Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako počutje nosečnice vpliva na otroka? 20.2.2007 11:49:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Bo verjetno kar držalo, jaz sem imela obe nosečnosti tako tako, veliko sem se presekirala, sploh v drugo, veliko prejokala in tako. Bi rekla ja, da sta zelo čustvena fantka oba,, mogoče tudi veliko jokata, čeprav sta po drugi strani zelo zelo naspidirana, no to, da sta zelo čustvena imata itak po meni. Zelo verjamem, da otoci po porodu potegnejo od mamice veliko tega, tako ali drugače. Zato pa je fino, če imaš lepo, brezskrbno, nestresno nosečnost. Pri meni je bilo obakrat vse drugo kot to.
|
|
|
|
RE: kako počutje nosečnice vpliva na otroka? 20.2.2007 17:36:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem, če drži. Moja mati je imela njlepšo nosečnost, kar si jih lahko zamisliš, pa je bila moja sestra rojena tako plašna in občutljiva, da ne vem, če je še kje kakšen otrok na svetu bolj. Tako da po moje to ni ravno pravilo.
|
|
|
|
RE: kako počutje nosečnice vpliva na otroka? 20.2.2007 18:34:26
|
|
|
|
kapica
|
Hm, to tudi mene zanima. Ene pravijo da ni skrbi, druge da se lahko kaj prenese. A to je edino kar prenese otrok, da je obcutljiv in veliko joka?
|
|
RE: kako počutje nosečnice vpliva na otroka? 20.2.2007 18:54:26
|
|
|
|
san
|
še bolj kot to vpliva okolje v katerem otroci rastejo po rojstvu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?