|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   smučanje v Italiji
20.2.2007 21:57:11   
kofetek2010
ojla!

Kolega je nekje slišal, da bi naj bile na Italijanskih smučiščih za vse obvezne čelade (ne samo za otroke) - zanima me, če kdo ve ali je to res in kje bi lahko to preverila? user posted image  

Upam, da ni res, ker mi ni spet po izropanih štacunah letat. user posted image

tnx za info

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: smučanje v Italiji
20.2.2007 21:58:12   
Naja31
Jaz vem samo, da je za otroke obvezno. Za odrasle pa res ne vem.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.2.2007 22:01:44   
tt79
Mi smo januarja smučal v Italiji , pa smo bili tako kot 80% drugih smučarjev brez čelade...tako da mislim, da je tale mal iz trte zvitauser posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.2.2007 4:58:57   
anajmad
Zaželjeno naj bi bilo. Ampak,kokr jst vem,da že ene tri leta tako govorijo. V glavnem,mi imamo vsi čelade za vsak slučaj.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.2.2007 7:58:09   
asso
Mislim, da ni. Namreč non stop gledam italijanska poročila in bi ja kej omenili... za otroke pa seveda je.

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.2.2007 8:51:26   
Anonimen
Glede na množico nesreč v teh mesecih,na žalost tudi s smrtnim izzidom ni rečeno,da bodo uvedli tudi ta zakon,sicer pa,kot jaz vem so obvezne do 16 tega leta.Moj sine je trenutno v Madona di Campilio,pa nimajo čelad,ni obvezno za odrasle,nihče jim ni nič rekel.

(odgovor članu asso)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
21.2.2007 9:22:42   
kofetek2010
otroci jasno, da jih imajo, tud za sankanje user posted image  

samo mi tastari jih nimamo user posted image  

hvala vam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.2.2007 10:43:49   
Pauline
Se vam bom malo pridružila v klepetu. Mi smo smučali v Avtriji in so čelade obvezne samo za otroke. Je pa res, da se že nekaj časa govori, da bodo obvezne tudi za odrasle. 

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.2.2007 9:55:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tt79

Mi smo januarja smučal v Italiji , pa smo bili tako kot 80% drugih smučarjev brez čelade...tako da mislim, da je tale mal iz trte zvitauser posted image

mi smo pa zdej prišli iz dolomitov in smo bili tistih 20% brez čelade. tam so pa kar vsi imeli čelade,samo jaz in moj koruznik ne,se mi zdi... še smučarski učitelji nekateri so jih imeli.za otroke je itak obvezno.drugo leto jo dobi tudiuser posted image .
jaz sem si jo sicer kupila,ker mi je ful do tega,da bi imela celo glavo,vendar me je po par urah začelo tiščati pri ušesu in jo zdej prodajam... ko sem jo probala v trgovini mi je bila ful ok,ko pa sem jo imela ves dan na glavi-auč!

(odgovor članu tt79)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
23.2.2007 9:56:57   
amalija
Ni obvezna, je pa res, da jo ima veeeeeeeelika večina - pa meni se sploh ne zdi tako neumno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.2.2007 10:08:56   
Anonimen
NIKKI saj ni nobena trdila,da so za odrsle čelade obvezne.Za otroke pa so in
če dobijo otroka brez čelade na smučišču lahko sledi denarna kazen.

(odgovor članu amalija)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...
7 čudovitih jesenskih izletov
Jesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?