|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test pred izostankom m???
22.2.2007 10:57:02   
jagodinka
Pozdravljene!
S fantom sva se odločila da je čas za user posted image . Februarja (ta mesec) sva bila nekoliko bolj pozorna na tiste ta prave dneve in pa tudi bolj "aktivna". Oba sva zaenkrat še popolnome neobremenjena - bo pač ko bo pravi čas.
Zadnjo user posted image  sem imela od 29.1. - 2.2., tako da naslednjo pričakujem nekje 26.2.
Sem pa bila pa danes pri zdravniku, zaradi slabega počutja (slabotna, brez energije,...) in sem med drugim zdravnici omenila, da me izredno bolijo zapestja (me nikoli niso, nisem nič kaj takega počela). Vprašala me je, če imam redne user posted image  in ali obstaja možnost, da sem user posted image . Nakar mi je povedala, da je takšna bolečina v zapestju lahko tudi eden izmed znakov user posted image , sicer ne tako pogost, ampak je lahko. Na pregled i je dala kri in vodo in mi rekla naj naredim test, če bi me slučajno morala zdraviti s kakšnimi antibiotiki zaradi slabega počutja.
Na vas se obračam s prošnjo, ali mi lahko poveste, če obstaja kakšen test, ki bi že pred izostankom user posted image  pokazal nosečnost.
Če še nekoliko bolj pomislim za nazaj sem včeraj čutila nekakšno čudno špikanje po jajčnikih, tudi apetit imam mogoče malo povečan, pa nekaj dni nazaj sem imela v ustih čuden okus po nekakšnem železu ali nekaj podobnega.
Mogoče je pa ratalo v prvo.... bi bilo res fino!
Za vaše odgovore hvala v naprej!
Lep pozdrav!
Jagodinka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: test pred izostankom m???
22.2.2007 11:00:35   
Anonimen
Če te je poslala na laboratorij, bi moglo absolutno pokazati raven nosečniškega hormona. Zakaj ti je potem rekla, da naredi test, pa ne razumem. Nekaterim pa res pokaže + pred pričakovano user posted image .

(odgovor članu jagodinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.2.2007 11:01:23   
žarnica
pri meni je bil test pozitiven 3 dni pred Muser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.2.2007 11:02:59   
Anonimen
Mislim da ima BC mini najnižjo mejo zaznavanja hormonov. Ene dva dni prej bi ti pomojem že lahko pokazalo.user posted image

Drugače pa: zakaj ti ni pa zdravnica sproti ko si dala kri ni pogledala še nosečniškega hormona?

Neposredna povezava do sporočila: 4
22.2.2007 11:07:38   
TinkiBinki
Ojla!

Predlagam, da ko ti pregledajo kri, da ti izmerijo tudi raven hormona. Tako bo najbolj ziher.

Lep dan, TinkiBinki - držim pesti, da si user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.2.2007 11:13:12   
nemrak
 user posted image user posted image
Tudi jaz sem imela ZM 29.1 in naslednjo ne pričakujem 26.2.
Sem hotela že narediti test, vendar sem se premislila, ker ne bi bila rada razočarana.
Tudi jaz sem brez energije. Samo spala bi.
Verjetno ga bom vseeno delala jutri zjutraj. Sem bolj radovedne naraveuser posted image .
Ponavadi kadar ga naredim je user posted image  ali pa se naslednji dan pokaže user posted image .
Če že mora priti user posted image ,naj pride čim prej, da lahko gremo v nove boje.

Želim ti, da vama je uspelo!!!

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.2.2007 11:15:05   
jagodinka
Pozdravljenen še enkrat!
Meni je bilo tudi ful čudno, zakaj mi je rekla naj naredim test, če mi je pa že kri dala na pregled. user posted image
Bom fanta poslala popoldne po test (ker sem sama v bolniški), pa vam sporočim.
Ima katera še kakšne izkušnje s testi?
Pozdravček!
Jagodinka

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.2.2007 11:22:40   
kaja80
Meni je test pokazal na dan, ko bi mogla dobit.
Še vedno lahko greš samoplačniško na pregled krvi.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 8
22.2.2007 11:32:40   
jagodinka
kaja80!
Kateri test pa si uporabila?

Ravno sem fanta poslala po First sign, pa vam sporočim.
Lp
Jagodinka

(odgovor članu kaja80)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.2.2007 12:03:53   
jagodinka
No sem naredila test (baby check) pa ni pokazal nic. Pa ce se jaz kaj na to spoznam, je itak še prezgodaj, da bi lahko karkoli pokazal.
Bomo videli!
Lp
jagodinka

Neposredna povezava do sporočila: 10
22.2.2007 12:04:23   
kaja80
Točno ta test sem naredila in mi je pokazal bolj močno drugo črtivo kot BC mini.
Čeprav sem BC mini delala z jutranjim urinom, First sign pa dve uri po prvem.

Držim pesti!

Sporoči rezultate!

Neposredna povezava do sporočila: 11
22.2.2007 13:18:15   
mala
jest sem delala tri dni prej test in to tisti, ki naj bi že po desetih dneh pokazaluser posted image -no meni ni pokazal nič,še par dni sem počakala in ko mi je dva dni zamujala sem naredila test in pokazal se je +user posted image -jest se na tvojem mestu nebi zanašala na teste, ki jih delaš pred izostalo menstruacijo-najbolje je res da greš samoplačniško na pregled krvi ali pa počakaš še par dni, da ti zaostane m. ,veliko sreče in želim tiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
23.2.2007 20:27:42   
Anonimen
Ali je že katera šla na ta samoplačniški odvzem ?Koliko stane in kam to greš?

(odgovor članu mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
25.2.2007 17:21:31   
jagodinka
No pri meni je sedaj takole...
user posted image  je prišla še en dan prehitro, bolečina v zapestjih pa je posledica nekega infekcijskega artritisa, ki je posledica  pettedenskega prehlada.
Tako da drug mesec več sreče...
LP
Jagodinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?