Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako sem zažgan lonec rešila. 21.2.2007 11:32:53
|
|
|
|
bipsy
|
Pozdravljena!!! Tole pucanje pečice z limono me pa zanima kako se to dela,jst bi tudi raje z limono popucala te stvari,ker me tista čistila za pečico preveč motijo oz.so preveč agresivna in imajo zelo močen smrdljiv vonj in bi rada poskusla tole varjanto z limono a mi lahk razložiš kako to zgleda??? Hvala!!!
|
|
|
|
RE: Kako sem zažgan lonec rešila. 21.2.2007 13:26:14
|
|
|
|
Clody
|
Ja tale tvoj sinek je pa faca. Najbrž je mislil. da se makaroni zelo dolgo kuhajo in da lahko še malo podremucka! Si bom pa zapomnila tole z loncem. Hvala za nasvet!!
_____________________________
18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!
|
|
|
|
RE: Kako sem zažgan lonec rešila. 21.2.2007 19:16:29
|
|
|
|
Anonimen
|
bipsy čisto enostavno,limono na pol in začneš drsat z njo po pečici,tako,da se raznese sok povsod,da razžre maščobo,nato pa z kakšno grobo gobico podrsat in splahnit z vodo.
|
|
|
|
RE: Kako sem zažgan lonec rešila. 21.2.2007 19:23:47
|
|
|
|
zverinca
|
tako je moj mož danes skuhal krompir, samo ni zaspal, ampak je prepozno se spomnil nanj, ko je bila posoda že črna... sedaj pa jo namakam, bom probala s kisom, njega pa za kazen čakata limona in pečica
|
|
|
|
RE: Kako sem zažgan lonec rešila. 21.2.2007 20:03:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Bo trajal al pa ne,boš videla.Vsak dan ko zamenjaš kis malo poštgljaj z gobico,da boš videla koliko gre stran črnega.Še najboljši je domač kis,ker je močnejši in ima večjo koncentracijo kisline.
|
|
|
|
RE: Kako sem zažgan lonec rešila. 8.3.2007 15:10:41
|
|
|
|
Anonimen
|
No jaz sem pa zdajle zazgala en pisker ko sem po RR tako dolgo skakala.Zdaj pa grem kis nalit....Pa sem ze vohala nekaj ampak sem mislila,da kaj v spodnjem stuku zgejo ....ajme ajme neroda jaz
|
|
|
|
RE: Kako sem zažgan lonec rešila. 9.3.2007 21:30:46
|
|
|
|
arielca
|
Pomaga tudi pecilni prašek + krop!
_____________________________
Jaz v svetu, svet v meni živi! Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi! Slišim rimo, kako govori: pred rojstvom te ni bilo, po smrti te ne bo, a zdajle si.
|
|
|
|
RE: Kako sem zažgan lonec rešila. 10.3.2007 15:53:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: solatja js sm ga tud prejšn tedn enga zažgala, pa sem takoj v njega nalila kr neki prila in ko sem čez ene 20 min hotla dat mal pokuhat na štedilnik (mamin nasvet ), sem še mal podrgnla in je šlo že vse stran!! je pa res, da je blo sam nekaj kapljic. Odvisno kako hudo je zažgan lonec:Ali samo tako,da se je komaj zažgalo,ali pa,tako,da se za glavo primeš,ker se že vidiš,da lonec v smeti mečeš. Jaz tudi pri komaj zažganem dam tekočino za posodo in prekuhat. Ampak ko je zažgana pašta dobesedno zažrta prirasla k stenam lonca,pa poskusiš še kaj drugega in tako je bilo to,teden dni namakanja v kisu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?