Tiamo
|
Jutro, meni se je isto zgodilo in še vedno se to dogaja pri pediatru. Ponavadi so najbolj pametne sestre, ampak po cca 1 letu...sem se postavila zase in za mojo in zdaj je malo drugače. Kaj sem vse doživela: -kreganja kako jo narobe previjam, oblačim, dvigujem (postala sem seveda potem mojstrica za handling), - potem pri cca 1 letu, mi je druga pediatrinja rekla, da bi lahko nehala dihat, ker je malo hropla (si predstavljaš ta šok, sem jokala k dež, ker sem se sekirala kok sem slaba mati...ampak ni bilo čisto nič narobe, samo saturacijo je bilo 96, zaradi katerega ne nehajo dihati, bila je pač prehlajena) - potem je v vrtcu fasala Kalici virus, celo noč bruhala in driskala, zaradi tega je bila apatična in čist mlagava, sem poklicala rešilca (nisem imela prevoza, na avtobus je žal nisem hotela vlečt) in ni bilo hujšega, ko so me sestre videle, da sem prišla z rešilcem: kaj si predstavljam rešilca klicat, kdo pa sem jaz, itd....pri tej zadeve sem pa jaz ven padla, se drla na njih, zahteva direktorja, itd...potem se je izkazalo, da imam jaz prav in da morave pod nujno na infekcijsko z rešilcem...po tem dogodku, ko sem se postavila zase so se odnosi spremenili na bolje Tako, da Kamy, ne sekiraj se preveč..vsem se to dogaja in na začetku pričakuješ (vsaj jaz sem) eno lepo besedo, kako tolažbo od pediatra, dobiš pa naval napotkov, občutek da si slaba mati itd. Čaka te še veliko takih odnosov s strani zdravstva. Čez par mesecev boš itak že "stručko" za vse zadeve in samozavest ti zraste, tako, da takrat jim boš vrnila kar jim gre. Za razvojno se ne sekiraj, te veliko pametnega naučijo in en pameten nasvet, če seveda želiš, lahko na podlagi tega potem oddaš vlogo za podaljšanje porodniške.
|