|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Samoplačniški pregled
19.2.2007 22:17:20   
Anonimen
Jutri ima moj user posted image  spremiogram, ko sva se naročila me je sestra vprašala če bom z njem in seveda sem ji odgovorila da ja, pa je rekla naj potem prines napotnico tudi zase da me bo pregledal tudi mene. Jaz nisem dobila napotnice in me zanima koliko je treba plačati za samoplačniško prvi pregled pri Dr Rešu, ali naj se jutri pač prenaročim. napotnico bi dobila lahko 17.3 to mi je rekla sestra od moje ginekologinjeuser posted image

< Sporočilo je popravil UnderEja -- 20.2.2007 12:18:41 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nujno
20.2.2007 10:07:11   
DaisyE
Pojd tja, povej da nimas napotnice, te bo pač drugič pregledal. Ko je mel moj prvi spermiogram, je šel sam, drugič sem šla pa jaz z njim, pa so mi tudi rekli, da rabim napotnico. Potem je pa samo njega pogledal, napotnico zase mam pa še zdaj doma. Jo lahko gledam.user posted image  Evo izdana dne 15. 1. hehe. Nč prestavljat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?