|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Virus pa virus...
22.2.2007 17:18:04   
MELANIA
Pozdravljene!!
Me zanima če se kateri tud takšne zgodbe dogajajo kot pri naši hiši. V glavnem moja 5,5 mesečnica je že en mesec bolna,( vneto grlo, pa vročina pa jok do onemoglosti), pa je že boljš pa smo spet tri dni čist konec. Doktorica pravi, da se ji je spet viroza ponovila ( že 3x ) a jaz mam počasi vsega že dovolj in ne vem več kaj naj naredim. Imam dvojčici, zato ne morem ves čas skrbeti za bolno hčerko, saj me njena sestrica tudi potrebuje!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Virus pa virus...
22.2.2007 23:16:27   
dalin
Jaz sem tudi to čez dala,s to razliko,da je bil prvi sin eno leto star,tamale dva pa skoz bolna.En z pljučnico v bolnici,drugi z bronhiolitisom doma.Za zmešat ,ampak smo preživeli.Danes so stari 7 in dvakrat 6,in mi pomagajo pri našem petmesečniku.Saj bo šlo.

Žan 27.09.2006

(odgovor članu MELANIA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.