|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boleča medenica
23.9.2004 11:14:53   
mala maja
mene pa zanima ali še katero takooo boli medenica da tudi sedeti več ne more???

Sama sem noseča tretjič 16t5d in sem imela v ponedeljek pregled pri G. Omenila sem ji da me medenica zelo boli in da težko hodim in sedim pa mi je rekla da pač tako je in da naj si kupim magnezijeve tablete da bom omilila krče?:zmeden: Aja pa počivanje mi je naročila.

Sedaj jih jem 3 tni in nič ne pomagajo. Danes je tako hudo da več ne morem sedeti na stolu, do treh je pa še dolga da bom odšla iz službe domov počivat.:(:( No pa juti je nov dan.

kako ste si ve pomagale????? Vsak nasvet je dobrodošel.

HVALA mala maja in :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   boleča medenica
23.9.2004 13:06:07   
tamala
Jaz sem zaradi tega na bolniški, do konca. Počivanje, Mg. To je res vsa umetnost - če se ne boš držala, te čakajo prezgodnji lažni popadki in boš pristala v bolnici:( Raje prosi vsaj za 4 urni delovnik in res čimveč počivaj! Jaz sem zdaj drugič noseča, 27t, in prvič niti slučajno nisem imela teh težav!

Nič ni bolj pomembno kot Pikica in ti!!!!9nebesa

Umiri se, nič stresa, naj ti čimveč drugi pomagajo. Pa bo.

Pa čim manj bolečin in sečno do konca!!!:rozica:

D., 27t

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   boleča medenica
23.9.2004 13:27:26   
Anonimen
pozdrav. medenica se širi pripravlja več prostora za pikico,mene je tudi...čim manj bolečin...

Neposredna povezava do sporočila: 3
   boleča medenica
23.9.2004 16:26:17   
niki5
Meni samo počitek pomaga in sicer ležanje.

Mogoče bi mogla zaprositi za bolniško, če imaš take hude bolečine:zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   boleča medenica
27.9.2004 11:36:07   
beba76
Jaz še k sreči teh težav nimam, me pa je G že vprašal, če me medenica boli. Pravijo, da je v vsaki nosečnosti huje s tem - tak da mene, ki sem tretjič v 9nebesa, ko ti, to še čaka.
Sicer pa mam prjatlco ki je prvič 9nebesa in ma tudi te probleme, pa še lažni popadki so jo začeli spremljati, ker ni šla na bolniško in še kar vztraja v službi. Torej so le-ti res posledica nepočivanja.

Torej počivaj, počivaj in počivaj, pa čimmanj bolečin;)

LP, Beba in:duda:

Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?