|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako počutje nosečnice vpliva na otroka?
20.2.2007 11:37:03   
Anonimen
Če je bila mati med nosečnostjo večkrat depresivna, je veliko prejokala...kako menite, da to kasneje vpliva na otroka?
Ko to danes gledam nazaj, so bile tisto nepomembne stvari, a otrok je vseeno rasel v meni tudi ob nelepih občutjih svoje mamice. Deklica je drugače zelo čustvena, hitro jo stvari prizadanejo - ampak to imamo tudi v družini.

Hvala za vaša mnenja. Me bremeni, da sem ji naredila veliko škode takrat.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako počutje nosečnice vpliva na otroka?
20.2.2007 11:49:27   
Anonimen
Bo verjetno kar držalo, jaz sem imela obe nosečnosti tako tako, veliko sem se presekirala, sploh v drugo, veliko prejokala in tako. Bi rekla ja, da sta zelo čustvena fantka oba,, mogoče tudi veliko jokata, čeprav sta po drugi strani zelo zelo naspidirana, no to, da sta zelo čustvena imata itak po meni.

Zelo verjamem, da otoci po porodu potegnejo od mamice veliko tega, tako ali drugače. Zato pa je fino, če imaš lepo, brezskrbno, nestresno nosečnost. Pri meni je bilo obakrat vse drugo kot to.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.2.2007 17:36:26   
Anonimen
Ne vem, če drži. Moja mati je imela njlepšo nosečnost, kar si jih lahko zamisliš, pa je bila moja sestra rojena tako plašna in občutljiva, da ne vem, če je še kje kakšen otrok na svetu bolj. Tako da po moje to ni ravno pravilo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.2.2007 18:34:26   
kapica
Hm, to tudi mene zanima. Ene pravijo da ni skrbi, druge da se lahko kaj prenese. A to je edino kar prenese otrok, da je obcutljiv in veliko joka?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.2.2007 18:54:26   
san
še bolj kot to vpliva okolje v katerem otroci rastejo po rojstvu.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.2.2007 20:02:39   
soncek&luna
pri meni to ni drzalo... imela sem res stresno nosecnost in tudi prejokala ogromno in to ni bil tist custveni jok, k te vsaka malenkost spravi v to... jokala sem tolk, da mi je bilo od tega ze slabo....

kako je vplivalo na skrata? nic... moj skratek je izredno vesel otrok, redko se joka, vsi se sprasujejo, ce se sploh kdaj ne smeji... skratka, zadovoljen otrocek

Mami, pika moja!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?