Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
test pred izostankom m??? 22.2.2007 10:57:02
|
|
|
|
jagodinka
|
Pozdravljene! S fantom sva se odločila da je čas za . Februarja (ta mesec) sva bila nekoliko bolj pozorna na tiste ta prave dneve in pa tudi bolj "aktivna". Oba sva zaenkrat še popolnome neobremenjena - bo pač ko bo pravi čas. Zadnjo sem imela od 29.1. - 2.2., tako da naslednjo pričakujem nekje 26.2. Sem pa bila pa danes pri zdravniku, zaradi slabega počutja (slabotna, brez energije,...) in sem med drugim zdravnici omenila, da me izredno bolijo zapestja (me nikoli niso, nisem nič kaj takega počela). Vprašala me je, če imam redne in ali obstaja možnost, da sem . Nakar mi je povedala, da je takšna bolečina v zapestju lahko tudi eden izmed znakov , sicer ne tako pogost, ampak je lahko. Na pregled i je dala kri in vodo in mi rekla naj naredim test, če bi me slučajno morala zdraviti s kakšnimi antibiotiki zaradi slabega počutja. Na vas se obračam s prošnjo, ali mi lahko poveste, če obstaja kakšen test, ki bi že pred izostankom pokazal nosečnost. Če še nekoliko bolj pomislim za nazaj sem včeraj čutila nekakšno čudno špikanje po jajčnikih, tudi apetit imam mogoče malo povečan, pa nekaj dni nazaj sem imela v ustih čuden okus po nekakšnem železu ali nekaj podobnega. Mogoče je pa ratalo v prvo.... bi bilo res fino! Za vaše odgovore hvala v naprej! Lep pozdrav! Jagodinka
|
|
|
|
RE: test pred izostankom m??? 22.2.2007 11:00:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Če te je poslala na laboratorij, bi moglo absolutno pokazati raven nosečniškega hormona. Zakaj ti je potem rekla, da naredi test, pa ne razumem. Nekaterim pa res pokaže + pred pričakovano .
|
|
|
|
RE: test pred izostankom m??? 22.2.2007 11:01:23
|
|
|
|
žarnica
|
pri meni je bil test pozitiven 3 dni pred M
|
|
|
|
RE: test pred izostankom m??? 22.2.2007 11:02:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim da ima BC mini najnižjo mejo zaznavanja hormonov. Ene dva dni prej bi ti pomojem že lahko pokazalo. Drugače pa: zakaj ti ni pa zdravnica sproti ko si dala kri ni pogledala še nosečniškega hormona?
|
|
|
|
RE: test pred izostankom m??? 22.2.2007 11:07:38
|
|
|
|
TinkiBinki
|
Ojla! Predlagam, da ko ti pregledajo kri, da ti izmerijo tudi raven hormona. Tako bo najbolj ziher. Lep dan, TinkiBinki - držim pesti, da si !
|
|
|
|
RE: test pred izostankom m??? 22.2.2007 11:13:12
|
|
|
|
nemrak
|
Tudi jaz sem imela ZM 29.1 in naslednjo ne pričakujem 26.2. Sem hotela že narediti test, vendar sem se premislila, ker ne bi bila rada razočarana. Tudi jaz sem brez energije. Samo spala bi. Verjetno ga bom vseeno delala jutri zjutraj. Sem bolj radovedne narave . Ponavadi kadar ga naredim je ali pa se naslednji dan pokaže . Če že mora priti ,naj pride čim prej, da lahko gremo v nove boje. Želim ti, da vama je uspelo!!!
|
|
|
|
RE: test pred izostankom m??? 22.2.2007 11:15:05
|
|
|
|
jagodinka
|
Pozdravljenen še enkrat! Meni je bilo tudi ful čudno, zakaj mi je rekla naj naredim test, če mi je pa že kri dala na pregled. Bom fanta poslala popoldne po test (ker sem sama v bolniški), pa vam sporočim. Ima katera še kakšne izkušnje s testi? Pozdravček! Jagodinka
|
|
|
|
RE: test pred izostankom m??? 22.2.2007 11:22:40
|
|
|
|
kaja80
|
Meni je test pokazal na dan, ko bi mogla dobit. Še vedno lahko greš samoplačniško na pregled krvi. Lp
|
|
|
|
RE: test pred izostankom m??? 22.2.2007 11:32:40
|
|
|
|
jagodinka
|
kaja80! Kateri test pa si uporabila? Ravno sem fanta poslala po First sign, pa vam sporočim. Lp Jagodinka
|
|
|
|
RE: test pred izostankom m??? 22.2.2007 12:03:53
|
|
|
|
jagodinka
|
No sem naredila test (baby check) pa ni pokazal nic. Pa ce se jaz kaj na to spoznam, je itak še prezgodaj, da bi lahko karkoli pokazal. Bomo videli! Lp jagodinka
|
|
|
|
RE: test pred izostankom m??? 22.2.2007 12:04:23
|
|
|
|
kaja80
|
Točno ta test sem naredila in mi je pokazal bolj močno drugo črtivo kot BC mini. Čeprav sem BC mini delala z jutranjim urinom, First sign pa dve uri po prvem. Držim pesti! Sporoči rezultate!
|
|
|
|
RE: test pred izostankom m??? 22.2.2007 13:18:15
|
|
|
|
mala
|
jest sem delala tri dni prej test in to tisti, ki naj bi že po desetih dneh pokazal -no meni ni pokazal nič,še par dni sem počakala in ko mi je dva dni zamujala sem naredila test in pokazal se je + -jest se na tvojem mestu nebi zanašala na teste, ki jih delaš pred izostalo menstruacijo-najbolje je res da greš samoplačniško na pregled krvi ali pa počakaš še par dni, da ti zaostane m. ,veliko sreče in želim ti
|
|
|
|
RE: test pred izostankom m??? 23.2.2007 20:27:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Ali je že katera šla na ta samoplačniški odvzem ?Koliko stane in kam to greš?
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?