|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jaz sem štufa rabim malo oddiha
22.2.2007 14:36:01   
Anonimen
še mal in jaz ne morem več...pa saj ne vem al ostale mirno prenašate vse te tegobe al so te tegobe že primerne za bolniško....pojma nimam kaj naj naredim.

Do prejšnjega tedna sem se počutila ful fajn, imela sem ful energije...že nekaj dni pa glih da zjutraj vstanem, hrbet me tako boli da ne morem niti normalno sedet v službi, zaradi tega sem živčna kot pes, počutim se kot da bom eksplodirala, raztresena sem ful, pol pa mam še ful dela in tudi če sem skoraj v sedmem mesecu nosečnosti mi ne prišparajo niti ene nadure, ampak kar pričakujejo da bom cel dan visela v službi ampak jaz ob treh grem ker enostavno ne morem več. Ko pridem domov, zatečene noge, sam uležem se in spim celo popoldne, pritisk niti 90/60 ...pojma nimam.

Bolj kot poslušam da so vse nekaj na bolniški bolj bi tudi jaz se šla mal odpočit, ne ne počutim se prav nič zdravo...

Pa ne me obsojat, kaj ve rečete ginekologinji če imate take težave, pa saj ne rabim it v stalčež za par mesecev ampak en teden bi pa pasal ; ))
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jaz sem štufa rabim malo oddiha
22.2.2007 14:42:01   
ancka1
Povej za te tegobe tudi G. Če ni ravno razumevajoč, morda nekoliko spotenciraj zadevo in mislim, da te bo tako ali tako dal na bolniško. Sicer se pa jaz v službi malo večkrat sprehodim (po čaj, vodo,...), da se preveč ne zasedim, ker drugače tudi mene hrbet/križ zelo boli. Če imaš seveda tudi ti sedeče delo.
Glede na to, da si pa že proti koncu nosečnosti bi bili pa lahko tudi v službi bolj uvidevni.
Upam, da uspešno rešiš težavo.

LP

_____________________________

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: jaz sem štufa rabim malo oddiha
22.2.2007 14:42:27   
vms
Ja kaj čakašuser posted image ! Pojdi h ginekologu povej mu vse to jamraj mu do onemoglosti in ti bo dal bolniško, saj ti je otrok 1. stvar na svetu!!!! Pa glede na tvoj pritisk bi te jaz osebno pošibala na bolniško.

Upam, da boš ubogala nasvet in šla k zdravniku čim prej!
lp
vmsuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: jaz sem štufa rabim malo oddiha
22.2.2007 14:57:20   
ronja
No, samo zaradi pritiska ti ni treba na bolniško, jaz mam skoz takega, pa živim - no, včasih skup padem, ampak na splošno sem ok.
Pojdi h g. in mu povej po pravici, da bi rabila en teden oddiha in ti ga bo napisal/a.

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: jaz sem štufa rabim malo oddiha
22.2.2007 22:08:00   
juniorka
Hojla!
Za en teden bolniške še ne rabiš do ginekologa- pejd do osebnega zdravnika, pa lepo povej... po moje dobiš teden počitka... H ginekologu pa pejd, če ne boš zdržala in boš rabla daljšo bolniško! Pa ne se obremenjevat s tem, če rabiš počitek, veš najbolj sama in se moraš ravnat po občutkih, ker stres škodi otroku! Če bi jaz morala delat, ne vem, kako bi blo in mi ni ćal, da sem na bolniški! Lepo poskrbi zase in za user posted image !

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: jaz sem štufa rabim malo oddiha
23.2.2007 9:47:20   
zabica26
Če misliš, da ne bi zdržala doma cel dan, pejt na bolniško za 4 ure...user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: jaz sem štufa rabim malo oddiha
23.2.2007 19:30:08   
kapica
Ja, kakor si opisala res rabis malo oddiha.
Ce sem iskrena se jaz tudi podobno pocutim, pa se nisem tako dalec kot ti. Pritisk imam vedno nizek, v sluzbo se komaj spravim, se mi zdi da vso energijo, ki jo se imam, v sluzbi zapravim, da pridem domov tecna, zmatrana. Vsak dan me nekaj razp..., se mi zdi da nikogar prav ne zanima ce sem noseca. Poleg tega mi ze vsi in vse v sluzbi gre na zivce, enostavno se mi ne da vec in komaj cakam da grem v porodnisko.
Pa se mi zdi da to enostavno zraven spada, hormoni nam delajo in vcasih mogoce mislimo, da smo prevec pomembne user posted image .

No, upam, da bos dobila bolnisko in izkoristila tisti pocitek za spanje in nabiranje energije. Mogoce pa raje vsak popoldan po sluzbi , izkoristis pol urce za en sprehod, potem pocivas kaksno urco, ali spis in spet dobis novo energijo. Predvsem nic kaj velikega ne delaj, ne cistit, kuhat in te zadeve, mogoce ti manjka vec casa za sebe.

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: jaz sem štufa rabim malo oddiha
24.2.2007 21:58:54   
s u g a r
haj

resnicno ti priporocam da se ne hecas, ce rabis pocitek pojdi. Reci G - verjamem da ti bo brez problema napisala stalez.
Tudi jaz sem trmarla in ne pa ne in ne no danes pa imam in moram biti na bolniski, ceprav bi morala iti ze na zacetku januarja, odlasala sem dokler ni bila katastrofa. Ampak res tvoj otrocek je najpomembnejsi in zanj si ti najpomembnejsa - zato pojdi k G in povej da ne gre vec.

Upam da cimprej postimas in se spocijes.

papa

_____________________________

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?