.2.2007 23:31:39
|
|
|
|
sonjah
|
ojla, bikinke! jest sem nova tuki gor, pa sem začela z ločevalno na isti dan kot ve. se vam lahko pridružim? mal spodbude bi mi namreč koristilo,ker se že sama sebi smilim . no, sej ni tako hudo. bomo zdržale do konca, ne!! pozdravček vsem sotrpinkam!
|
|
|
|
RE: Mini Bikini(52) 23.2.07-OH 24.2.2007 10:09:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Sonjah dobrodošla! Mal napiši kakšen je tvoj cilj in koliko si shujšala do sedaj. Res smo vesele, če se nam še katera pridruži, da bi nas bilo čimveč.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?