Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
najbolj čuden kozmetični pripomoček 22.2.2007 10:41:14
|
|
|
|
Anonimen
|
itak si mislim, da pol stvari ne potrebujemo ...šampon, balzam, pa peno, pa žavba za zaščito konic, pa čez lak ALI krema, pa korektor, pa tekoči puder, v prahu, blush.... OU, PUNCE TO PA ME JE DOTOLKLO.... v avonovem katalogu, sem videla eno tako kremo v lončku, ki je bil razdeljen na pol, zgornji del kreme je za zgornjo veko in NE BOSTE VERJELE spodnji del za spodnjo...prebrala sem dvakrat ...in ja je res. Kaj je vam najbolj "čudno, nenavadno, neuporabno" ?
|
|
|
|
RE: najbolj čuden kozmetični pripomoček 22.2.2007 10:49:36
|
|
|
|
soncece24
|
Najbolj čudno mi zgleda tista zadeva za vihanje trepalnic ko en pripomoček za mučenje.
|
|
RE: najbolj čuden kozmetični pripomoček 22.2.2007 10:57:25
|
|
|
|
amalija
|
Najbolj čudno mi izgleda tisti pripomoček za stiskanje ogrcev Ampak deluje
< Sporočilo je popravil amalija -- 22.2.2007 11:01:26 >
|
|
|
|
RE: najbolj čuden kozmetični pripomoček 22.2.2007 10:58:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni tud zgleda uno za vihat trepalnica k ena mučilna naprava Krema za zgornjo in krema za spodnjo posebej Za crknt -kaj se še ne bodo spomln Upam da ne bodo še kkšno maskaro izuml k bo treba vsako trepalnico posebej mazat, al pa labelo za spodnjo in posebej za zgornno ustnco
|
|
|
|
RE: najbolj čuden kozmetični pripomoček 22.2.2007 11:16:05
|
|
|
|
Felicity
|
evo jo kremco od avona amalija - Kje se pa dobi tisto stvar za stiskanje ogrcev?
|
|
|
|
RE: najbolj čuden kozmetični pripomoček 22.2.2007 11:27:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncece24 Najbolj čudno mi zgleda tista zadeva za vihanje trepalnic ko en pripomoček za mučenje. Se podpišem...
|
|
|
|
RE: najbolj čuden kozmetični pripomoček 22.2.2007 11:36:26
|
|
|
|
muška
|
meni tudi
|
|
|
|
RE: najbolj čuden kozmetični pripomoček 22.2.2007 11:55:49
|
|
|
|
Anonimen
|
amalija, vidim, da ne poznam vsega Kaj bi to bilo? Pripomoček za stiskanje ogrcev? Mogoče tisti obliži
|
|
|
|
RE: najbolj čuden kozmetični pripomoček 22.2.2007 12:02:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja ja tist za trepalnice je res mal strašen
|
|
|
|
RE: najbolj čuden kozmetični pripomoček 22.2.2007 12:37:58
|
|
|
|
amalija
|
punce, ne, ne, prav za ogrce je - t.i. comedone extractor, zgleda pa takole Zgleda rahlo nevarna, tko za uč iztaknit Sam men je boljše s tem iztiskat, ker z nohti si vse razmesarim Jaz sem jo kupila v Limoniju, imajo jo pa tam pri pincetah ipd.
|
|
|
|
RE: najbolj čuden kozmetični pripomoček 22.2.2007 13:02:19
|
|
|
|
Anonimen
|
AJEJ, proti temu pa naprava za vihanje trepalnic res nedolžno zgleda....
|
|
|
|
RE: najbolj čuden kozmetični pripomoček 22.2.2007 13:05:55
|
|
|
|
CUKRČEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: amalija punce, ne, ne, prav za ogrce je - t.i. comedone extractor, zgleda pa takole Zgleda rahlo nevarna, tko za uč iztaknit Sam men je boljše s tem iztiskat, ker z nohti si vse razmesarim Jaz sem jo kupila v Limoniju, imajo jo pa tam pri pincetah ipd. ujej, to pa tako zgelda, kot tista naprava s katero so včasih konjederci pse lovili....hop čez gobček...
|
|
RE: najbolj čuden kozmetični pripomoček 22.2.2007 13:08:04
|
|
|
|
amalija
|
cukerček Saj ko se navadiš, je super
|
|
|
|
RE: najbolj čuden kozmetični pripomoček 22.2.2007 14:01:31
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Tole kar je navedla Amalija in pa vsekakor una zadeva za trepalnice vihat ; še posebaj če je v srebrni barvi, una guma pa rdeča...potem res zgleda kot nek kirurški pripomoček!
|
|
|
|
RE: najbolj čuden kozmetični pripomoček 22.2.2007 14:05:07
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncece24 Najbolj čudno mi zgleda tista zadeva za vihanje trepalnic ko en pripomoček za mučenje. men tud
|
|
RE: najbolj čuden kozmetični pripomoček 22.2.2007 14:06:46
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: amalija punce, ne, ne, prav za ogrce je - t.i. comedone extractor, zgleda pa takole Zgleda rahlo nevarna, tko za uč iztaknit Sam men je boljše s tem iztiskat, ker z nohti si vse razmesarim Jaz sem jo kupila v Limoniju, imajo jo pa tam pri pincetah ipd. ni to za uhe pucat
|
|
RE: najbolj čuden kozmetični pripomoček 22.2.2007 23:52:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče mal zgrešen, no, ampak men je pa butasta gumijasta krtačka na maskarah. Navajena sm na une ščetine, potem pa zadnjič vidim reklamo za eno plastično. Mi ne gre u glavo... pa kva pol...
|
|
|
|
RE: najbolj čuden kozmetični pripomoček 23.2.2007 0:05:45
|
|
|
|
polona2
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncece24 Najbolj čudno mi zgleda tista zadeva za vihanje trepalnic ko en pripomoček za mučenje. Tudi meni.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?